Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Świetna recka jak i sama gra, polecam każdemu kto jeszcze nie miał okazji w nią zagrać.
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
Jak zawsze świetnie przygotowany materiał. Od razu chciałem kupić tą grę, a po recenzji z jeszcze większą chęcią to zrobię.
Liczba postów: 149
Liczba wątków: 16
Reputacja:
3
W końcu ktoś szczerze przyznał, że nie ma gier idealnych.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Mam dylemat. Kupowac teraz, czy czekac na PC? Bo osobiscie wole jednak klawiature i myszke.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Dobrze że już gorączka GTA opada i "fani?" którzy walczą z każdym kto źle powie o GTA V, siedzą grzecznie i grają,bo chore akcje miały miejsce,ale teraz będzie normalniej w internetach, aż do wyjścia GTA Online : )
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38
Aż mnie przekonałeś do kupna, tylko ja poczekam minimum rok aż cena spadnie poniżej 130 złotych, bo biblioteka na PSP i DS sama się nie uzupełni.
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 6
Reputacja:
5
Mnie osobiście podobał się artykuł, ale jednak oczekuję na wersję PC.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jedyny minus tej gry to cena.
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5
Tomson, 240 zł za taką grę to dużo? Ja rozumiem, że ogólnie gry konsolowe są drogie, ale pomyśl sobie, że w cenie 240 zł masz co najmniej 30 godzin rozgrywki na bardzo wysokim poziomie. Niektóre gry da się ukończyć w 6 godzin a wcale nie kosztują mniej...
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5
Link, mi przeście wątku fabularnego (+ kilka misji pobocznych) zajęło około 30 godzin. Nie mam jednak wątpliwości, że gdyby chciało mi się robić wszystkie zadania poboczne, szukać znajdziek czy po prostu pozwiedzać to przy grze spędziłbym jeszcze co najmniej drugie tyle.