Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Ogłoszenia v
« Wstecz 1 2

Ankieta: Gry PBF na Arhn.eu
Ankieta: Czy jesteś za otwarciem działu "PBF" na naszym forum?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, i chętnie wezmę udział w czymś takim.
69.39%
34 69.39%
Tak, ale nie będę brał w tym udziału
14.29%
7 14.29%
Nie, to zupełnie zbędne
8.16%
4 8.16%
Jest mi to obojętne
8.16%
4 8.16%
Razem 49 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Strony (2): « Wstecz 1 2
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Ankieta: Gry PBF na Arhn.eu
Manga Ryu Offline
Homig z Ruszczkom
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 9
Reputacja: 39
09-09-2012, 11:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2012, 12:00 przez Manga Ryu.)
Dzej, Ty brutalu :x

Wiem, że bawię się w małego archeologa, ale miałem odpisać jeszcze przed wyjazdem, a się nie udało ;x

Otóż jestem jak najbardziej za takim PBF-em, za czasów mojego pokemaniactwa, grałem na Valhalla Tower- bardzo przyjemna rzecz. Teraz też chciałbym spróbować czegoś takiego, najlepiej w jakimś fajnym uniwersum, z dobrym mistrzem.

Mam jeszcze jedną propozycję. Może spróbujemy napisać jakieś grupowe opowiadanie? Ustalimy, jak krótki ma być post, każdy może dodać swoją postać i ciągniemy historię. Za czasów PV (tak, znowu pokemony Laughing), z takich grupowych 'ficków' narodziła nam się "organizacja" NNTP (NieNawidzę Telekomunikacji Polskiem)- w opowiadaniach walczyliśmy z telekomuną, księżmi władającymi moherowymi beretami- ogólnie niezłe odpały.
Wiadomo, do takiego opowiadania trzebaby wprowadzić ograniczenia- nie uśmiercamy postaci (awatarów?) innych piszących, liczba osób, które piszą, nie przekracza 5 (umownie) osób itd.

Oczywiście można to podpiąć pod PBF, z trochę innymi tylko zasadami. Co myślicie o czymś takim?
Wejdź na Mangowego bloga: Worek Ryżu!
Strona WWW Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
09-09-2012, 12:10
Jeśli podejmiesz się organizacji to śmiało możesz już myśleć nad tematem Winking
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
09-09-2012, 15:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2012, 16:22 przez Stivi.)
Nowy dział otwarty!

Zapraszam do gry: http://arhn.eu/forum/Temat-Morderca-1

Dyskusje z tego tematu przenosimy: http://arhn.eu/forum/Temat-Gry-PBF-suges...mys%C5%82y

Zamykam!
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 01-06-2025, 15:57 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.