Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Kolekcjonerzy v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

Pokój gracza - Shagy
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Pokój gracza - Shagy
Shagy Offline
Second boss
*
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 2
Reputacja: 15
09-06-2016, 13:48
Witam 
Od jakiegoś czasu przykładałem się do założenia tego tematu i w końcu jest :P
Jako, że gry to nie moje jedyne hobby, na półkach leży sporo nie growych rzeczy, których po prostu nie uwzględniałem na zdjęciach Winking
Moją pierwszą konsolą była PS3 (która aktualnie znajduje się w mieszkaniu studenckim stąd jej brak na zdjęciach) zakupiona niedługo przed premierą PS4. Posiadam również PSV (aktualnie się kurzy), a także WiiU i N3DS które są moimi głównymi maszynkami do grania.
Nie posiadam w swojej kolekcji żadnych starszych sprzętów, a także bardzo kolekcjonerskich przedmiotów związanych z grami.

Tak prezentuje się główna półka:

[Obrazek: 28506.jpg]
[Obrazek: 28508.jpg]
Od lewej strony: N3DS, WiiU, PS4 oraz jedno wolne miejsce na przyszłe konsole Winking
Żadna kolekcja nie może obejść się bez amiibo, więc i w mojej znalazło się ich parę, a mianowicie: Squid, Princess Peach, Samus, Zero suit Samus, zielony włóczkowy yoshi oraz Wolf Link.
Oprócz 2 padów do PS4 i 2 do PS3 w posiadaniu mam również WiiU Pro controller oraz 3 pady od Gamecube (fioletowy, srebrny i pomarańczowy) do grania w SSB.
Telewizor 42 cale, wszystkie kable pochowane i ukryte za szafą. 

A tak miejsce, z którego się gra:

[Obrazek: 28507.jpg]

Nad telewizorem podwieszana półka z grami, filmami, książkami, LEGO i Kermitem :P

[Obrazek: 28510.jpg]

Jeśli chodzi o same gry nie mogę pochwalić się jakąś pokaźną kolekcją. Nie wszystkie tytuły zostały do końca ograne i pewnie nigdy nie uda mi się być na bieżąco z nowościami.
Posiadam kilka kolekcjonerek: Wiedźmin 3, Bravely Second, Mario Kart 8, TLoZ Twilight Princess, oraz Fire Emblem Fates.

[Obrazek: 28511.jpg]
[Obrazek: 28513.jpg]

Od jakiegoś czasu zacząłem czytać komiksy i kolekcja systematycznie się powiększa Winking

[Obrazek: 28518.jpg]

Jako, że nie gram na PC i korzystam z niego głównie do przeglądania internetu nie jest to najwydajniejsza maszyna :P
Przymierzam się do zakupienia porządniejszej klawiatury. Aktualna miała być chwilowym zamiennikiem, jednak zagościła na trochę dłużej. Grinning

[Obrazek: 28515.jpg]

We wnęce jest jeszcze nieurządzony kącik do czytania książek, komiksów, pogrania na przenośnej konsolce lub pogrania w planszówki.

[Obrazek: 28517.jpg]

W przyszłości przewidywane są jeszcze zmiany w pokoju, więc temat będzie uaktualniany Winking
Czekam na opinie i jestem otwarty na krytykę.
[Obrazek: Shagy_PL.png]

Mój kanał na YT: https://www.youtube.com/channel/UCTAX0N4...7rSQyA5B0Q
Mój "pokój gracza": http://forum.arhn.eu/Temat-Pok%C3%B3j-gracza-Shagy
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Pokój gracza - Shagy - przez Shagy - 09-06-2016, 13:48
RE: Pokój gracza - Shagy - przez Crix Doomsday - 09-06-2016, 13:54
RE: Pokój gracza - Shagy - przez Zgredol - 09-06-2016, 15:45
RE: Pokój gracza - Shagy - przez Shagy - 09-06-2016, 20:23
RE: Pokój gracza - Shagy - przez Kejcian - 12-06-2016, 15:22

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 17-06-2025, 01:23 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.