Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 9 10 11 12 13 ... 22 Dalej »

Co sądzicie o innych znanych polskich kanałach na yt ?
Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Co sądzicie o innych znanych polskich kanałach na yt ?
guy_fawkes Offline
SNES
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja: 63
22-03-2013, 00:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-03-2013, 01:24 przez guy_fawkes.)
Rojo - jest znośny, gdy nie drze japy. Wstyd polecić jego kanał komuś, kogo chcesz zajarzyć graniem - dowie się niewiele, a jeszcze dojdzie do wniosku, że wszystkie negatywne stereotypy o graczach są prawdziwe. Powinien spoważnieć.

Rock - jest poważny i... no właśnie. Merytorycznie ma do zaoferowania chyba jeszcze mniej, ale przynajmniej wyraża się znacznie kulturalniej. Jak na polski YT, gdzie film bez wulgaryzmów nieczęsto zdobywa setki tysięcy odsłon, to pozytywna cecha.

Wonziu - zjada ich na śniadanie, bo przede wszystkim trzyma gimbusiarnię w ryzach i nie pozwala, by ta weszła mu na głowę. Jest krytyczny, wyluzowany i promuje gry mało popularne, oryginalne, o których dziatwa w ogóle by nie usłyszała, gdyby nie jego działalność. Mnie osobiście trochę szkoda, że skupił się na materiałach na żywo, bo robił bardzo przyjemne filmiki, zwłaszcza Doom Starców.

Niekryty - początki jego działalności były niezłe, ale teraz jego żarty są żenujące. Sam za bardzo nie wie, czego się czepić. Jego książka to jeden wielki gwałt na papierze, bo wycinając pustą przestrzeń spokojnie można by zmniejszyć jej objętość o połowę.

quaz - jego humor jest bardzo specyficzny, nie trafia do każdego i wymaga przyzwyczajenia, ale swoją pracę traktuje bardzo poważnie i rzetelnie. Zasłużył na miejsce w znanych serwisach.

Kina - ponoć pochodzi z Częstochowy, więc tym bardziej muszę o niej wspomnieć. Nie ma nic konkretnego do przekazania, skupia się na sobie, a nie grach. A "drunken playe" to najbardziej poroniony pomysł z możliwych.

Krzysiek Gonciarz - szanuję chłopa za całą pracę, jaką włożył w tvgry i lubiłem materiały z jego udziałem. Teraz jednak zajął się tworzeniem nowomowy - praktycznie każdy jego materiał o Internecie trzeba sobie tłumaczyć. Gratuluję mu jednak pomysłu z Kanciarzem, bo to nieźle wyśmiewa te wszystkie "złote porady za miliard zł".

Klocuch - jak dla mnie nie da się obejrzeć więcej niż 1-2 jego "recenzji". Może jest to arcymistrz trollingu, ale szkoda czasu na takie rzeczy.
[Obrazek: fs.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Cyborg Offline
Deal with it!
*
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 2
Reputacja: 1
30-03-2013, 14:27
Mam nadzieję, że nie będziecie mieli za złe małe odświeżenie tematu Happy
Wonziu-Mistrz w swojej klasie. Gada z sensem, podoba mi się jego podejście do świata i do ludzi. Nie owija w bawełnę, mówi jak jest. Oglądam go od bardzo dawna i jeszcze ani razu się nie zawiodłem. Strasznie pozytywny człowiek.
Moskit-Tutaj podobnie jak wyżej.
Quaz-Jedne z najlepszych recenzji jakie miałem przyjemność oglądać.
Rojo-Kiedyś mnie to bawiło. Dziś go już praktycznie nie oglądam. Ciągłe darcie ryja do mikrofonu do mnie nie przemawia. Można raz na jakiś czas, ale nie ciągle. Cenię go za to co robi i szanuję, ale jego materiały to nie moja bajka.
Rock-Przez wielu uważany za boga. Coś tam sobie nagrywa, stara się grać, ale najzwyczajniej w świecie mnie nudzi. Rzadko kiedy ma do powiedzenia coś z sensem, przez co nie idzie go momentami słuchać.
Mariusz Max Kolonko-Tutaj odbiegam mocno od tematyki gier, ale dobrze jest czasami się odchamić i posłuchać wiadomości ze świata.
Wuejk Bohun-Kierowca trucka nagrywający let`s play z...symulatorów kierowcy trucka. Do tego zapalony modelarz. Podchodzi do całej sprawy bardzo profesjonalnie,, gada z sensem i przyjemnie się go słucha.
DawidN20-Troszkę wiedzy ze świata informatyki. Ciekawe filmy zawierające przydatne informacje, testy, rozpakowania sprzętu, porady. Polecam.
blackwhite321-Kolejny kanał o tematyce komputerowej. Podobne filmy jak na kanale Dawida. Również polecam
Chlodzenienet-Jak wyżej.
PanGracz-Przyjemne materiały o starszych grach i konsolach, kultowe kocopoły na których można się momentami nieźle pośmiać.
Tivolt-Czasami można się trochę pośmiać. Winking
Szukaj
Odpowiedz
DoktorEggman Offline
Pong
*
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 3
25-02-2014, 00:04
Najlepsze kanałosy na YT:
Quaz9 - całkiem przyjemne recenzje
Klocuch12/KlocuchRecenzje - najlepszy kanał na YT
Quam - nie wiem... po prostu go lubię
Gonciu - wiele osób zarzuca mu, że kopiuje NK, ale on reprezentuje całkiem inny, lepszy styl
NRGeek
Szukaj
Odpowiedz
EmpireAnts98 Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
01-03-2014, 03:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2014, 03:14 przez EmpireAnts98.)
Powiem kilka słów na temat kanałów które znam.

RockAlone2K - bardzo przyjemnie się go ogląda. Potrafi się jako tako wypowiedzieć o tym co mówi. Choć jego vlogi nie są tak dobre jak kiedyś, to i tak miło się je ogląda.

Rojo - Niby wiadomo, gracz który w większości wrzeszczy i niewielu rzeczy można się dowiedzieć o grze z której robi LP. Podziwiam go jednak za to, że przez wzgląd na jego osobę, powstała (i dalej się rozwija) inicjatywa "RojoFanGames" dzięki której wiele osób może pokazać swój talent do tworzenia gier.

Krzysztof Gonciarz - Fajny gość. Cieszę się, że zrezygnował z prowadzenia swojego programu "Zapytaj Beczkę" w taki Gimbusiarski sposób.

Dem - irytuje mnie. Nie za bardzo odpowiada mi jego humor i tyle.

AdBuster - lubię go, choć to o czym mówi jest w większości sprawą oczywistą. Czasem nawet zbyt dosłownie bierze niektóre rzeczy. Prawdopodobnie jest to bardziej dla picu, ale czasem jak coś takiego odstawia to myślę sobie "Serio? -_-"

SciFun - Gość który mógłby być nauczycielem. Jego materiały są bardzo ciekawe, a myślę że ciężko jest tego dokonać kiedy prowadzi się kanał o tematyce naukowej.

CDDZeo - Ktoś kto po prostu umie robić serie "Zagrajmy w". Jego materiały nie nudzą, potrafi się sensownie wypowiadać o grach, nie wydziera się bez najmniejszej przerwy, nie za często gra w te nowiutkie hity, bardziej obiera kurs na starsze, mniej znane i lepsze produkcje.
Szukaj
Odpowiedz
Treku Offline
Pong
*
Liczba postów: 14
01-03-2014, 15:11
Ja tam polecam wam pana o pseudonimie ,,K3rnell''
Link do kanału:http://www.youtube.com/user/Kern3lly
Gość bierze YT w miarę na poważnie, nie mam talentu do opisywania ludzi więc musicie sami poświęcić czas na zobaczenie jakiegoś filmiku Winking
Szukaj
Odpowiedz
diewaffel Offline
Pong
*
Liczba postów: 11
18-03-2014, 02:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2014, 03:00 przez diewaffel.)
Rojo - nie.

Rock - bardzo go lubię. Jest pocieszny, kulturalny, i gra żeby grać, nie żeby wygrać. Myślę, że mógłbym się z tym gościem polubić prywatnie.

Masha - świetnie, że dziewczyna interesuje się grami i różnymi animcowymi fandomami. Niestety wydaje mi się sztuczna i nieco pusta. Przepraszam Masho, z chęcią poznam Cię w rzeczywistości, a wtedy postaram się wrócić do Twoich filmów i się do nich przekonać.

SciFun - to jest naprawdę super. Wg mnie to jeden z niewielu rozpoznawalnych w środowisku studenckim popularyzatorów nauki. A mam znajomego doktoranta, który w ~2012 roku zajął 2-gie miejsce w Polsce w konkursie FameLab (popularyzacja nauki). I nikt go nie zna. Dziewczyny, która konkurs wygrała, również.
SciFun ma ciekawe doświadczenia i interesujące ciekawostki. Szkoda, że tak rzadko się ukazują!

Mariusz Max Kolonko - z wielką chęcią oglądałem go w zeszłym roku. Pewnego dnia wchodzę na jego kanał, by obejrzeć nowy film, i co zastaję? Zamiast interesujących, nieszablonowych reportaży, widzę nawiedzonego lunatyka szukającego teorii spiskowych. Panie Mariuszu, zwariował Pan. A było tak dobrze!
Devilbattle.net diewaffel#2904Devil
Szukaj
Odpowiedz
Lesteross Offline
#nikogo
*
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 0
Reputacja: 3
18-03-2014, 12:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2014, 12:22 przez Lesteross.)
(05-02-2013, 16:44)ichabod napisał(a):
Cytat:Byłem tez ciekaw materiałów SciFun(a?), który jest zdaje się bratem pana powyżej, ale jak zobaczyłem nagłówek kanału...

[Obrazek: 2013-01-18_1447.png]

...to dałem sobie spokój.

Twój błąd. Brat AdBustera opowiada o fizyce i nauce w dość przystępny sposób dla zwykłego śmiertelnika, jes od niego dużo bardziej wart oglądania Smiling. Ale sądząc po reszcie twojej wypowiedzi... nic ci się zapewne w polskim youtubie nie podoba.

Let's playerów unikam jak ognia, oprócz klocucha, bo z tego jest niezła beczka zawsze. Po prostu nie mają nic ciekawego do zaoferowania. Zero ciekawostek, a grać to i ja potrafię. Nonsens, zabawa dla mas.

Polimaty - świetny kanał poruszający wiele ciekawych tematów. Uwielbiam Radka i jego podejścia do tematu. Polecam z całego serca.

AdBuster - w sumie kiedyś pomysły na odcinki były dość ciekawe, niestety z biegiem czasu wena zawodzi...
Ale polecam wspólny kanał adbustera i scifuna - TubeRaiders. Łażenie po opuszczonych budynkach jest cool B)

ŚmiechawaTV - nic innego jak wizualizacja dowcipów w dużej części. Mi się w miarę podoba.

Gonciarz - kiedyś mi się podobało Zapytaj Beczkę, teraz już mniej. Kanciarz jest wręcz bezsensowny.

Gynvael Coldwind - o nim prawdopodobnie mało kto wie, ale jest moim idolem Smiling. Kanał bardziej specjalistyczny i nie dla każdego. Ja sam nie rozumiem 70% z tego, co mówi Winking.

Niekryty Krytyk - kiedyś jego teksty w jakiś sposób mnie bawiły. Jego stare odcinki ogląda się w miarę przyjemnie. Teraz jest w moim mniemaniu strawny tylko dla zagorzałych gimbusów.

Dem - kiedyś jego humor był dla mnie ciekawy. Kiedyś. Zaczął gadać o rzeczach, o których przynajmniej powinien trzymać język za zębami, i już nie był fajny.

nrgeek - ciężko powiedzieć, bo regularnie oglądam tylko zagrajmy w crapa. Niektóre odcinki są nonsensowne, ale niektóre to perełki.

bartekgm - jego ivona wpisała się po prostu w kanał, lepiej żeby tego nie zmieniał. Czasami chcę sobie pooglądać dobre video o gównianych grach. Irytuje czasami bardzo wielka hiperbolizacja.

Może na razie tyle ode mnie.
Szukaj
Odpowiedz
diewaffel Offline
Pong
*
Liczba postów: 11
19-03-2014, 13:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2014, 13:35 przez diewaffel.)
Polecam:

Historia bez cenzury - interesujące ciekawostki. Jestem laikiem, nie jestem w stanie sprawdzić wiarygodności przedstawianych tam informacji, ale ogląda się wyśmienicie.

Tube Raiders - naprawdę spoko urban exploring. Najlepsze są pierwsze filmy. Ostatnio zamieścili materiały z dżungli i Bangkoku, które znacznie odbiegają od formuły zwiedziania podziemi i opuszczonych kompleksów - filmy ciekawe, ale do czegoś innego mnie wcześniej przyzwyczaili.

AbstrachujeTV - masa dystansu do siebie, dobry humor, satyra na wszystko.
Devilbattle.net diewaffel#2904Devil
Szukaj
Odpowiedz
blebu Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 12
Reputacja: 13
23-03-2014, 18:32
Quaz9 - zaraz obok Dark Archona mój ulubiony recenzent gier, podoba mi się sposób w jaki podchodzi do tematu Smiling
Dem3000 - mistrz ogarniętości, specyficzny humor, który nie wszystkim musi się podobać, oryginalna postać z polskiego internetu
Polimaty - jeden z ciekawszych kanałów jakie miałem przyjemność oglądać
ŚmiechawaTV - nie ma to jak parę minut ze szwagrem :P
Niekryty Krytyk - kiedyś lubiłem go oglądać, ale od pewnego czasu przestałem, gdyż nie podobają mi się już jego filmy
Abstrachuje - podziwiam za pomysłowość Grinning
Matura to bzdura - nie ma to jak pośmiać się z niewiedzy innych Grinning

Jest jeszcze wiele innych kanałów na temat których mógłbym się wypowiedzieć, ale to były by raczej negatywne opinie, z wieloma popularnymi kanałami też nie miałem okazji się jeszcze zapoznać Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Johnny Offline
Rycerz Nintendo <3
Administrators
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 108
Reputacja: 225
23-03-2014, 19:01
ichabod - bardzo go lubię. Jest pocieszny, kulturalny, i ogląda żeby oglądać, nie żeby obejrzeć. Myślę, że mógłbym się z tym gościem polubić prywatnie.

UncleMroowa - dobrego Sonika robi, a do tego podoba mi się sposób w jaki mówi. Jest kulturalny i otwarty na ludzi, myślę, że mógłbym sobie zrobić z tym gościem fotkę.

Navvvia - let´s playerka, ale przede wszystkim bardzo miła osoba. Myślę, że mogłaby się o mnie opierać na panelu prowadzonym przez ichaboda, gdyby jakimś cudem nie było tam miejsc i powietrza do oddychania. Może nawet zrobilibyśmy sobie kilka selfie.

Ech, szkoda, że to tylko gdybania :/ Ale kanały serdecznie polecam wszystkim.
[Obrazek: 2013-02-19_2044.png]
Szukaj
Odpowiedz
blebu Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 12
Reputacja: 13
23-03-2014, 21:20
wiesz Johnny pomarzyć każdy może Grinning
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-06-2025, 23:51 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.