Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gry PBF v
« Wstecz 1 2

[GRA] Więzień - Wronki 2020
Strony (8): « Wstecz 1 2 3 4 5 6 ... 8 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[GRA] Więzień - Wronki 2020
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja: 163
17-11-2012, 15:31
-Johnny, doprawdy? To dlaczego Dorczenzo nic nie robi prócz zbierania ludzi do swojej ucieczki? Dyryguje wami i rozkazuje. Ja przeszkodzić? Niby w jaki sposób? Mówiąc że ta ucieczka się nie uda? W taki sposób możecie oskarżać każdego, to nie ma najmniejszego sensu
Happy to be on the food chain at all.
[Obrazek: Chmurowaty.png]
Szukaj
Johnny Offline
Rycerz Nintendo <3
Administrators
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 108
Reputacja: 225
17-11-2012, 15:34
Możliwe. Ale mimo wszystko nie lubię cię. Przekonamy się wieczorem czy miałeś czyste zamiary, czy może chcesz nas zmylić. Tak czy inaczej, nie będę płakał.
[Obrazek: 2013-02-19_2044.png]
Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
17-11-2012, 15:37
Zaczyna się... Jak tak dalej pójdzie, to te zamieszki zaczną się w naszym bloku, a nie w C.

- Oj Chmurowaty... Jestem urodzonym przywódcą. Zebrałem ekipę, chcę pomóc zarówno im, jak i sobie. Bez nich ucieczka mogłaby się nie udać, każdy się do czegoś przydaje. Ale nie powiem Ci do czego, nie Twoja sprawa, kacie.
Szukaj
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
17-11-2012, 15:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2012, 15:39 przez Chmurowaty.)
- Chcesz mnie zabić, bo oskarżyłem ciebie Johnny? A nie sądzisz że to bogactwo obiecane każdemu mogło być podejrzane? Tak samo jak to, co robi teraz Dorczenzo? Kurwa, spójrz na to jasno - Dorczenzo planuje "ucieczkę", na różne sposoby, ta będzie okazywała się fiaskiem za każdym razem, a ludzie będą powoli znikać, ci najmniej związani z nią (Mati i teraz ja), a później ludzie z jego własnej "bandy"! Przecież to jest logiczne, dlatego chce mnie wyeliminować w ten sposób, by mieć większe pole do popisu w nocy
*spojrzał na Dorczenzo*
-Jesteś przebiegły, ale nawet jeżeli ja teraz umrę, oni w końcu zrozumieją że miałem rację. A wtedy dorwą i ciebie i naczelnika, mam nadzieje że załatwią was w jakiś okrutny sposób.
Szukaj
Budek Offline
e-sport is my life
*
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
17-11-2012, 15:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2012, 15:40 przez Budek.)
Chyba wszyscy zapomnieliście, że wszędzie są kamery. Podczas ucieczki wszyscy zostaniemy rozstrzelani jak kaczki. Widzieliście ile psów mają w tej budzie?
Dorczenzo chce nas wszystkich zabić. Nie bawi Cię zabijanie nas po kolei, chcesz mieć jedną wielką jatkę, co? Uważaj na moje ząbki wieczorem, kochasiu.
Strona WWW Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
17-11-2012, 15:43
- Chmurowaty, chyba nie rozumiesz jak działa cały system. Żaden kat nie chciałby uciekać z więzienia! Mówią, że Ci ludzie mają w więzieniu wszystko, czego im potrzeba. Po skończonej zabawie mają dostać osobne cele z dostępem do wielu rozrywek. W tym dziwek. Ale przykro mi, nie doczekasz się tego raju, wieczorem zginiesz, kacie. No chyba, że nie chcesz czekać do wieczora hehe... *uderza rytmicznie pięścią w dłoń i patrzy wymownie na swoich towarzyszy*

- A Ty Budek chyba nie jesteś normalny przyznając się do bycia katem? Zagryzasz w nocy innych więźniów? Dzisiaj Chmurowaty, jutro Ty. Rzekłem.
Szukaj
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
17-11-2012, 15:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2012, 15:47 przez Chmurowaty.)
Mam cię!
-Brawo, Dorczenzo, właśnie automatycznie sam przyznałeś się do winy. Wiem za dużo, więc chcesz mnie teraz uciszyć przy pomocy siły, wypowiadasz się za wszystkich i wyznaczasz za innych kolejne osoby do skasowania. Na początku dobrze się kryłeś, wystarczyła mała konfrontacja byś sam nieświadomie wyznał nam że jesteś katem. Nikt dalej tego nie widzi prócz mnie i Budka, który mimo że jest chory psychicznie, stara się trzeźwo myśleć?
Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
17-11-2012, 15:52
- A gdzie ja niby mówiłem coś o kacie? Chcę jak najszybciej stąd spieprzyć! To Ty chcesz tu zostać i cieszyć się swoimi nagrodami za zabijanie kolejnych więźniów. Twoje argumenty nie mają w sobie ani krzty logiki, przykro mi. Nie chcesz nam pomóc w ucieczce? To chociaż nie przeszkadzaj. Chyba możesz tyle zrobić przez te ostatnie godziny swojego życia.
Szukaj
Budek Offline
e-sport is my life
*
17-11-2012, 15:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2012, 15:53 przez Budek.)
- Dorczenzo, wpadłeś na całkiem dobry pomysł. Organizujesz ucieczkę, zostaniesz sobie w tyle i będziesz patrzył jak twoi kumple po kolei będą mordowani. A sam sobie później wrócisz i będziesz obrabiał dziwki. Jesteś naiwny myśląc, że w to uwierzymy.
Strona WWW Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
17-11-2012, 15:53
- Budek, chciałbym zauważyć, że wychodząc z więzienia w przebraniu ryzykuję pewną śmierć na miejscu. A i tak wolę spróbować niż gnić tu do końca życia. Wiem, to trudne do zrozumienia dla kogoś, kto ma zaburzenia psychiczne.
Szukaj
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
17-11-2012, 15:55
- Gdzie? Jeszcze przed chwilą mówiłeś że dzisiaj ja polecę, a jutro Budek, jakbyś rządził każdym. Może za długo byłeś przydupasem naczelnika i postanowiłeś nagle się pobuntować i rozkazywać innym? Nie odpychaj od siebie zarzutów tą zasraną ucieczką, bo sam wiesz że nie ma ona sensu i przekupujesz ludzi nadzieją. Coraz bardziej się wkopujesz, a twoi "koledzy" tego nie potrafią zauważyć, do cholery. Nie mam zamiaru dzisiaj ginąć i dowiodę że to ty jesteś katem.
Jeszcze trochę i sam się przyzna, dobrze.
Szukaj
supaplex Offline
I'm awesome
**
Liczba postów: 141
Reputacja: 76
17-11-2012, 15:56
Chwileczkę, ludzie, opamiętajcie się! Czemu chmurowaty? Widać przecież, że on też chce się wydostać z tego koszmaru. A to, że nie wierzy w plan naszej ucieczki jeszcze nic nie znaczy. Moim zdaniem powinniśmy skupić się mocno na problemie cichych współtowarzyszy.

Wskazuje palcem na Sacheesa

-Ty tam w rogu z tym afro na głowie! Sachees, czy jak ci tam! Co masz na swoje usprawiedliwienie? Może to ty jesteś przydupasem naczelnika?
Strona WWW Szukaj
TheGreatMikx Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 37
Reputacja: 1
17-11-2012, 15:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2012, 16:17 przez TheGreatMikx.)
Coraz więcej słyszę w tym więzieniu.Najpierw o kredkach, później o katanach i teraz o jakimś plakacie oraz zabawie.Teraz wszyscy nie interesują się MOIM TUNELEM a tylko planem ucieczki.Już słyszę pierwsze kłótnie w załodze 'D' . Załoga 'D' jest podzielona zdaniem na temat kata po miedzy:
Chmurowatym a Dorczenzo. Cóż nie wiem kto to jest katem.Narazie ide na moja zmiane w pralni.
Hmm ale jeśli by się zastonowić to bardziej by mi pasował Chmurowaty. Tak pięknie się rządzi.A poza tym tak nagle jest chętny do ucieczki.Na początku wybijał wszystkim to z głów a teraz chce uciekać z wami.Coś mi to śmierdzi śmiercią Kacie.Cóź ale Dorczenzo się za bardzo rządzi. A pozatym coś nie liczy się ze słowami.Mówi jakby to on zabijał.A pozaty...m on nie jest przypadkiem synem Stiviego.Zginiesz marnie przez twojego ojca Dorczenzo.Pamiętam jak to ogłaszali w RealnejWizji że syn Stiviego trafia do więzienia.Katem nie jest Chmurowaty.Katem jest Dorczenzo napewno.
Szukaj
SmellySocks Offline
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
17-11-2012, 16:03
Czy wy nie widzicie, jak Chmurowaty wami manipuluje!? Wmawia wam pierdoły, wciska w usta słowa, których nie wypowiedzieliście. Mówię wam, kat albo inny szpieg.
[Obrazek: fs_overall.png]
Strona WWW Szukaj
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
17-11-2012, 16:06
- Smelly, kto kim tu manipuluje? Gdybym był szpiegiem czy katem, chciałbym dołączyć do waszej ekipy by was lepiej poznać i dopadać jednego po drugim. A ja siedzę na uboczu i obserwuje każdego, staram się wywnioskować który z nas jest katem, Dorczenzo zachowuje się jak zbawca, a pod osłoną nocy zabija ludzi
Szukaj
supaplex Offline
I'm awesome
**
17-11-2012, 16:53
Nie rozumiem waszego naporu i agresji na ludzi wnoszących coś do naszej sprawy. Powinniśmy wyeliminować tych, co siedzą cicho.
Strona WWW Szukaj
Budek Offline
e-sport is my life
*
17-11-2012, 16:59
Agresja? Jaka agresja! Wszyscy tutaj jesteśmy niewinni, muchy byśmy nie skrzywdzili! Hihihhihi
*Znów zacząłem się śmiać jak wariat. Na plecach jak zwykle macie gęsią skórkę.*
Strona WWW Szukaj
supaplex Offline
I'm awesome
**
17-11-2012, 19:36
Nie podoba mi się to nagłe oskarżenie Dorczenzo w stronę Chmurowatego... Zauważyłem coś dziwnego. Dorczenzo szeptał do Johnnego coś o planie przypodobania się naczelnikowi, hmm.

-Dorczenzo, tak łatwo przyszło ci oskarżenie Chmurowatego i przejęcie przywództwa w naszym więzieniu. Twój plan zebrania wszystkich, którzy będą wykonywali twoje polecenia śmierdzi mi na sto kilometrów. Być może chcesz ukryć twoją prawdziwą rolę w tym chorym przedstawieniu?

Zmieniam moją decyzję, to Dorczenzo jest katem, nie dajcie się omamić jego obietnicom o ucieczce, to musi być przykrywka do jego działalności. Do mordowania...
Strona WWW Szukaj
Johnny Offline
Rycerz Nintendo &lt;3
Administrators
17-11-2012, 19:39
Supa, otrząśnij się! Przecież jesteśmy drużyną. Była umowa, że trzymamy się razem i odpieramy oskarżenia. Pewnie, Dorczenzo zachowuje się inaczej niż wszyscy, ale tylko dlatego, że to wizjoner - jemu naprawdę zależy na wydostaniu nas stąd.

W przeciwieństwie do Chmurowatego, który na zmianę stara się rozwalić nasz plan albo nakablować naczelnikowi o nim.

Dorczenzo jest naszą jedyną nadzieją. Pozbycie się go będzie oznaczało wystawienie się na ataki katów...
Szukaj
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
17-11-2012, 19:43
- Johnny, widzę że Dorczenzo już nieźle namieszał ci w głowie, ty powinieneś się otrząsnąć. Zachowuje się inaczej niż wszyscy bo jest wizjonerem? Chyba sam nie wierzysz w to, co mówisz!
Szukaj
SmellySocks Offline
17-11-2012, 19:45
A może to ty Chmura chcesz nam namieszać, co? Może chcesz mnie zabić w nocy, co?
Strona WWW Szukaj
Chmurowaty Offline
I Am Ultraviolet
17-11-2012, 19:50
-Do kurwy, przestań mnie bezpodstawnie oskarżać! Nie dość że cuchną ci skarpety to nie potrafisz wyrazić własnego zdania, tylko przytakujesz Dorczenzo. Poczekajcie do nocy, a będziecie mi wdzięczni za to że załatwiłem kata w którego tak ślepo wierzyliście.
Szukaj
Johnny Offline
Rycerz Nintendo &lt;3
Administrators
17-11-2012, 19:51
Dobrze, Smelly, nie daj się omamić tym szaleńcom. Trzymaj się blisko mnie i Dorczenzo, to przeżyjesz. Tylko pamiętaj, głosuj mądrze.

*wskazuje wzrokiem na przedmówcę*
Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
17-11-2012, 19:58

Chmurowaty: 4
Dorczenzo: 4

Szukaj
SmellySocks Offline
17-11-2012, 19:58
Ja nie umiem wyrazić własnego zdania? Żebyś się kurwa nie zdziwił. Tak się zdarzyło, że uznałem, że któryś z was, uciekinierów jest nieczysty. A to że mam takie a nie inne skarpety, to już nie moja wina. Jakie dają, takie ubieram
Strona WWW Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (8): « Wstecz 1 2 3 4 5 6 ... 8 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 19-06-2025, 19:15 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.