Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 27 28 29 30 31 ... 43 Dalej »

Tomb Raider
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Tomb Raider
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
05-03-2013, 20:47
[Obrazek: VQPfA_aTO58.jpg]
Crystal Dynamics rebootuje serię gier wideo o piersiach pewnej pani archeolog. Ponieważ jeszcze w niego nie grałem, nie mogę wam zdradzić, czy nowy Tomb Raider jest "niezły". Mogę za to pokazać wam co znajdziecie w pudełku kupując limitowaną edycję kolekcjonerską gry.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Tomb Raider
Szukaj
Odpowiedz
krzesimira Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja: 1
05-03-2013, 21:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2013, 21:08 przez Dark Archon.)
dosłownie parę minut temu zajrzałam na arhn.eu w poszukiwaniu właśnie czegoś o nowym Tomb Raider'ze... ale nic w tamtym momencie nie znalazłam. przeskoczyłam na YT, a tam bach! unboxing! ARHN.EU jak zawsze niezawodne Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
AlexG90 Offline
Pong
*
Liczba postów: 7
05-03-2013, 21:13
Myślałem że w tej wersji dorzucą chociaż "steelbook" który w Polsce był dołączany do sprzedarzy przedpremierowej Winking. Co do samej figurki, z tego co zobaczyłem nie podoba mi się. Punkty Artykulacji szczególnie te na rękach wyglądają po prostu źle, a postawienie figurki gdzieś przy łóżku mogłoby się kończyć koszmarami przez tą jej (jak dla mnie) tragicznie namalowaną twarz. :P
Szukaj
Odpowiedz
Birtex Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
05-03-2013, 21:20
Czekamy na recenzjęGrinning
Szukaj
Odpowiedz
CTSG Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 1
Reputacja: 31
05-03-2013, 21:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2013, 22:50 przez CTSG.)
Figurka jest ok. Wygląda troszkę jak z kolekcji G.I. Joe, ale twarz jest spoko wykonana i z daleka prezentuje się całkiem fajnie. Reszta kolekcjonerki bez szału i faktycznie mogli dać chociaż steelbooka który w polskim pre-orderze wyglądał naprawdę nieźle.

Co do samej gry to pograłem wczoraj chwilkę i bawiłem się całkiem dobrze, ale zachwytów wznosić nie będę. ;] Układ poziomów jest fatalny, absurdalny i tak sztuczny, że bardzo trudno jest mi się wczuć w klimat gry. Wodospady gaszące pochodnię są jak checkpointy usuwające rzucone portale w serii Portal, a to zupełnie nie pasuje do tego typu gry. Do tego chyba wolałbym, żeby na początku fabuła gry pozwoliła mi poznać tą niewinną stronę Lary zamiast wrzucać mnie już na starcie na głęboką wodę. Wydaje mi się, że niektóre QTE były zrobione tak, żebym miał jak najmniejszą szansę zaliczenia ich za pierwszym razem. Mam być zaskoczony, spieprzyć, zginąć i zobaczyć brutalną animację śmierci bohaterki. Checkpointy są zawsze tuż przed, więc za drugim razem przechodzi się już bez problemu.

Na plus jest drzewko rozwoju umiejętności, znajdźki z Larą czytającą ich opis i elementy wspinaczki. Jestem nawet całkiem zadowolony z polskiego dubbingu, ale to chyba dlatego, że po Karolinie Gorczycy spodziewałem się debiutu na poziomie Pawła Małaszyńskiego w roli Agenta 47... Brakuje oczywiście angielskiego akcentu, ale idzie to jakoś przeboleć.
[Obrazek: CTSG87.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Asumatka Offline
huh?
*
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 5
05-03-2013, 22:16
Patrząc na zdjęcia promocyjne byłam święcie przekonana, że figurka będzie w praktyce wyglądać duużo gorzej, a jednak się postarali. Kto wie, może gdyby nie zaporowa cena na ps3 to sama bym wzięła Larę na biurko? A tak pozostaje mi tylko wpatrywać się w filmik.
[Obrazek: asumatka_.png]
Szukaj
Odpowiedz
Crix Doomsday Offline
KOLEKCJONERZY
Liczba postów: 658
Liczba wątków: 55
Reputacja: 101
05-03-2013, 22:39
Poczekaj aż pojawi się na Allegro. Może zdarzyć się tak, że ktoś będzie zawiedziony figurką lub cała edycją i będzie chciał ja jak najszybciej sprzedać (choć pewnie bez gry).
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Luk1989 Niedostępny
M'kay?
*
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
05-03-2013, 22:47
Unboxing jak zawsze na poziomie i konkretny Smiling, szybko się pokazał filmik a i za chwilę livestream Smiling to już tylko na recenzje czekać i będzie cały komplet : )
Szukaj
Odpowiedz
Asumatka Offline
huh?
*
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 5
05-03-2013, 22:53
(05-03-2013, 22:39)CriX Doomsday napisał(a): Poczekaj aż pojawi się na Allegro. Może zdarzyć się tak, że ktoś będzie zawiedziony figurką lub cała edycją i będzie chciał ja jak najszybciej sprzedać (choć pewnie bez gry).

To też jest jakiś plan Grinning Ale jak figurka będzie w cenie całej edycji, to odpuszczę.
A, że bez gry - grę mam od soboty, drugiej kopii nie potrzebuję Winking
[Obrazek: asumatka_.png]
Szukaj
Odpowiedz
Марта Зданович Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
06-03-2013, 21:48
Miałam wielką ochotę zamówić sobie kolekcjonerkę. Ale teraz kiedy widzę co jest w środku nie koniecznie się na to skuszę.
Szukaj
Odpowiedz
doblymudzinek Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
13-03-2013, 19:11
Chciałbym ją kupić ale niestety mam za słabego kompa :C
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-05-2025, 17:59 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.