Liczba postów: 20
Liczba wątków: 6
Reputacja:
3
23-03-2013, 08:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2013, 08:20 przez Sonix.)
Szkoda że nie mogłam oglądać tego na żywo, ale i tak + DLA WAS ZA WSZYSTKO! PRO ^^
Szkoda że nie mogłam oglądać tego na żywo, ale i tak + DLA WAS ZA WSZYSTKO! PRO ^^
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jak zwykle super, szkoda tylko, że obowiązki nie pozwalają mi na obejrzenie całego materiału :/
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Tak się złożyło, że po tym stream'ie wszedłem na "gazetę" i znalazłem dwa ciekawe artykuły o prasie dla graczy. Pamiętam jak zapytałem Archona, co robią teraz twórcy takich kultowych tytułów jak SecretService i Neo, że nie mogą wejść na polską scenę vlogową. Odpowiedział, że mają lepsze rzeczy do roboty niż "zabawianie się z 13-latkami". Otóż to! Część z redakcji SecretService pracowała w czasopiśmie dla Panów - Maxim. Więc tylko pozazdrościć.
Dla wszystkich tych którzy chcą się czegoś dowiedzieć lub przypomnieć o tym co kiedyś można było dostać w kioskach to polecam artykuły na Polygmaii:
"W ciągu roku zamknięto cztery polskie pisma o grach. Co się stało, jak trzymają się pozostali i co czeka nas w przyszłości?" i "20 lat temu ukazał się pierwszy numer "Secret Service". Gdzie są chłopcy z tamtych lat?"