Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
@perczakozz no i...? Co w związku z tym, vita to oddzielna konsola i ma dodatkową funkcje remote play, u nintendo trochę jakby odwrotnie padlet czy jak to tam nazwać ma funkcje konsoli. Ciekawe czy tak samo oburzysz się na blu-ray w następcy xboxa, przecież Sony wspierało tę technologię, Microsoft obstawał przy hd-dvd. Żadna to nowość w świecie technologii że firmy od siebie zżynają, przyjrzyj się rynkom nowinek technicznych to zobaczysz ile firm "czerpało inspiracje" od innych, udoskonalało je i dobrze na tym wychodziło.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
21-02-2013, 20:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2013, 20:57 przez Johnny.)
Jeśli PS4 bedzie kompatybilne z innymi wersjami PS i to w wersji płytowej to juz dziś jestem skłonny dać im kasę za nową konsole, będę mógł grać w najnowsze tytuły nie rezygnując z gry w te starsze w przypadku utraty jednej z starszych konsol... w zasadzie myślę że jeśli by tak to wyglądało to od razu był bym gotów sprzedać PS3 a zakupic PS4, nic bym nie tracił. Opcja streamingu prosto z konsoli - rewelacja. Grafika jeśli chodzi o mnie jest w zupełnosci wystarczająca, z chęcią bym zagrał w nowego Killzone'a.
Jak na razie jestem nastawiony entuzjastycznie i czekam na konsole Microsoftu, możliwe ze przebiją swoimi pomysłami Sony i to ich konsole będzie warto zakupić.
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
miollu, zmartwię Cię... nie oglądałem od początku ( opuściłem z 20min ) i z tego co słyszałem od osób które oglądały od początku to granie online, będzie płatne jak w M$.
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
Slayer. To ktoś cię okłamał, bo nie było ani słowa o tym, żeby PSN miało stać się płatne. Ani piśnięcia.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
22-02-2013, 01:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2013, 01:08 przez miollu.)
jesli granie online w tej formie jaka jest teraz stanie sie platne to pojde do M$
w M$ jest tak ze to oni utrzymuja serwery gier i za to biora kase i to dziala dobrze
w PSN utrzymanie serwera jest po stronie tworcy/wydawcy gry i czasami jest z tym slabo
ale watpie aby sony az tak strzelilo sobie w stope
rowniez ogladalem od poczatku i tak jak Archon mowi - ani slowa o kasie nie bylo
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
No cóż - mnie nie chwycili niczym. Ale w sumie, to było prawie pewne, że się nie będę jarał.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Moc mocą, niech lepiej zaskakują gameplayem i interakcjami w grach, mocnymi exclusivami itp. A dla was napinaczy pecetowych spoko, miejcie sobie swoje wypasione pececiki za miliony monet, warto wydawać tyle kasy aby odpalać sobie na nich dema technologiczne od producentów kart graficznych. Bo z tego co mi się wydaje to chyba wasza jedyna biblioteka tytułów ukazująca moc waszych sprzętów hymm ?
Do grania jest konsola !
Liczba postów: 141
Liczba wątków: 2
Reputacja:
76
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, że Sony tym razem nie udziwniło hardware-u opowiadając przy tym niestworzone historie. Jak to było z gpu ps2 i cpu ps3, które tylko sprawiały developerom problemy i czyniły konsole upośledzone (chrupiące multiplatformy).
Supercharged x86 architecture to zajebiście dobry wybór. Szkoda, że nie zrobili redesignu pada na jakiś nie wiem, na przykład WYGODNY.
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
@B22i może jak nie będzie chciał, to nie będzie używał tych bajerów ,które dodadzą. Ja się tylko boję, że na przykład, po zdobyciu trofea, wyświetli się coś o zasharowaniu. Albo twórcy się skuszą i wykorzystają ten touchpad do gry.
Wtedy będzie trzeba ich używać, więc nie można napisać "jak ci nie potrzebne, to nie używaj".