Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 ... 43 Dalej »

PlayStation 4 w punktach
Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
PlayStation 4 w punktach
GJ1906 Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
21-02-2013, 20:07
@perczakozz no i...? Co w związku z tym, vita to oddzielna konsola i ma dodatkową funkcje remote play, u nintendo trochę jakby odwrotnie padlet czy jak to tam nazwać ma funkcje konsoli. Ciekawe czy tak samo oburzysz się na blu-ray w następcy xboxa, przecież Sony wspierało tę technologię, Microsoft obstawał przy hd-dvd. Żadna to nowość w świecie technologii że firmy od siebie zżynają, przyjrzyj się rynkom nowinek technicznych to zobaczysz ile firm "czerpało inspiracje" od innych, udoskonalało je i dobrze na tym wychodziło.
Szukaj
Odpowiedz
Mhoram Offline
Pong
*
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 3
21-02-2013, 20:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2013, 20:57 przez Johnny.)
Jeśli PS4 bedzie kompatybilne z innymi wersjami PS i to w wersji płytowej to juz dziś jestem skłonny dać im kasę za nową konsole, będę mógł grać w najnowsze tytuły nie rezygnując z gry w te starsze w przypadku utraty jednej z starszych konsol... w zasadzie myślę że jeśli by tak to wyglądało to od razu był bym gotów sprzedać PS3 a zakupic PS4, nic bym nie tracił. Opcja streamingu prosto z konsoli - rewelacja. Grafika jeśli chodzi o mnie jest w zupełnosci wystarczająca, z chęcią bym zagrał w nowego Killzone'a.

Jak na razie jestem nastawiony entuzjastycznie i czekam na konsole Microsoftu, możliwe ze przebiją swoimi pomysłami Sony i to ich konsole będzie warto zakupić.
Szukaj
Odpowiedz
miollu Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
21-02-2013, 22:23
nawet jak sie okaze ze konsola od M$ bije na glowe PS4 to nie kupie nowego Xboxa - niejestem fanem placenia za granie online (no chyba ze chodzi o gry MMO)

prezentacja mi sie podobala pokazali to co sprawilo ze swiat sie zajaral
mam jedynie pretensje ze nie przedstawili wiecej szczegolow technicznych
niby jest dokument od sony ze specem ale jest tez pod nim mala * z napisem ze moze to sie zmienic - wniosek taki ze nie maja jeszcze gotowego pudelka co by potwierdzalo informacje ktora gdzies wygrzebalem w necie ze watch dogs bylo grane na PC o zblizonych parametrach
i troche zaluje ze nie powiedzieli jak konsola sie zachowa BEZ dostepu do netu Smiling
bo wszystko ladnie i fajnie ale co jak nie ma netu da sie grac czy nie ?
Szukaj
Odpowiedz
Slayer777 Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
21-02-2013, 23:02
miollu, zmartwię Cię... nie oglądałem od początku ( opuściłem z 20min ) i z tego co słyszałem od osób które oglądały od początku to granie online, będzie płatne jak w M$.
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
21-02-2013, 23:42
Slayer. To ktoś cię okłamał, bo nie było ani słowa o tym, żeby PSN miało stać się płatne. Ani piśnięcia.
Szukaj
Odpowiedz
miollu Offline
Pong
*
22-02-2013, 01:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2013, 01:08 przez miollu.)
jesli granie online w tej formie jaka jest teraz stanie sie platne to pojde do M$
w M$ jest tak ze to oni utrzymuja serwery gier i za to biora kase i to dziala dobrze
w PSN utrzymanie serwera jest po stronie tworcy/wydawcy gry i czasami jest z tym slabo

ale watpie aby sony az tak strzelilo sobie w stope
rowniez ogladalem od poczatku i tak jak Archon mowi - ani slowa o kasie nie bylo
Szukaj
Odpowiedz
LoQ Offline
n00b
*
23-02-2013, 04:55
No cóż - mnie nie chwycili niczym. Ale w sumie, to było prawie pewne, że się nie będę jarał.
Szukaj
Odpowiedz
makajet1 Offline
n00b
*
23-02-2013, 13:47
czekam Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Halik123 Offline
Pong
*
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
24-02-2013, 14:21
Moc mocą, niech lepiej zaskakują gameplayem i interakcjami w grach, mocnymi exclusivami itp. A dla was napinaczy pecetowych spoko, miejcie sobie swoje wypasione pececiki za miliony monet, warto wydawać tyle kasy aby odpalać sobie na nich dema technologiczne od producentów kart graficznych. Bo z tego co mi się wydaje to chyba wasza jedyna biblioteka tytułów ukazująca moc waszych sprzętów hymm ?

Do grania jest konsola !
Szukaj
Odpowiedz
pojler Offline
Rycerz Sony
Liczba postów: 501
Liczba wątków: 29
Reputacja: 146
24-02-2013, 14:38
http://www.gameinformer.com/b/news/archi...ion-4.aspx Jeszcze więcej faktów na temat PS4
Szukaj
Odpowiedz
supaplex Offline
I'm awesome
**
Liczba postów: 141
Liczba wątków: 2
Reputacja: 76
24-02-2013, 15:05
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, że Sony tym razem nie udziwniło hardware-u opowiadając przy tym niestworzone historie. Jak to było z gpu ps2 i cpu ps3, które tylko sprawiały developerom problemy i czyniły konsole upośledzone (chrupiące multiplatformy).

Supercharged x86 architecture to zajebiście dobry wybór. Szkoda, że nie zrobili redesignu pada na jakiś nie wiem, na przykład WYGODNY.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Adisken Offline
Pong
*
26-02-2013, 19:04
W sumie i tak nie jestem nastawiony z chęcią na kupowanie konsol od Sony i Microsoftu, moje serce należy do nintendo. Jednak artykuł naprawdę świtny Winking
Szukaj
Odpowiedz
Takedown Offline
n00b
*
07-03-2013, 23:00
Jestem mile zaskoczony tą konsolą, może pomyśle o zakupie Winking
Szukaj
Odpowiedz
Wierzba Offline
Pong
*
Liczba postów: 6
19-05-2013, 17:28
@B22i może jak nie będzie chciał, to nie będzie używał tych bajerów ,które dodadzą. Ja się tylko boję, że na przykład, po zdobyciu trofea, wyświetli się coś o zasharowaniu. Albo twórcy się skuszą i wykorzystają ten touchpad do gry.
Wtedy będzie trzeba ich używać, więc nie można napisać "jak ci nie potrzebne, to nie używaj".
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-05-2025, 18:40 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.