Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Giełda v
« Wstecz 1 ... 83 84 85 86 87 88 Dalej »

[K] Uszkodzone PSP FAT albo sam ekran
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[K] Uszkodzone PSP FAT albo sam ekran
luklew Offline
Beniz
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 10
Reputacja: 135
20-10-2012, 12:13
Po długim (bo aż 2 tygodniowym) patencie na niedziałający ekran w Facie mojego autorstwa, którego efektem ubocznym były świecące się triggery ( http://cl.ly/image/2N3A2I160O3d ), niestety konsola przestała się włączać. Cholera wie czemu. Po wyjęciu ekranu jest wszystko ok, zatem diagnoza: Kupić ekran.

Konsola leciwa, a nowy ekran kosztuje tyle co pół konsoli...

Zatem szukam kogoś, kto chętnie by się pozbawił uszkodzonego PSP Fat ze sprawnym ekranem albo samego ekranu. Ekran może mieć bad pixele, hot pixele, a nawet niesprawne linie. Ważne żeby działał i dało się grać (czyli pół ekranu niedziałającego już nie wchodzi w grę).

Nie ukrywam, że nie chcę za dużo inwestować.

Czekam zatem na propozycje.
Szukaj
Odpowiedz
yairobe Offline
Pong
*
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
03-11-2012, 14:39
(20-10-2012, 12:13)luklew napisał(a): Po długim (bo aż 2 tygodniowym) patencie na niedziałający ekran w Facie mojego autorstwa, którego efektem ubocznym były świecące się triggery ( http://cl.ly/image/2N3A2I160O3d ), niestety konsola przestała się włączać. Cholera wie czemu. Po wyjęciu ekranu jest wszystko ok, zatem diagnoza: Kupić ekran.

Konsola leciwa, a nowy ekran kosztuje tyle co pół konsoli...

Zatem szukam kogoś, kto chętnie by się pozbawił uszkodzonego PSP Fat ze sprawnym ekranem albo samego ekranu. Ekran może mieć bad pixele, hot pixele, a nawet niesprawne linie. Ważne żeby działał i dało się grać (czyli pół ekranu niedziałającego już nie wchodzi w grę).

Nie ukrywam, że nie chcę za dużo inwestować.

Czekam zatem na propozycje.

50 zł za ekran bez badów, dorzucę sprawną baterie i płytę główną w nie wiadomym stanie.
Szukaj
Odpowiedz
luklew Offline
Beniz
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 10
Reputacja: 135
03-11-2012, 17:36
Kurcze, szkoda, że dopiero teraz napisałeś.

Kupiłem ekran w "niewiadomym stanie". Jeśli okaże się padnięty, to odezwę się do ciebie lub napiszę to w tym temacie, że nadal aktualne.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 20-07-2025, 22:38 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.