22-04-2012, 21:21
Hejo.
Również postanowiłem zdobyć acziwmenta toteż napiszę parę słów o sobie.
Mam na imię Paweł. 18 lat skończyłem 3 kwietnia tego roku. Chodzę do liceum ogólnokształcącego na profil matematyka-informatyka. Grami interesuję się od zawsze. Już w 98 mając 4 lata dostałem swoją pierwszą konsolę, którą był, a właściwie jest Game Boy. Wtedy tak naprawdę zaczęła się moja fascynacja elektroniczną rozrywką. Potem miałem PSXa, PS2, PS3, PSP (zbieram na Vitę). Czyli ogólnie można mnie nazwać fanem SONY. A zwłaszcza jej pierwszego dziecka czyli "PlayStation".
Oprócz gier lubię dobre kino, dobrą książkę, muzykę, zabawę - jak każdy normalny człowiek (chyba). Poza ww rzeczami zajmuję się też historią. Fascynuję się czasami Imperium Rzymskiego. Być może jest to spowodowany tym, że będąc małym dzieciakiem, ze smarkami na rękawach chodziłem po uliczkach Wiecznego Miasta... Z natury jestem impulsywny, romantyczny i bardzo ale to bardzo uparty. Spotkać mnie można na wielu forach, związanych mniej lub bardziej z branżą grową. Na koniec napiszę jeszcze o jednej istotnej sprawie KOCHAM AC MILAN. :P
To by było na tyle. Sorry, że tak trochę nieskładnie.
Vai Diavolo!

Również postanowiłem zdobyć acziwmenta toteż napiszę parę słów o sobie.

Mam na imię Paweł. 18 lat skończyłem 3 kwietnia tego roku. Chodzę do liceum ogólnokształcącego na profil matematyka-informatyka. Grami interesuję się od zawsze. Już w 98 mając 4 lata dostałem swoją pierwszą konsolę, którą był, a właściwie jest Game Boy. Wtedy tak naprawdę zaczęła się moja fascynacja elektroniczną rozrywką. Potem miałem PSXa, PS2, PS3, PSP (zbieram na Vitę). Czyli ogólnie można mnie nazwać fanem SONY. A zwłaszcza jej pierwszego dziecka czyli "PlayStation".

To by było na tyle. Sorry, że tak trochę nieskładnie.
Vai Diavolo!