09-02-2013, 20:52
A tutaj trochę dłuższy filmik z bety 

Nasze filmy wideo
|
09-02-2013, 20:52
A tutaj trochę dłuższy filmik z bety
![]()
18-02-2013, 16:31
Top 10 Najlepszych Złoczyńców z książek, filmów i gier, moja osobista toplista
![]() Zachęcam do oceniania i wyrażanie swojej opinii na temat tego filmiku, gdyż to moje pierwsze podejście to robienie tego typu produkcji.
03-05-2013, 12:40
Mój słaby drift w GRID
![]() Parę filmików z Dragon Ball Online ![]()
Postanowiłem podzielić się z wami moimi materiałami dotyczącymi minionych targów E3 oraz zapowiedzią gry "Shadowrun Returns".
23-06-2013, 19:28
Kto mnie zna ten już wie, kto nie zna, zapraszam do obejrzenia trailera drugiego sezonu zagrajmy w crapa. Postanowiklem trochę się przylansić swoim filmem też, a co
![]()
19-07-2013, 23:48
Mój filmik z zombie-walku:
Inspirowany ShadoCon'em Nostalgia Critica i filmem 'Fear And Loathing in Las Vegas' ![]()
Mój materiał przedstawiający system tworzenia postaci w grze "Shadowrun Returns". W tym filmiku opisuje dostępne rasy i klasy postaci. W następnym przedstawię atrybuty i drzewko umiejętności. Zapraszam do oglądania i komentowania. Pozdrawiam
21-08-2013, 21:47
Testuje sobie grę "Papers Please". Zapraszam do oglądania ![]()
21-08-2013, 22:30
Ale ktoś miał pomysł na grę
![]()
21-08-2013, 23:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-09-2013, 22:50 przez Battleaxeinn.)
Ogrywam jeszcze świeżutkie Demo gry Rayman Legends na PC! Zapraszam do oglądania i czekam na jakieś opinie. Pozdrawiam
"Czołgam się" w grze World of Tanks. Póki co powtórki bitew, ale w przyszłości planuje jakieś granie na żywo. Pozdrawiam wszystkich Testuje wersje demonstracyjną gry "Gunpoint". Zapraszam do oglądania i czekam na opinie. Nowy materiał z gry "World of Tanks". Jest to powtórka bitwy rozegranej w Pz.Kpfw.IV na mapie Klasztor. Zapraszam do oglądania i komentowania. Pozdrawiam "Dlaczego warto zagrać w...Shadowrun Returns" to coś w rodzaju podsumowania, recenzji na temat gry, którą przeszedłem w tym wypadku Shadowrun Returns. W materiale wymieniam plusy i minusy tytułu, ale pamiętajcie, że jest to moja subiektywna opinia.
23-09-2013, 01:03
Witam,
Nagrałem kontynuację wycieczki po moim retro pokoju gier. Chcących zajrzeć mi do dalszej części szafy zapraszam na 6 min filmik: https://www.youtube.com/watch?v=xojujqNm-IE
28-09-2013, 12:09
To jakaś Twoja fanowska przeróbka tej bajki? Nie przepadam za anime delikatnie mówiąc, ale muzyka i cięcia wyglądają na ładnie dopasowane. Muzyka nawet dobra.
13-10-2013, 12:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-10-2013, 00:35 przez Battleaxeinn.)
Postanowiłem stworzyć nową serie o nazwie "Szybkie newsy", w której będę przedstawiał interesujące według mnie wiadomości z minionego dnia lub dwóch. Na ten moment postaram się publikować jeden materiał tygodniowo z owej serii. Póki co zapraszam do rzucenia okiem na pierwszy, premierowy materiał "Szybkiego Newsa". Czekam na wasze opinie i pozdrawiam
19-10-2013, 22:14
20-10-2013, 00:50
Na moim kanale znajdziecie mnóstwo parodii i Let'sPlayów, poclecam, subsykrybujcie bo warto.
![]() Pozdrawiam
20-10-2013, 18:39
A oto i kilka moich filmików. Wszytko związane z Pokemonami. Zaznaczam ze jakosć techniczna mojej twórczości oscyluje w granicach -słabo-średnio, jednak pragne to zrekompensować zapewnieniem ze znam temat i zdecydowanie wiem co mówię
![]() Moja wstępna opinia o VI generacji Pokemonów Mogę też pokazać moje walki z polska narracją (choci tak filmiki adresowane są dla osób z pewnym ogarnięciem tematu).
26-10-2013, 00:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-10-2013, 23:36 przez Battleaxeinn.)
Hej. Od jakiegoś czasu myślałem nad powrotem mojej starej serii i doszedłem do wniosku, że dam jej szanse. Postanowiłem, że każdego miesiąca wybiorę kilka WEDŁUG MNIE najciekawszych premier i omówie je w krótkim materiale. Nastawcie się, że nie będą to same hity i możecie nie zobaczyć wyczekiwanych przez was tytułów. Jeżeli seria zyska uznanie to mam w planach wypuszczenie równoległej, w której znajdą się mniejsze gry, a wtedy ten bazowy przegląd będzie składał się tylko z komercyjnych produkcji. Zobaczymy jak to wszystko się wyklaruje. Pozdrawiam serdecznie i nie zapomnijcie napisać komentarza lub opinii.
![]()
31-10-2013, 23:58
Nie chciałem być jedynym bez odcinka z okazji Halloween. Tak więc postanowiłem zrobić krótki unboxing mojej ukochanej serii. Oto przed wami Resident Evil Anthology.
03-11-2013, 21:23
Napisałem "balladę" na temat klucza do bety Hearthstone'a.
09-11-2013, 21:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2013, 23:11 przez van Radwan.)
Miejsce akcji: Zasrajewo Wielkie - mieścina w Pomorskim.
Jeden z tych wypadów, przed którymi specjalnie ładuje się wszystkie akumulatory do aparatów, kamer i komórek, aby chociaż z jakiegokolwiek źródła można by cokolwiek powspominać. Skromna ekipa licząca sobie siedem osób, postanowiła w końcu rozruszać kości, decydując się na spływ kajakowy. Wrodzone lenistwo i niesmak po wcześniejszym spływie, po którym dochodziłem do sił przez półtora tygodnia, nakazały mi siedzieć z dupą w fotelu, delektując przesuszone jak rodzynki oczy po alkoholowym śnie. Po piętnastu minutach tłumaczenia się brakiem umiejętności pływania (to mi pierwsze wpadło do głowy) i lękiem do wody (dzięki zeszłonocnej pomocy wylewni Sobieski, byli w stanie w to uwierzyć), odeszli, klaszcząc klapkami o pięty. Postanowiłem delektować się ciszą. Mój wewnętrzny pustelnik radował się w akompaniamencie klaskania zadowolonych, nieznacznie obolałych bębenków usznych. I nagle usłyszałem skrobanie. Otworzyłem jedno oko, potem drugie. Coś zakłóciło mą długo wyczekiwaną ciszę. Irytacja rozlała się po mym ciele. Płomienie złości lizały me wnętrzności w nieopisanej furii z powodu wyjścia ze pierwszostopniowych stanów medytacji. Zmarszczyłem brwi w grymasie. Odezwało się długo tłumione przeze mnie, wewnętrzne zwierze, kąsając i wierzgając się pod dwumetrową skorupą cienia człowieka. Szczypał swoimi kończynami za me płuca. Głównie za płuca. Zrozumiałem, że odezwał się mój niekarmiony od rana Rak. Postanowiłem więc zapalić. Gdy trzeźwiej spojrzałem na sytuację zrozumiałem, skąd wydobywał się wcześniej wspomniany szmer. Otóż prawda była taka, że nie byłem sam... Szybki Lope zachodził co jakiś czas by podwędzić jedyne, co pozostało mi do podjadania, nie licząc dwunastu kilogramów kiełbasy. Znany ze swej zwinności i wyrachowania, zeskakiwał niczym wiewiórka z drzewa, po czym rzuciwszy zaznajomionym w temacie okiem na zaistniałą sytuację, podbiegał w paru susach do skarbu, po czym powoli, klejnot po klejnocie, wynosił go głęboko w las. Przez całą akcję udało mi się tylko dwukrotnie uchwycić ataki znanego patałacha. Na dole ostatni zarejestrowany przeze mnie materiał. Po wyłączeniu nagrywania pamiętam jeszcze tylko uderzenie i ciemność... Obudziła mnie grupa wracająca z kajaków z moimi własnymi majtkami zaciągniętymi za głowę. A medja milczom... Joł. "Kto nie chce kiedy może, ten nie będzie mógł, kiedy będzie chciał."
![]()
10-11-2013, 03:27
http://www.youtube.com/watch?v=WRxHMzPtA7E
dużo chęci, postać Pawła - szkoda, że zabrakło czasu na ten filozoficzny mini-show http://www.youtube.com/watch?v=3F_uiTfoTWs Kiedyś na konkurs, na taki jeden serwis. Nie była to najlepsza praca, było dużo innych fajnych i ciekawych. Jednak wynik był tak zaskakujący, że przestałem wierzyć w nieustawiane cokolwiek na tym serwisie. (+ zmiany w zarządzie = żenua ) http://www.youtube.com/watch?v=UNp3mdb4bX4 Podkładałem głos detektywa, fajna przygoda ![]() Ps. szykuje się na nową serię, może coś kiedyś podziałam z arhn ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|