Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
![[Obrazek: ig3rYyvQuTc.jpg]](http://arhn.eu/ytcrop/ig3rYyvQuTc.jpg)
Straszaki z firmy Overmax opóźniły premierę trzeciej części materiału o ich konsoli 111 w 1. Czy mieli się czego bać? O tym jak nie należy traktować klienta dowiecie się z naszego filmu!
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Overmax chce mnie pozwać, czyli 111-in-1 cz. 3
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
a może ten mail od Overmaxa wziął się od nazwy serii. "Rupieciarnia". Byc może ta osoba pomyślała, że pokazujecie w tym same 'śmieciowe sprzęty' a nie różne zabaweczki, typu podręczne konsolki  .
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 27
Reputacja:
195
20-03-2013, 00:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2013, 00:28 przez dzej.)
wow, to już pół roku minęło od ostatniego wideo z overmaxem. Szybko leci czas na arhn.eu
p.s nieźle się ubawiłem przy twojej odpowiedzi. świetna riposta, Archon
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Precipice tam w lewym górnym rogu masz jakiegoś człowieczka, a w prawym dolnym coś co wygląda jak przejście. Wydaje mi się że masz mu z tych kloców drogę zbudować. A ten dzwonek z królika to dźwięk z Clone CD jak się zakończy operacja :P
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ten dźwięk z Rabbit był wcześniej używany bodajże w programie do nagrywania Nero po zakończeniu nagrywania.
Reputacja:
0
Dobrze Archon nie ma litości dla firm które próbują poprawiać swój piar poprzez łapówki i zastraszenia. Dla mnie list firmy zniechęcił mnie do zakupu ich konsoli.
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Ciekawe.
Ten Pro-crack to klon Bubble Trouble.
A kto nie kojarzy Lode Runnera? (zwany także jako Bomberman [nie mylić z grą]) 
Co do Sky Rollera to można zaliczyć jeszcze Kirby Tilt 'n' Tumble.
Liczba postów: 24
Reputacja:
0
Podstawowy chyba problem tej i podobnych copykonsol to to, że mam lepsze gry na komórce. Graficznie, jakościowo, grywalnościowo. A jak mi się znudzi, to szybciutko mogę dociągnąć nowe. Pamiętać o kolejnym sprzęcie, bateriach do niego, bez jaj...
Reputacja:
0
Tak się dziwnym trafem składa, że dzisiaj otwarłem gazetkę z selgrosa, a tam ich najnowsze dzieło - Overmax MoveBox
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 6
Reputacja:
3
A jest taka konsolka jak Vakoss?
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Co za ludzie ale to Polska,jak się zobaczą szanse aby zarobić to będą wiercić,a Archon zrobił im reklamę bo ktoś się dowiedział o czymś takim jak Overmax i dla czystych " jaj " ją sobie sprawi,albo i nie. Szkoda że nie zapytałeś ich czy mają licencje na te swoje gierki,podróby jedna na drugiej,ale to im chyba nie przeszkadza.
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 5
Reputacja:
87
20-03-2013, 12:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2013, 12:46 przez Manga Ryu.)
Archą t@rcza!!111
Kolego, to nie jest shoutbox. Ostrzeżenie nr 1. ~Manga
Reputacja:
0
No cóż... Zastraszanie, pozew... I to za własną, osobistą opinie? Według mnie ośmieszyli tylko siebie. No i jeszcze ten brak odpowiedzi ze strony firmy. No ale nie użalajmy się już nad tym. Recenzja, jak zwykle - na wysokim poziomie - tego oczekuję oglądając Wasz kanał. Tak trzymać ; )
Liczba postów: 22
Reputacja:
1
Oni zapewne liczyli może na jakąś łatwą kasę, ale im się nie udało i bardzo dobrze. Od kiedy subiektywne opinie są zakazane.
Reputacja:
0
Arhon mistrz ciętej riposty.
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Ciekawe jak zareagują ludzie z Overmax gdy zobaczą ten filmik, a w nim publikację swojego wysłanego listu wraz z niekorzystną dla ich marki odpowiedzią :P
Jak dla mnie materiał prezentujący konsolkę, jest całkowicie zgodny z prawdą, a nawet trochę za ponadprzeciętnie pozytywnie nastawiony.
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
Archonie ten dźwięk z gry "Rabbit", który wydawał Ci się tak bardzo znajomy pewnie kojarzysz z programu ImgBurn do nagrywania obrazów płyt. Mnie przynajmniej tylko z tym jednym kojarzy się ten dźwięk.
Reputacja:
0
22-03-2013, 23:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-03-2013, 23:49 przez musznik.)
overmax dostrzegł ze przt
..i nagle overmax dostrzegł, że sprzedaż wzrosła, w tym momencie to Archon powinien ubiegać się o dodatkowa korzyść z tego tytułu, ale nie odpiszą, bo jeszcze okazało by się to prawdą
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Epickie gry 1 minutowe 
Ciekawa była ta seria.
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
Wrzucili tyle gier bo niby po co się produkować? Dajesz 111 gier więc "na pewno" nikomu się nie znudzi.
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Polecam wygooglać sobie stronke overmaxa. Ich oferta konsol jest imponująca. Są w niej dwie podróbki Wii i coś co ma imitować chyba ps eye, a przypomina kinecta.
Myślałem że takie rzeczy tylko z Chin na bazarku.
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
Mam jeszcze gazetę z twoim listem do redakcji pcformat w tej sprawie. W ten sposób dowiedziałem się o arhn.eu
|