Liczba postów: 98
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5
Hej, ja chętnie z kimś pogram, mój PSN ID: Ra-V88
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Cześć, ja również postaram się być. PSN: damian9914
Reputacja:
5
Premiera GTA Online już za chwilę, więc może warto umówić się na wspólną grę. Podajcie swoje propozycje, ja mogę pograć wieczorem (19-23).
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Serwery Rockstara niestety nie poradziły sobie z natłokiem graczy i nie dało rady wejść do gry (z tego co wiem to nie tylko u mnie występowały takie problemy) . Proponuję zatem ustawić się w piątek, powiedzmy na 20:00. Mam nadzieję, że wszystko się ustabilizuje do tej pory.
Liczba postów: 13
Reputacja:
2
Udało mi się zrobić pierwszą obowiązkową akcje w gta online ale musiałem napalić w kominku i niestety zostałem wyrzucony za bezczynność, no i już chmura rockstara jest niedostępna, oby nie było takich cudów w piątek. Po powrocie ze szkoły w piątek powinienem być dostępny od 16:00, a siedzieć mogę do póki nie padnę. Jedno pytanko, czy wszyscy mają headseta?
Liczba postów: 10
Reputacja:
1
Też jestem chętny do wspólnych napadów w online

Jednak jak na razie to nie udało mi sie rozegrać dłuższej partii... czasem loadingi trwają tak długo, że nie pozostaje nic innego jak wyłączyć i włączyć gre... Rockstarze stawiaj serwery na nogi ;D
PSN: StilloPL
XBL: StilloPL
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
Sorry chłopaki ale miałem niespodziewany wyjazd do szpitala i nie mogłem uczestniczyć w dzisiejszej grze. A z Wami jak, graliście coś? Może dzisiaj coś ugramy?
Reputacja:
2
Mało kto grał, tylko ja z Damianem próbowaliśmy zagrać ale i tak nie mogliśmy do siebie dołączyć, aż w końcu Damian nie mógł się połączyć z gta online. Po prostu jedna wielka klapa...
Reputacja:
5
Wczoraj po południu próbowałem trochę pograć, zrobiłem dwie pierwsze misje i utknąłem na ekranie ze poradami do gry online. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu multiplayer będzie już działał poprawnie.
Reputacja:
2
No cóż, grajmy ile się da sami, "podexpijmy", zapoznajmy się jak najlepiej ze światem gta online, a kiedy nadejdzie czas to będziemy mogli terroryzować Los Santos razem c: