Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 39 40 41 42 43 Dalej »

Playstation Vita (Recenzja)
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Playstation Vita (Recenzja)
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
20-03-2012, 23:26
[Obrazek: OyNMl82CyGA.jpg]
Megarecenzja konsoli Sony Playstation Vita. W szczegółach przyjrzyjmy się nie tylko grom, ale również schematowi sterowania, różnicami pomiędzy modelami, wbudowanymi aplikacjami, menu głównym, jakością kamer, analogami i wieloma, wieloma innymi rzeczami, na które warto zwrócić uwagę przy okazji zakupu konsoli przenośnej nowej generacji. Jak Vita wypada na tle Nintendo 3DS? Czy warto było czekać, a może jest to tylko gloryfikowane PSP? My podzielimy się naszymi spostrzeżeniami, wnioski wyciągniecie sami!

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Playstation Vita (Recenzja)
Szukaj
Odpowiedz
EpicSurgeon Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
28-03-2012, 20:04
Cóż... Recenzja wyjaśnia wiele kwestii, które dla mnie były niejasne... Za to właśnie uwielbiam materiały Archona Smiling
Jednakże ja osobiście wolę 3DSa - czasu na granie dużo nie mam, gry dla hardkorowców mnie nie kręcą, no i cena o połowę niższa...
Ale patent z kartami pamięci to istne chamstwo... "sprzedamy wam sprzęt za niskie pieniądze, a potem dokupujcie cholernie drogie karty, abyśmy sobie nadrobili to, czego nie zyskaliśmy przy sprzedaży samej konsoli"
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
28-03-2012, 23:40
Niestety, trochę sobie Sony faktycznie tymi kartami nagrabiło. Cios poniżej pasa. To prawdopodobnie ta wada, która zniechęci dużą część graczy do kupna. Decyzja bardzo dziwna, ale jak zwykle, podyktowana obniżaniem postrzeganej ceny sprzętu.
Szukaj
Odpowiedz
bubu842488 Offline
Banned
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
04-05-2012, 23:15
Ps vita to moim zdaniem najlepszy produkt sony.Ale same gry też można porównywać z gier od Ps3 naprzykład uncharted 2 i 3 to jest ta sama seria i modnation racers i modnation racers road trip to też ta sama seria. Chociarz dla tej konsoli to nie negatyw bo własnie od tego recenzji mnie potkusiło żeby ją kupić no i od rozpakowywania.A od znajomego dowidziałem się o tym jeszcze w 2011 na początku mu nie wierzyłem ale to dlatego że czasami kłamie a ja nie jestem od tego żeby oceniać ludzi dlatego uważam że Ps vita rządzi.
Szukaj
Odpowiedz
LeeRoy Offline
Praefectus Praetorio
**
Redakcja - Green
Liczba postów: 125
Liczba wątków: 2
Reputacja: 95
05-05-2012, 00:43
(04-05-2012, 23:15)bubu842488 napisał(a): Ps vita to moim zdaniem najlepszy produkt sony

Vita jest ok, ale czy lepsza od Walkmana?
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-05-2025, 22:26 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.