Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Radioaktywna Skryjówka Śledzia v
« Wstecz 1 ... 11 12 13 14 15 16 Dalej »

Problem z Wii Remote
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Problem z Wii Remote
Pawlox24 Offline
Pong
*
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
27-02-2013, 15:25
Witam mam problem z podłączeniem Wii remote do Pc (w celu korzystania z emulatora-Dolphin , zbudowania Whiteboard i do grania przez glovepie).Po naciśnięciu czerwonego guzika lub 1 i 2(diody migają) Bluetooth wykrywa , podłącza , dodaje urządzenie po czym diody gasną i bluetooth nie ma go w dodanych urządzeniach. Dodam że ten problem pojawił się z dnia na dzień , wcześniej działał normalnie.To jest czarny orginalny wii remote z(zwykły bez motion plus), Adapter to chińskie badziewie za 1,50 zł z allegro , Pc Windows 7 32bit , baterie nowe (próbowałem na różnych). Posiadam 2 wii remote - ten drugi działa bezproblemowo , próbowałem też na innym adapterze bt , komputerze z win xp oraz wii z takim samym skutkiem.
Wszystko wskazuje że najprościej w świecie jest zepsuty ale udało mi się go podłączyć do telefonu z androidem i działał w 100% Więc nie mam pojęcia co zrobić z tym fantem . Jakieś pomysły ?
Szukaj
Czarkoman Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 6
27-02-2013, 16:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2013, 17:02 przez Czarkoman.)
Emulowanie to piractwo FAQ Deal With It
Platformy: PS4,PSP, PSV, PC, Xbox 360, PSX, GBA, Android
Szukaj
Pawlox24 Offline
Pong
*
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
28-02-2013, 17:51
Wiem że to jest piractwo ale te kontrolery to pozostałość po moim wadliwym Wii ( ma problemy z czytaniem płyt często się wiesza , próbowałem czyścić laser ale nie pomogło ) Emulator ściągnąłem z myślą dokończenia gry The Legend of Zelda twilight princess którą nie mogłem grać przez częste zwisy .
A w pytaniu napisałem "w celu korzystania z emulatora-Dolphin , zbudowania Whiteboard i do grania przez glovepie" Whiteboard - to tablica multimedialna(chyba nie musze tłumaczyć do czego służy ...) a szkoda mi kurzących się kontrolerów które mógłbym przy okazji używać do gier pctowych - glovepie .
Szukaj
bleub Offline
VIP
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja: 100
28-02-2013, 17:52
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-07-2025, 15:51 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.