Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 28 29 30 31 32 ... 62 Dalej »

Witam
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Witam
Piromaniaq Offline
Jamraj pasiasty
**
Liczba postów: 194
Liczba wątków: 4
Reputacja: 69
23-07-2013, 00:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2014, 21:53 przez Piromaniaq.)
Cześć ludzie!
W końcu po pół roku odwiedzania forum postanowiłem się przywitać w tym temacie. No to najpierw kilka słów o sobie:
Mam na imię Oskar, mam 15 lat i mieszkam w Gliwicach. Interesuje się grami komputerowymi i wideo (no to chyba oczywiste skoro jestem na tym forum Torll ). Do moich ulubionych gier można zaliczyć wszystkie Crash'e na PSX, Morrowind'a Heart, Hirołsów III i Need For Speed Most Wanted z 2008r.
Bardzo lubię czytać książki fantasy jak "Pan Lodowego Ogrodu" lub seria "Pieśń Lodu i Ognia". Od ponad roku chcę spróbować zagrać w papierowego RPG'a lecz nikt z mich znajomych się nie interesuje takimi rzeczami, a samemu jest to niemożliwe.Forever Alone
W wolnym czasie, gdy nie siedzę przed komputerem lub nie czytam książek, gram w koszykówkę, chodzę na basen lub wychodzę na miasto ze znajomymi.

No to tyle pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję na miłą i rodzinną atmosferę na forum.

P.S. Na Shoutbox'sie już poznałem tą rodzinną miłość.
Szukaj
Odpowiedz
bleub Offline
VIP
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja: 100
23-07-2013, 01:07
Serdecznie witamy na forum. Na początku, jak każdego nowego przybysza, tak i Ciebie zachęcam do zapoznania się z regulaminem i FAQ strony, gdyż bardzo zależy na na zachowaniu porządku i rodzinnej atmosfery™. Po za tym - życzę samych merytorycznych dyskusji, zarówno w tematach na forum jak i shoutboxie.
Wololo
Szukaj
Odpowiedz
Kayshima Offline
Assasin
*
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 5
Reputacja: 3
28-07-2013, 21:23
No, no Gliwice ja tu widze. Witaj w klubie i na forum Happy_2. Baw się z nami dobrze.
Więc mówisz, że 'papierowe' RPG, cię interesuje? Posiadasz jakieś w zanadrzu? Munchkin np? Czy masz coś innego na myśli?
[Obrazek: Kayshima.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Piromaniaq Offline
Jamraj pasiasty
**
Liczba postów: 194
Liczba wątków: 4
Reputacja: 69
01-08-2013, 15:40
Żadnych książek itp. do RPG nie posiadam, ale poczytałem trochę o tym Manchkin i wydaje się przyjemne do grania. Grinning
Szukaj
Odpowiedz
Zilla Offline
Pocieszny grubasek
**
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 9
Reputacja: 4
01-08-2013, 23:45
Nie z Gliwic ale również Cię witam Oskarze. Have Fun ^^ Archon Approved
[Obrazek: 167227919151df25afbcd99.jpg]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-07-2025, 18:24 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.