Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Multiplatform v
1 2 3 4 Dalej »

Gry 2015 roku i nasze odczucia
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Gry 2015 roku i nasze odczucia
Dekakura Offline
Lokalny animefag
Liczba postów: 294
Liczba wątków: 8
Reputacja: 120
07-03-2016, 22:04
(07-03-2016, 16:28)Chmurowaty napisał(a): Bawi mnie trochę fakt, że nad dwoma pierwszymi tytułami długo się rozpływałeś, a pod Undertale napisałeś kilka zdań i wyglądało jak doczepienie tytułu na siłę Grinning

Cóż, mam wrażenie że o tej grze powiedziano już wszystko, jak nie przez nas to przez rakotwórczy fandom, który skutecznie potrafi obrzydzić ten tytuł tworząc  pairingi z Furry czy kucykami pony( nie googlajcieU did what? ). Sama gra mi się bardzo podobała ale czuje że przechodząc za pierwszym razem tą grę dostajesz niepełny produkt, bo tytuł nabiera rumieńców dopiero gdy ograsz true pacifist run.

Ale chmura przypomniałeś o jedne ważnej rzeczy i nie będzie ona przyjemnym doświadczeniem. Z gier które ograłem w 2015 roku, choć "ograłem" może być na wyrost jest najbardziej zabugowana gra roku i wcale nie będzie to Fallout 4 a HOMM 7. Gra która doprowadziła tą kultową serię na skraj przepaści. rozegrałem 2 różne scenariusze i obu nie zdołałem skończyć bo albo zebrałem item fabularny nie tą postacią co trzeba co zmusiło mnie do porzucenia scenariusza bo skutecznie zablokowałem sobie progres, w drugim scenariuszu nie załadował mi się skrypt i nie chciał ruszyć mimo resetowania czy cofania się do poprzednich zapisów. Do tego dodajmy najgorszy program dla graczy jaki powstał czyli Uplay który mimo szczerych chęci nie pozwolił mi z płyty zainstalować angielskiej wersji dialogowej która znajdowała się na płycie! Daje temu tytułowi mocne 2-/10 bo liczę że ubisoft po niedawnej aferze z agresywnymi przejęciami jego akcji się otrząśnie i wreszcie zacznie produkować gry których nie będzie musiał się wstydzić.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Gry 2015 roku i nasze odczucia - przez Dekakura - 07-03-2016, 01:56
RE: Gry 2015 roku i nasze odczucia - przez Chmurowaty - 07-03-2016, 16:28
RE: Gry 2015 roku i nasze odczucia - przez Dekakura - 07-03-2016, 22:04
RE: Gry 2015 roku i nasze odczucia - przez Snorlax Benio - 08-03-2016, 16:22
RE: Gry 2015 roku i nasze odczucia - przez FireStorm - 28-03-2016, 19:16

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-07-2025, 00:12 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.