06-10-2013, 17:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-10-2013, 17:08 przez KannoxPL.)
Nie wiem czy przypadkiem taki problem nie pojawił się gdzieś w czeluściach forum, ale mimo to piszę o problemie dotyczącym zakładki "Moja Kolekcja". Problem leży w systemie dodawania i usuwania tytułów zarówno z kolekcji, jak i listy życzeń. W przeglądarkach Mozilla Firefox i Internet Explorer (w innych nie sprawdzałem) nie da się usuwać gier z "Lista Życzeń", a przynajmniej ja nie mogę tego zrobić. Wcześniej podobna sytuacja występowała w "Moja Kolekcja" lecz nie wiem czy dalej tak jest.
Wystarczy przenieść grę do swojej kolekcji (tak samo, jak dodawałeś grę do listy życzeń) lub ewentualnie odznaczyć wszystkie możliwe opcje, jeśli dobrze rozumiem problem
Nie do końca się zrozumieliśmy. Rozwinę to przykładem: kiedyś dodałem grę do Listy Życzeń, chciałbym ją usunąć więc w tym celu wchodzę do zakładki Lista Życzeń, usuwam grę i wybieram opcję zapisz zmiany, a po odświeżeniu strony gra dalej jest na Liście Życzeń.
13-10-2013, 14:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-10-2013, 15:03 przez KannoxPL.)
Dobrze, już wszystko jest w porządku. Wydawało mi się, że napis "Kliknij, by potwierdzić" jest wskazówką, że aby dokonać zmian należy nacisnąć "Zapisz Zmiany" :P
Edit. Dostrzegłem, że nie można usunąć więcej niż jednej gry, jeżeli nie odświeżymy wcześniej strony. Jeśli nie odświeżymy strony, i użyjemy opcji "Usuń z listy" nie pojawi się napis "Kliknij, by potwierdzić". Podobna sytuacja występuje gdy chcę wykonać jakąkolwiek inną zmianę w grze, lecz po naciśnięciu opcji "Zapisz zmiany" nie pokazuje się informacja "Zmiany zapisane". Mam nadzieję, że nie tworzę jakiegoś niepotrzebnego spamu...
Problemy ma niestety strona mobilna.
Na stronie głównej serwisu w wersji mobilnej ikonki od forum i "szukajki" są niewidoczne przez reklamę . Do tego po rozwinięciu paska ciężko cokolwiek zobaczyć bo wszystko się zlewa.
Zażalenia:
1.Gdy dodam jedną grę do kolekcji, i chcę dodać następną nawet gdy kliknę przycisk zaakceptuje mi tylko tę pierwszą, więc za każdym razem muszę klikać od nowa "dodaj grę".
2.Gdy wejdę na stronę gry i chcę dodać artykuł strona która się załaduje wygląda jak .
3.Gdy jestem na stronie gry i chcę znaleźć inną, gdy wybiorę na "pasku z literkami" literkę to strona która się załaduje wygląda jak .
Irytującym problemem jest też to ,że okienka nie zamykają się same np. gdy dodam poprawki do danego tytułu i kliknę "zapisz zmiany" okienko zamiast zamknąć się samo, nadal sterczy na środku ekranu, a ja żeby móc cofnąć muszę jeszcze kliknąć "anuluj". To samo tyczy się dodawania gier do kolekcji.
22-11-2013, 16:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2013, 19:52 przez KannoxPL.)
Stronka z "Aczi" nie do końca działa.
- nie widać górnego panelu informującego o ostatniej aktywności strony/kanału na YouTube
- po najechaniu kursorem na Arhn.eu rozsuwa się menu, ale po "zdjęciu" kursora z loga menu nie znika
Niestety posiadam jakiś dziwny problem z bazą danych. Konkretniej chodzi o listę gier na daną platformę. Otóż wybieram platformę, i dalej nic się nie dzieje. Korzystam z Chrome. Wie ktoś może, czym to jest spowodowane?
13-02-2014, 23:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2014, 23:58 przez farmaceuta.)
Moim zdaniem te "kafelki" po obu stronach nazwy aktualnie ogrywanego tytułu, powodują, że nie jest on zbytnio czytelny. Dodam, że nazwa, jest zbyt blisko lewego kafelka.
Ja bym zmienił jego kolor na taki, który dobrze kontrastuje z tym pomarańczowym (albo to jest inny kolor, nie wiem, jestem facetem )
Gdy w mojej kolekcji kliknę dodaj grę, znajdę ją i dodam jest ok, natomiast jeśli chcę dodać kilka gier to za każdym razem muszę odświeżyć stronę, to trochę przeszkadza :/
(02-02-2014, 19:00)Dark Fenix napisał(a): Gdy przegląda się bazę danych posortowaną według liter, strona źle się wyświetla i brakuje całej oprawy graficznej 'IMG'
Problem zgłaszany Archonowi na pm bez odzewu, dotyczy prawdopodobnie stopki:
Kod:
Fatal error: Call to undefined function arrested_subdomain() in /var/www/vhosts/arhn.eu/httpdocs/wp-content/themes/neoarhn/footer.php on line 11
(02-02-2014, 19:00)Dark Fenix napisał(a): Gdy przegląda się bazę danych posortowaną według liter, strona źle się wyświetla i brakuje całej oprawy graficznej 'IMG'
Problem zgłaszany Archonowi na pm bez odzewu, dotyczy prawdopodobnie stopki:
Kod:
Fatal error: Call to undefined function arrested_subdomain() in /var/www/vhosts/arhn.eu/httpdocs/wp-content/themes/neoarhn/footer.php on line 11
06-04-2014, 13:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2014, 13:22 przez Zodjak.)
Ja posiadam problem z listą życzeń. Chodzi o to, że posiadam tą grę (Rogue Legacy) i dzisiaj widzę, że się przeniosła (sama) z posiadanych na listę. Nie mogę jej usunąć, ani przenieść a gdy kliknę na polu (gdziekolwiek) to znika pasek "Stan". Nie ma też platform.
Edytować inne gry mogę.
Hej, problem został (mam nadzieję) rozwiązany. Rogue Legacy powinno się już prawidłowo edytować. Pozostałymi zgłoszonymi błędami, które nie zostały jeszcze naprawione również spróbuję zająć się i nadrobić dzisiaj
06-04-2014, 14:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2014, 14:15 przez ichabod.)
farmaceuta - projekt graficzny jeszcze nie jest wdrożony w całości, a takie kwiatki to po prostu efekt uboczny wprowadzania paru zmian. Będzie poprawione z czasem