Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Stacjonarne v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 11 Dalej »

Problem z cenami konsol retro w Polsce
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Problem z cenami konsol retro w Polsce
Porucznik Offline
Porucznik Internetu
**
Liczba postów: 66
Liczba wątków: 14
Reputacja: 4
Thumbs Down  26-09-2016, 23:43
Kolekcjonuję retro sprzęt od lat i zdaję sobie sprawę
że na allegro mamy wielu januszy biznesu którzy pod każdym NES-em zrobią dopisek (jedyny taki, unikat)

Ale to co zrobił ten pan to przesada  Warp Speed 
http://allegro.pl/nintendo-entertainment...16902.html

Ja rozumie że czasem zdarzają się jakieś unikaty których są 2 sztuki na świecie jak egzemplarze 
developerskie czy jakieś wersje konsol work edit jednak to co pokazał ten pan to idealny pokaz
jak bardzo kupcy psują nam rynek retro gdzie w japoni czy USA często retro kosztuje ćwierć naszej ceny.
a czemu zapytacie z prostej przyczyny bo oni wiedzą że te konsole wyszły w tylu egzemplarzach że nie mogą być drogie.

Po drugie zrozumiał bym gdyby to była premierowa, zamknięta w pudełku konsola jednak w tym stanie
gdzie jest ona całkiem widocznie skorodowana przez słońce a dołączone gry nie są zbyt rzadkie
to mogę z pełnym przekonaniem stwierdzić że kolekcjonowanie retro w najbliższym czasie będzie dla nas
coraz trudniejsze i to właśnie przez takich panów jak ten którego przedstawiłem powyżej.

A i tak na marginesie może wyjdę na teoretyka spiskowego ale kiedy np. archon zrobił recenzję gb boy color nagle ceny na allegro podskoczyły do góry ALE HEJ TO TYLKO TEORIA. 

A no i czekam aż ktoś wyjaśni mi może czemu to jest tak drogie bo może się mylę może czegoś nie wiem 
i cena tej konsoli jest słuszna a tylko nie potrzebnie tu wylałem kwas
więc jak coś to proszę mnie poprawić ewentualnie usunę wątek czy samego siebię z życia bo dostane 
dzikie hejty po których będę miał ochotę pić rozpuszczalnik.  

Oczywiście zapraszam do dyskusji no bo od tego chyba jest forum.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Problem z cenami konsol retro w Polsce - przez Porucznik - 26-09-2016, 23:43
RE: Problem z cenami konsol retro w Polsce - przez Dark Archon - 27-09-2016, 15:20
RE: Problem z cenami konsol retro w Polsce - przez Porucznik - 27-09-2016, 16:21
RE: Problem z cenami konsol retro w Polsce - przez GRYzonie - 13-10-2016, 19:54
RE: Problem z cenami konsol retro w Polsce - przez Wysy - 19-10-2016, 20:12
RE: Problem z cenami konsol retro w Polsce - przez bololabich - 08-11-2016, 01:18

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 27-07-2025, 17:41 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.