Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
15-03-2013, 13:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2013, 14:36 przez Dark Archon.)
Warto ja nie dawno zakupiłem i bawie się świetnie
Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za tego posta. Prosimy o pisanie pełnymi zdaniami i uzasadnianie swoich opinii. Jeśli nie masz niczego do powiedzenia -- nie pisz.
Liczba postów: 147
Liczba wątków: 14
Reputacja:
14
A wiece o tym, że gry są już tworzone na 720 ?
Np. takie GTA V
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
Moim zdaniem tak. Biblioteka gier jest bardzo szeroka, jest mnóstwo ciekawych tytułów z XBL, a zanim next-geny staną się faktem, minie sporo czasu. Poza tym nawet jeśli ktoś ma w planach zakup kolejnej generacji, to warto się zaznajomić z seriami, które i tak pewnie będą kontynuowane na Durango, a MS jeszcze przez kilka lat powinno wspierać X360 i adresowaną do niego wersję Live'a, jak to było w przypadku pierwszej ich konsoli. Ważne jest tylko, by szukać okazji, a nie kupować w pierwszym lepszym sklepie czy na aukcji.
Swój egzemplarz zdobyłem kilka dni temu i choć muszę włożyć trochę grosza w jego pełny remont, to już teraz podoba mi się jego działanie i gry. Wreszcie skończyło się utyskiwanie, że nie mogę zagrać w demo (lub w pełną wersję) jakiejś nowości, bo jest tylko na konsolach.
Oczywiście zanim cokolwiek zrobisz zastanów się, w co generalnie lubisz grać. Jak ktoś kocha strategie, a średnio go interesują shootery czy bijatyki, tylko niepotrzebnie wyda pieniądze. Do indyków X360 też średnio się nadaje - te co prawda ukazują się na XBL, ale PC ma pod tym względem bogatszą ofertę, a większość exclusive'ów w tej kwestii jest tylko czasowa - vide Fez, Stacking czy Insanely Twisted Shadow Planet. Ba, nawet duma XBL, Trials, zawędrowała na blaszaki.
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
Jestem posiadaczem owej konsoli. Nie podałeś zbyt wielu informacji o sobie stąd trudno wywnioskować jakie są Twoje preferencje. Jednak jeśli wcześniej nie miałeś przyjemności zaliczyć naprawdę killerskich tytułów jakie oferuje ta konsola to łykaj w ciemno, robi się coraz taniej a i najlepsze gry na tej platformie nie nadwyrężą znacznie Twojego budżetu (smutny znak na osi czasu konsoli MS). W mojej skromnej opinii czekanie na następce Xboxa może Cie solidnie growo wypościć poza tym należy się spodziewać niewąskiej sumki pieniędzy na starcie. Reasumując łykaj 360-tkę i nadrabiaj zaległości!
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Jeśli ci nie zależy na szybkim kupnie to bym poczekał na premierę next-gena wtedy będzie można tanio kupić.
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
11-05-2013, 17:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2013, 19:19 przez SmellySocks.)
Kolega kupił i teraz załuje. Tyle powiem.
SmellySocks przeczytał twojego posta i teraz żałuje. Tyle powiem.
PS. Może warto byłoby napisać coś wiecej? Np. Dlaczego żałuje. Ostrzeżenia nie dam, ale każdy następny post niepoparty żadnym argumentem będzie karany warnem. ~SmellySocks
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
27-05-2013, 21:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2013, 21:18 przez Chmurowaty.)
Kupuj szybko
Dzięki za twoja rekomendacje, według rady przed chwilą wróciłem ze sklepu z nowiutką konsolą. A tak serio, wysiliłbyś się chociaż trochę, dostajesz ostrzeżenie 30% za spam tematu ~Chmurowaty
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
19-06-2013, 18:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2013, 10:38 przez dKc.)
Warto, bo może MS zmądrzeje i zobaczy, że ludzie wolą kupować konsole, które były jeszcze sensowne.
//edit
Już możesz czekać na nowego Xboxa
Liczba postów: 13
Reputacja:
2
Moim zdaniem warto, ponieważ jako, że wychodzi już niedługo nowa generacja cena xbox'a 360 znacznie się zmniejsza. Ja kupiłem swojego X-klocka w tym roku (2013) i jestem z niego bardzo zadowolony. O gry nie masz się co martwić bo jest wiele ciekawych tytułów do przejścia a z resztą wyjdzie jeszcze parę nowych np. GTA V, Watch Dogs czy też Battlefield 4. Co do dysku to lepiej zakup te 250 GB bo 4 GB starczy ci na zapisanie około 4-5 większych gier (sam kupiłem konsolkę 4 GB a później musiałem dokupić dysk :/ ).
Reasumując kupuj jeśli tanio
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Jeżeli lubisz sobie pograć w dobre gry to warto. Na chwilę obecną ogólnie ceny konsol strasznie spadają, więc w niedługim czasie za niewielkie pieniądze będzie można kupić fajny sprzęt. Szkoda jednak, że ceny gier są tak wysokie.
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5
Co to w ogóle za pytanie "czy warto"? Każdą konsolę warto kupić o ile ma bogatą bibliotekę gier. Nie ważne czy kupisz ją dzisiaj, jutro, czy za pół roku - nadal miło spędzisz przy niej wiele godzin.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Co pytanie ;D oczywiście, że warto (jest i było ) na allegro ceny nowej będą spadały. Z używkami nic się nie zmieni, a poza tym masz teraz bardzo duży wybór gier w niższych cenach ;D
Reputacja:
0
Jak masz dużo chajsu to xbox one  )) Jak nie chcesz dużo wywalać kasy to na Xbox 360
osobiście kupiłem specjalnie x360 jakiś miesiąc temu żeby grać w GTA V  w tym celu jak najbardziej polecam
Reputacja:
0
Również myślę, że warto. Warto też zauważyć, że next-gen będzie miała pewnie nie małe ceny, więc x360 będzie dobrym rozwiązaniem na teraz.
Liczba postów: 120
Liczba wątków: 35
Reputacja:
23
Warto, dlaczego?
Masa gier do przejścia
Wciąż działające multi
Świetny pad
Jest tania, może zastąpić PC
Reputacja:
0
Według mnie warto, tylko nie kupuj w święta. Ja będę kupował. A zanim wyjdzie Xbox One to i tak będziesz musiał poczekać na jakieś fajne produkcje
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Pewnie że warto. Gry wypuszczane są na x360, a następna wersja konsolki nie wiadomo, kiedy wyjdzie. No i nie wiadomo, ile będzie kosztować. Nowo wyszłe sprzęty mają z początku wysokie ceny, datego opłaca się kilka miesięcy poczekać. I nie wiadomo, czy wogóle będzie lepsza od x360. A ta jest już wypróbowana.
Liczba postów: 363
Reputacja:
63
UP: Jak to nie wiadomo, kiedy wyjdzie?  Czyżbyś nie zaglądał do Internetu, nie czytał prasy i nie oglądał TV od jakiegoś... pół roku? Następca X360 o nazwie Xbox One zadebiutuje W PRZYSZŁY PIĄTEK, choć na oficjalną premierę w naszym kraju trzeba poczekać do przyszłego roku. Wiadomo już o nim praktycznie wszystko: co w sobie ma, jakie gry przyniesie na premierę, czy pad zadziała z PC, a nawet w jakiej pozycji konsola ma pracować. Cena oczywiście też jest znana - dla Europy to 499 € ze względu na Kinect w zestawie.
Koniec OT na temat X1. Polecam uzupełnić braki w informacjach, by nie wprowadzać innych w błąd.
|