Liczba postów: 99
Liczba wątków: 18
Reputacja:
9
Ostatnimi czasy odkurzyłem i na dobre wsiąkłem w GTA Chinatown Wars na PSP. Nie miałem przyjemności zagrania w pierwowzór na NDS jednakże mimo mojej niechęci do serii to akurat tą jej odsłonę uważam za najciekawszą z tych, które miałem okazję ograć.
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Grał ktoś z Was ostatnio również, jak ja w Fifę 2014?
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
borderlands 2 ale mi się przejadło już.
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Ostatnio wciągnełam się w pierwszego silent hilla,którego już kiedyś ukończyłam,gierka ma swój klimat,podoba mi się.
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 5
Reputacja:
1
21-05-2014, 21:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-05-2014, 21:42 przez NWDon.)
NFS Shift 2 Unleashed- już kiedyś ją przeszedłem, ale troche na czitach tzn. trainery na hajs, a teraz tak na pełnym legalu 
I czasem Deadly 30 bo gdzieś za 2 juro było. Wygląda jak gra przeglądarkowa, ale wciąga nieziemsko
Liczba postów: 176
Liczba wątków: 21
Reputacja:
6
Gram teraz w Alana Wake'a oraz Silent Hill: Origins na PSP.
Posiadam: PC, Playstation 2, GameBoy, GameBoy Color, Gamecube, X360, PSP i PS1.
Liczba postów: 10
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 11
Reputacja:
23
Skate 3, ale w sumie prawie wymaksowany
Liczba postów: 93
Reputacja:
20
Ostatnio The Wolf Among Us oraz Arma III
Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'arhn.eu' rozdział XLVIII pkt. π.
Liczba postów: 99
Reputacja:
28
Kijek prawdy - pomimo, że nie jestem fanem South Park jak dla mnie, puki co jedna z lepszych gier tego roku. Absurdalny humor przy którym Saints Row wydaje się serią o zwyczajnych, zrównoważonych psychicznie gangsterach. Niezły turwy system walki (który pod koniec staje się niestety zbyt łatwy). Masa nawiązań do popkultury.
Batman Arkham Origins - trochę powtórka z rozrywki. Miasto wydaje mi się gorsze od city, trudniej się w nim przemieszczać. Lokacje wewnątrz budynków całkiem udane. Fabuła wydaje mi się lepsza niż w poprzedniej części choć wydaje mi się, że główny wątek zakończył się trochę zbyt szybko.
Walking Dead sezon 2 (odcinki 1-3) - trzyma wysoki poziom pierwszego sezonu. Ciężko cokolwiek powiedzieć aby nie zaspoilerować poprzednich odcinków.
Wolf Among Us - dobry, intrygujący, klimatyczny ale jednak o klase niżej od drugiej produkcji Telatele Games,\. Prakuje mi tego wpływu na otaczający nas świat. Jasne, w The walking dead nasze decyzje nie zmieniały przebiegu gry jakoś diametralnie ale zmieniały sposób w jaki odnosili się do nas nasi towarzysze. Tutaj wydaje mi się, że tego nie ma. Podoba mi się (choć nie wiem czy to akurat dobre określenie) jednak sposób w jaki gra wpływa na mnie. O ile zazwyczaj w grach staram się być zawsze dobry i rozwiązywać konflikty w jak najbardziej pokojowy sposób o tyle tutaj często nie potrafię postąpić w ten sposób i konflikty rozwiązuję siłą. Choć podejrzewam, że będzie to bardzo negatywnie ocenione w kolejnych odcinkach.
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 8
Reputacja:
6
Z racji że mój komputer od czterech miesięcy jest zepsuty i nie specjalnie mi się spieszy aby kupić nowy, zagrywam się na NESie - mojej ulubionej konsoli  .
Młócę w Battletoads bardzo często. Liczę na to że uda mi się w końcu ukończyć tę niesamowicie trudną bijatykę, jednakże po roku posiadania gry powoli zaczynam tracić nadzieję.. Również trenuję ukończenie Castlevanii, ale mam nadal problemy z Ponurym Żniwiarzem :/
Ostatnio ukończyłem Metroida z pamięci, bez używania internetów i poradników. Wprawdzie nie zdobyłem wszystkich znajdziek, no ale Mother Brain ubiłem :>
Praktycznie poza NESem nie gram na niczym, jeden lub dwa razy na tydzień wracam do poksów na DSie (jednakże jestem już bardzo blisko Ligi, czego efektem jest to że tę konsolę też niedługo odłożę :P)
blabla
Liczba postów: 27
Reputacja:
0
W oczekiwaniu na Pokemon FireRed, które przyjdą do mnie niedługo, zagrywam sobie w Gothic'a 3. Choć raczej z obowiązku, po przejściu dwóch pierwszych części. W końcu trzeba zobaczyć co dzieje się z Bezim.
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Cały czas Majora's Mask oraz Spirit Tracks oraz mod Złote Wrota do Gothic'a
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 12
Reputacja:
13
Lego Hobbit, Super Mario 3D Land, Assassin's Creed(trochę nudnawe więc raczej nie ukończę  )
Liczba postów: 149
Liczba wątków: 16
Reputacja:
3
Dżdżownica Jim 3D  . Gra jest dokładnie taka, jaką ją zapamiętałem sprzed 10 laty - głupia, paskudna i często niesmaczna. Mindfuck.
3DS FC: 0301-9800-4470
Nintendo ID: SebastianL92
Liczba postów: 16
Reputacja:
0
Strasznie wciągnął mnie Rayman Legends (jedna z najlepszych gier w jakie grałem od daawna), i pogrywam sobie w Monster Huntera Freedom Unite na PSP.
Liczba postów: 13
Reputacja:
0
W tym momencie pogrywam w gry multiplayer które są sławne (typu BF,League of Legends,CS itd).A co do gier w które pogrywam na single to raczej jest Orcs Must Die oraz Deus Ex:Human Revolution.
Liczba postów: 1
Dungeon Keeper 2. Staram się spolszczyć GoGową wersję, ale z oryginalnej płytki Setup.exe mnie zatrzymuje
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
Indiana Jones And The Infernal Machine. Niewielu o niej pamięta a szkoda
Liczba postów: 87
Liczba wątków: 7
Reputacja:
27
Ostatnio grałam w Assassin's Creed 4 Black Flag. Przyznam, że gra powoli zaczyna mnie nudzić. Wcześniejsze części były ciekawsze. Lubię szukanie skarbów i robienie misji pobocznych, ale płynięcie tą Kawką z miejsca na miejsce gdzie nie ma możliwości szybkiej podróży to tragedia.
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist przeszłam już w całości łącznie z osiągnięciem maksymalnej rangi na multi, jednak ciągle wracam do tej produkcji, która bardzo mi się spodobała.
Przymierzam się teraz do Battlefield 4 i mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Liczba postów: 14
Reputacja:
2
Advance Wars, już chyba 37 (growy) dzień naparzania się z Eaglem, a rezultaty dalej nikłe przez te kretyńskie Anti-Airy-z jakiegoś powodu koleś cały czas je produkuje i blokuje nimi mosty >_<
Liczba postów: 218
Reputacja:
14
Staram się grać w World of Tanks, lecz granie w 20-30fps z licznymi spadkami jest bardziej męczące niż satysfakcjonujące. Postanowiłem więc czas oczekiwania na nowy komputer umilić sobie Morrowindem.
Liczba postów: 43
Reputacja:
4
Ja gram ostatnio w Skyrima, i jakoś próbuję go przejść. ;D 180 godzin ale prawdziwy gracz się nie poddaje. Ten ogrom mnie powala.
Liczba postów: 149
Reputacja:
3
Wracam do Fire Emblem: Sacred Stones  . To tak naprawdę moja pierwsza styczność z serią i jak narazie mam bardzo pozytywne odczucia.
3DS FC: 0301-9800-4470
Nintendo ID: SebastianL92
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Ja od niedawna zacząłem grać w Persona 3 Fes na PS3 bardzo miło mi się gra i chyba skuszę się na wersję na PSP.
|