16-06-2012, 15:21
Racja - Cage the Elephant - "They aint no rest for the Wicked" Było świetne!
![[Obrazek: ExE221.png]](http://steamcard.com/do/original/ExE221.png)
Najlepsze znane wam soundtracki z gier
|
16-06-2012, 15:48
Need for Speed Most Wanted
Seria Flat-Out
17-06-2012, 12:56
Ja tam najmilej wspominam soundtrack z Falloutów. 1,2 i szczególnie 3 =D
17-06-2012, 15:56
Mnie bardzo podobał się soundtrack z FIF 2001, 2002, 2003 i NFS Undercover
![]()
18-06-2012, 00:12
Najlepszy OST z gier ever to ten z ACII. Nie ma lepszej muzy a do tego jej wykorzystanie w grze to poprostu majstersztyk.
17-07-2012, 03:28
No dobra, musiałam zrobic krótki rachunek sumienia. Trudno tak z biegu wskazać najfajniejszą muzę z gier, gdy hd zapchany jest głównie taką. Ale baby się łatwo nie poddają, więc zmusiłam się do wybrania (a to trudne, wierzcie mi) dosłownie kilku ulubionych płyt:
- Kroniki Czarnego Księżyca (absolutny numer jeden, niezmiennie od lat - serce mnie boli, że nikt jeszcze o tej muzie tu nie wspomniał!) - Mass Efect 3 (głównie za kawałek Leaving Earth, ) - Assassin's Creed (1 i 2) - Fallout 3 (za kawałki znane z audycji RGN) - Deus Ex (za sentyment do cyberpunka) - Dragon Age 2 (Origins miało za bardzo epik fantasy wstawki) - HOMM 3 (no wiecie, chyba nie muszę tłumaczyć ![]() - Icewind Dale - i odrobinę po sąsiedzku, muza znana głównie z trailerów - Two Steps From Hell i Veigar
- What do you hear?
- Nothing but the rain. - Then grab your gun and bring in the cat. - Aye-aye, sir!
17-07-2012, 16:53
1. Flat out Apokalipsa
2. Assassin's creed 3. Assassin's creed II 4. Assassin's creed Brotherhood 5. Assassin's creed Revelations 6. Skate 3 7. Burnout Paradise 8. Guitar Hero Metallica
Jak na razie:
-Baston -Rayman Origins -Diablo II -GTA III i San Andreas -Tony Hawk's Pro Skater 4 ![]()
16-08-2012, 12:56
A ja sie pytam dlaczego nikt jeszcze nie wymienil Metal Gear Solid calej serii? (byl tam jeden motyw z MGS3 ale wcale nie najlepszy)
19-08-2012, 04:15
-Dungeon Siege + Legends Of Aranna
-Rayman 2, 3 -Tony Hawk's American Wasteland / Pro Skater 4 / 3 -Assassins Creed II / Brotherhood -Fable Lost Chapters -Need For Speed Most Wanted / Carbon / The Run -Guitar Hero 3 / Warriors of Rock -Wiele wiele innych ![]()
22-08-2012, 22:27
Porwał mnie tylko Borderlands a najbardziej wejściówka, która buduje klimat gry zarówno luźnym stylem jak i świetnie opisującym grę tekstem. Drugą grą jest NFS MW. I trzecią Bastion, na prawdę świetne tracki.. jedna z misji zapadła mi w pamięci tylko dlatego że leciała tam świetna piosenka
![]()
25-08-2012, 15:10
To ja dorzucę od siebie jeszcze jedną perełkę, a mianowicie dzieła pana, który zwie się Danny Baranowsky.
Szczególnie zauroczyły mnie jego soundtracki z Binding of Isaac i Super Meat Boya (może to dlatego, ze w inne gry z jego muzyką nie grałem? ![]()
28-08-2012, 14:05
1. Devil My Cry 4
2. L.A Noire - genilany klimat jak już Dorczenzo stwierdził 3. Deus Ex : Human Revolution 4. Darksiders II 5. Wszystkie soundtracki Jespera Kyda (Hitman, Assassin's Creed - z tych gier soudntracki to po prostu poezja dla uszu)
29-08-2012, 23:18
Katawa Shoujo (można nawet darmowo ściągnąć) i FF7 to pewnie sountracki które zapamiętam na zawsze.
Ten Dzieciak.
"The Ultimate Forever Alone"
30-08-2012, 23:27
1. Jazz Jackrabbit (Szczególnie dwójka)
2. Tony Hawk (Do American Wasteland) 3. Każda część Skate 4. Guitar Hero: Warriors of rock
31-08-2012, 19:50
1.Morrowind
2.Heroes III 3.NFS Most Wanted
10-09-2012, 18:50
Mnie zapadł w pamięć klimatyczny soundtrack z Hitman 2 oraz Blood Money (w tym szczególnie Ave Maria)w menu... aż miałem ciarki! Nie spodziewałem się takiego utworu w grze o 47 ani żadnym innym zabójcy.
(30-08-2012, 23:27)tobey napisał(a): 1. Jazz Jackrabbit (Szczególnie dwójka) TAK! Dzięki za odkopanie pięknych wspomnień ![]() Co mi uszy spamiętały: - Assassin's Creed II - Bastion - Battle Squadron - Superfrog - Batman (NES) - Icewind Dale - Portal 2 I mogę tak do wieczora.. ![]() [edit: się trochę dziecko pogubiło i wrzuciłem tytuły spoza pc. Przepraszam serdecznie, ale ich nie usunę, bo to tak, jakbym podarł swoje pierwsze zeszyty z Batmanem. Oczekuję łagodnego wymiaru sprawiedliwości]
Ogólnie bardzo lubię dźwięki z takich konsol jak NES (dobra, Pegazus) z tych nowszych to podobały mi się soundtrack'i z:
Final Fantasy VII Wiedźmina 1 i 2 Skyrim'a Ogólnie uwielbiam muzykę z gier, a teraz zebrać wszystko co się przesłuchało to szkoda strzępić palce.
1.HoMMM III!
2.(Little fail, miały być gry PC) 3.Skyrim
02-11-2012, 11:28
Z całej serii Gothic, Wiedźmin i Crysis 2
02-11-2012, 12:22
1. Silent Hill (cała seria)
2. Crash Bandicoot 3 3. Guitar Hero III ![]()
03-11-2012, 01:40
Gra, która powinna trafić na 1 miejsce pod względem ścieżki dźwiękowej jest NBA Live 2003
![]()
04-11-2012, 16:33
-Diablo II
-The Binding of Isaac -Little Big Planet -Portal 2 -Scott Pilgrim vs. the World -OpenTTD ![]() Nie każdy musi się se mną zgadzać,ale to jest mój wybór ![]()
07-11-2012, 23:49
- Michael McCain i jego OST do jednej z moich ulubionych gier Deus Ex: Human Revolution
- Fallout, wszystkie części miały to coś, ale szczególnie utwory z Galaxy News Radio w trójeczce zapadły mi w pamięć (I don't want to set the woooorld ooooon fireeeeeee...) - Gemini Rue, piękna gra, piękna fabuła, piękny dubbing i trzymający równie wysoki poziom soundtrack - Machinarium, te industrialne, mechaniczne brzmienia mają to coś w sobie ![]() - Skyrim (chyba nie trzeba komentować :P) - S.T.A.L.K.E.R. (cała seria), wprawdzie żaden utwór nie zapada w pamięć, ale wszystkie razem tworzą niesamowicie klimatyczną całość, bez której nie wyobrażam sobie przemierzania Zony - Saint Row The Third, dla odmiany nieco inne rytmy, bardziej klubowe (do dziś mam taki sam dzwonek w telefonie jak główny bohater ![]() - Mirror's Edge - Grim Fandango - Większość dokonań Jespera Kyda, szczególnie w serii Assassin's Creed, robi na mnie wrażenie - Diablo II i III (po prostu nerdgasm dla uszu spragnionych mrocznych klimatów) - Battlefield Bad Company 2: Vietnam, słucham jej do dzisiaj, naprawdę pozytywna ścieżka dźwiękowa ^^ ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|