07-03-2016, 22:04
(07-03-2016, 16:28)Chmurowaty napisał(a): Bawi mnie trochę fakt, że nad dwoma pierwszymi tytułami długo się rozpływałeś, a pod Undertale napisałeś kilka zdań i wyglądało jak doczepienie tytułu na siłę
Cóż, mam wrażenie że o tej grze powiedziano już wszystko, jak nie przez nas to przez rakotwórczy fandom, który skutecznie potrafi obrzydzić ten tytuł tworząc pairingi z Furry czy kucykami pony( nie googlajcie

Ale chmura przypomniałeś o jedne ważnej rzeczy i nie będzie ona przyjemnym doświadczeniem. Z gier które ograłem w 2015 roku, choć "ograłem" może być na wyrost jest najbardziej zabugowana gra roku i wcale nie będzie to Fallout 4 a HOMM 7. Gra która doprowadziła tą kultową serię na skraj przepaści. rozegrałem 2 różne scenariusze i obu nie zdołałem skończyć bo albo zebrałem item fabularny nie tą postacią co trzeba co zmusiło mnie do porzucenia scenariusza bo skutecznie zablokowałem sobie progres, w drugim scenariuszu nie załadował mi się skrypt i nie chciał ruszyć mimo resetowania czy cofania się do poprzednich zapisów. Do tego dodajmy najgorszy program dla graczy jaki powstał czyli Uplay który mimo szczerych chęci nie pozwolił mi z płyty zainstalować angielskiej wersji dialogowej która znajdowała się na płycie! Daje temu tytułowi mocne 2-/10 bo liczę że ubisoft po niedawnej aferze z agresywnymi przejęciami jego akcji się otrząśnie i wreszcie zacznie produkować gry których nie będzie musiał się wstydzić.