Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja:
179
Myślałem, ze sie chociaż wysilił. Ech, żałosne.
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Bez obrazy ale java Minecraft, a voxele CubeWorld to nie to samo. Btw. kupuję
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
I już zleciała się do niej polska społeczność minicrafta, a wraz z nią pirackie wersje
Liczba postów: 147
Liczba wątków: 14
Reputacja:
14
Gdy wyjdzie, to na pewno kupię, lecz narazie nie zagłębiam się w ten tytuł.
![[Obrazek: 76561198056146311.png]](http://badges.steamprofile.com/profile/default/steam/76561198056146311.png)
^
|
|
|
Chętnie każdego przyjme
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 12
Reputacja:
2
O ile dobrze mi się wydaje to wcale nie jest "Nowa Gra", bo pracę nad nią i nad Minecraftem zaczęły się w mniej więcej podobnym czasie.
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 5
Gdzie tam oprócz voxeli jest Minecraft? Bo nic nie widzę, ani budowania ani creeperow...
Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 4
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 6
Reputacja:
5
Gra sama w sobie ma ciekawą grafikę. Systemy są też ciekawie rozbudowane. Miałem okazje uczestniczyć w testach gry i mogę ją polecić wszystkim fanom "klocków".
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Gra monotonna. Musiałem obejrzeć z 30 minut różnych gameplayów by coś ogarnąć.
Wygląda to tak: Robisz postać, respisz się i biegasz. Biegasz i zbierasz jakieś grzybki i kwiatki. Nie spotkałem miasta gdzie mogłem kupić pustą flaszkę więc potiona nie zrobiłem. Raz zrespiłem się i od razu zginąłem. Potworów jest pełno. Wszystkie nas atakują. Czerwone gonią nas w nieskończonosć. Gdy spotkamy maga to też masakra. My uciekamy a on nas leje. Wczoraj płynałem w jakimś jeziorze a i tak mnie coś ognistego lało. Żadnego questa nie znalazłem. Nic. Budować nie można. Latasz tylko po mapie,uciekasz przed silniejszymi,zbierasz grzyby.
Zawiodłem się. Jedynym plusem jest grafika.
Ps. Aby nabić 1 lvl to też masakra.
Może kiedyś będzie lepiej.