Liczba postów: 37
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12
Taki zestaw za psie pieniądze i jeszcze wybrzydzać? Doczekaliśmy niezłych czasów, bo ja jeszcze pamiętam, jak za gry trzeba było wywalić ciężkie pieniądze odkładane czasami miesiącami, a o tego typu promocjach nawet najstarsi nerdowie nie słyszeli.
Dla mnie zestaw jak znalazł, w większość gier grałem na konsoli i to dawno temu, teraz mam je na PC, elegancko podpięte do Steama. Ratujcie THQ, jeśli jest jeszcze kogo ratować :>
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
Najbardziej przerażają mnie... torrenty z tymi grami, które wychodzą chwilę po premierze paczek. W takich chwilach zwyczajnie brak mi słów co udowadnia moją teorię, że są tumani, którzy nawet darmowe gry woleliby ukraść.
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 4
Reputacja:
1
To już nawet ludziom szkoda 5 zł za 6 gier O_o. Btw. Dziękuje osobą która tworzy mody i programy do optymalizacji gier. Dzięki takim osobą mogę w końcu w miarę komfortowo grać w Darksiders.
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 4
Reputacja:
1
Pobierz sobie program GameCompanion, to powinno pomóc w każdym razie mi pomogło.
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja:
157
To tak tylko powiem, że do humbla została dodana kolejna gra. Tym razem to Warhammer 40,00: Dawn of War w wersji Gotye.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Jak ja strasznie żałuję, że nie skorzystałem wtedy z tego Budle...........