Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Ustawki v
1 2 3 4 5 ... 15 Dalej »

[STEAM] Dark Souls 1 (Prepare to Dieeee!)
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
[STEAM] Dark Souls 1 (Prepare to Dieeee!)
Wielkimati Offline
Trololo™
*
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja: 157
29-12-2016, 21:00
"1.) Teoretycznie [STEAM] ale w praktyce do gry w DS1 na PC potrzeba Dark Souls Connectivity Mod pewnie wtajemniczeni wiedzą o co biega. "

Ale możliwe, że są też osoby, które nie wiedzą o co chodzi. Multiplayer w Dark Soulsie jest słabo przemyślany pod względem technicznym.

Gdy logujesz się do gry, to klient gry wysyła twoje ip do serwera, który je rozsyła innym graczom, a tobie wysyła ip innych graczy. Trwa to trochę wolno oraz posiada pewnego laga, dlatego grając na konsolach najlepiej się zalogować do gry i zostawić konsolę na jakieś 10 minut. 

Na komputerach jest wyżej wymieniony mod, który to usprawnia? Jak. Tego już nie wiem, ale działa. Pewnie zmniejsza laga pomiędzy tobą a serwerem, albo zwiększa ilość adresów ip, które dostajesz po zalogowaniu.

"Generalnie jeśli chodzi o PVP to meta obowiązująca to SL 99 albo 120, ten drugi generalnie osiąga się w trakcie NG+ z tego co ja rozumięm."

Not really. Meta do pvp jest od 90 do 120 poziomu i zawsze tak było, ja zostawałem na 115. A poziom 120 można osiągnąć nawet i na pierwszym przejściu gry, do tego dosyć łatwo.

"właśnie wyciąłem w pień Ravelorda, w sumie szłoby aktualnie odwiedzić Sifa" 

Jak nie chcesz brać udziału w pvp foreście to bij. Torll
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Dark Souls 1 (Prepare to Dieeee!) - przez AnjinMiuraPL - 29-12-2016, 20:43
RE: Dark Souls 1 (Prepare to Dieeee!) - przez Wielkimati - 29-12-2016, 21:00

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 02-07-2025, 14:12 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.