Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 ... 43 Dalej »

Xbox One w punktach
Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Xbox One w punktach
Witek92 Offline
Pong
*
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 4
Reputacja: 0
22-05-2013, 02:22
Dobry artykuł, same konkrety, mam nadzieję, że uda mi się nazbierać kasę do premiery nowego x-a
Szukaj
Odpowiedz
facepalm Offline
NES
Liczba postów: 276
Liczba wątków: 14
Reputacja: 130
22-05-2013, 10:48
Jeśli będzie kosztować nie więcej niż dwukrotność odtwarzacza blueray (w co wątpie) to kupie jako Centrum multimedialne (I do ewentualnych exclusive'ów)
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
MrFunkyKoval Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
22-05-2013, 11:29
No cóż po wczorajszej konferencji, nie czuję się jakoś wybitnie zaskoczony tym co pokazał MS . Zwyczajnie podążyli dalej tą drogą którą idzie od pewnego czasu X360. Co niestety nie zmienia faktu że next-gen MS prezentuje się wybitnie słabo , szczególnie z perspektywy Polskiego gracza. :/ Jak widać zakup parę lat temu PS3 okazał się dobrym wyborem. Także SONY nie spieprz teraz takiej szansy , masz okazję wrócić na pierwsze miejsce wśród producentów konsol i do serc "prawdziwych graczy" . Czekamy na E3...
Szukaj
Odpowiedz
aspazar Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 6
Reputacja: -2
22-05-2013, 14:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2013, 22:38 przez aspazar.)
good work arhon.A wracając do konsoli wygląda beznadziejnie nazwa jest dziwna i ludziom nie powiedzieli ile muszą zapłacić aby grać w używki.
Szukaj
Odpowiedz
kruskader Offline
RPG Speedrunner
**
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 9
Reputacja: 2
22-05-2013, 15:39
Ja postawiłem na nim krzyżyk.
Karci rynek wtórny(spośród moich 30-paru gier konsolowych 6 to nówki), wymaga neta przy aktywacji gry.

I nie lubię konceptu "uniwersalnego centrum multimediów".
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Czaroslaw Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
22-05-2013, 18:17
Niestety, ale jestem zawiedziony. Pomijając fakt, że konsola wygląda jak mój stary magnetowid, najbardziej zbulwersował mnie przymus płacenia za używane gry. Ciągle im kasy mało? Kiedyś priorytetem było zapewnienie rozrywki, dziś liczą się głównie pieniądze. Jeszcze do tego telewizję dodali. Jak dla mnie jest to zwyczajnie PRZEBAJEROWANE. Brakuje jeszcze opcji odgrzania obiadu. A Kinect? Specjalnie go na siłę do każdego zestawu dodają, żeby tylko zawyżyć cenę. Reasumując, z przykrością stwierdzam, że ta nowa generacja to dno.
Szukaj
Odpowiedz
Kulkistowo Offline
Mangozjeb
*
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 3
23-05-2013, 19:03
Kiedy tylko przeczytałem że: "Sprzęt ma być „centrum domowej rozrywki” i zastąpić wszystkie urządzenia multimedialne w pokoju gościnnym" od razu mina mi zrzedła. Ludzie zapominają powoli, konsola powstała do gier, a nie innych głupstw.
Szukaj
Odpowiedz
Bane Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
23-05-2013, 22:56
Według mnie nowy Xbox uderzy w inną grupę graczy niż PS4 i Nintendo. Znając życie znajdzie się grupa osób, która polubi tę konsolę. PS4 zapowiada się że będzie konsolą przede wszystkim do grania. Microsoft próbuje stworzyć konsolę, która ma ucieszyć wszystkich domowników:
-babcię, która chce oglądnąć swój serial,
-dziadka, który interesuje się sportem,
-rodziców, którzy chcą sobie oglądnąć komedię romantyczną,
-dzieci, które w konsoli zobaczą tylko platformę do grania.
Tylko po co do celu innego niż granie wykorzystywać konsolę? Film można obejrzeć na DVD, Blueray (większość osób ma chociaż jedno z tych urządzeń), a jeżeli ktoś nie ma ani jednego ani drugiego to pozostaje PC, na którym da się oglądać filmy sprawdzać wyniki meczów, a nawet oglądać seriale. Większość w domu odbiera telewizje cyfrową, więc to że na nowym Xboxie będzie można oglądać telewizję mało ludzi przekona. Według mnie te bajery, które maja z Xboxa One stworzyć centrum domowej rozrywki są nie potrzebne i tylko podniosą cenę konsoli. No i nazwa beznadziejna.
Szukaj
Odpowiedz
kruskader Offline
RPG Speedrunner
**
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 9
Reputacja: 2
23-05-2013, 23:06
(22-05-2013, 18:17)Czaroslaw napisał(a): A Kinect? Specjalnie go na siłę do każdego zestawu dodają, żeby tylko zawyżyć cenę.
Zważywszy na to, że łączność z netem jest obligatoryjna tak samo jak podłączony kinekt, myślę, że mogą wykorzystać to do szpiegowania ludzi.
Kojarze, że kilka miesięcy temu było trochę hałasu o to, że Microsoft złożył papiery do urzędu patentowego z tym.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Czarkoman Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 6
25-05-2013, 13:40
Ehhhh... Z całego serca kibicowałem nowemu Xboxowi. Niech może robią z konsoli centrum multimediów, ale nie kosztem samych gier. Przez co z wielkim bólem serca najprawdopodobniej będę musiał przenieść się do Sony. Sądzę, że wiele graczy myśli podobnie. Być może Microsoft zdobędzie nową grupę odbiorców, ale kosztem starej znacznie szerszej.
Szukaj
Odpowiedz
patrykpie Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
04-06-2013, 19:01
miałem nadzieję że ta konsola to będzie coś ale po zapowiedziach to na razie nic dobrego
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 11-05-2025, 08:37 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.