Liczba postów: 75
Liczba wątków: 10
Reputacja:
6
Reaktywacje starych serii - Czy warto powracać do nowszych pozycji z serii, które często miały swój początek 20-25 lat temu, czy może wolicie z sentymentem wracać do tych ulubionych, uznanych przez ogół za KANON.
Posiadane konsole:
PlayStation SCPH-9002
PSOne SCPH-102
PlayStation 2 SCPH-75004
PlayStation Portable E1000
Aktualnie ogrywane:
Ratchet & Clank(PS2)
Klonoa: Door to Phantomile(PS1)
Need for Speed High Stakes(PS1)
Liczba postów: 658
Liczba wątków: 55
Reputacja:
101
Dzisiaj Teamspekowe soboty. Archon powiedział, że pewnie się pojawi (oczywiście może się to zmienić, więc nie jest powiedziane, że na 100 %). Po za tym będzie Neko więc na litość boską - pomyslcie o jakichś tematach do omówienia...
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja:
157
1) Coca Cola, czy Pepsi Cola? Co według was ma lepszy smak?
2) Jaka była wasza najgorsza wpadka w życiu? Czy był to mały fail, czy przez niego byliście znani w całym mieście?
3) Wyobraźcie sobie, że idziecie do więzienia i możecie zabrać ze sobą 3 rzeczy - jakie byłby to przedmioty?
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 6
Reputacja:
129
Trole
Reputacja:
101
Hm. Ale możemy też pogadać o takich tematach. Nie jest powiedziane że tylko o grach tam gadamy
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Coś się stało z Teamspeakowymi sobotami?
Bo zniknęły z kalendarza :-(
Reputacja:
101
A czy ktoś mówił że ich nie będzie? Będą normalnie.
Reputacja:
129
UWAGA wszyscy zainteresowani:
ściągamy TS-owe soboty z terminarza, od teraz będą odbywać się tylko od czasu do czasu i będą wcześniej zapowiadane-w ten sposób nazbiera nam się tematów do pogadania i rozmowy będzie łatwiej rozkręcić
Liczba postów: 194
Liczba wątków: 4
Reputacja:
69
Ale można co sobotę sobie przychodzić i pogadać tak o niczym?
Reputacja:
129
jasne, że można 
po prostu nie ma po co ich reklamować jeśli nie mają ładu i składu
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Ale nawet te teamspeakowe soboty które nie miały ładu i składu były fajne, ponieważ ludzie o nich wiedzieli i nas na nich odwiedzali.
Wiedzieliście też wy - admini - i dzięki temu mieliśmy możliwość posłuchania was poza filmami.
Wróćcie.
Liczba postów: 147
Liczba wątków: 28
Reputacja:
27
(29-09-2013, 02:14)Pobe napisał(a): Ale nawet te teamspeakowe soboty które nie miały ładu i składu były fajne, ponieważ ludzie o nich wiedzieli i nas na nich odwiedzali.
Wiedzieliście też wy - admini - i dzięki temu mieliśmy możliwość posłuchania was poza filmami.
Wróćcie.
Rozmawianie 10x z rzędu o tym samym jest nudne. Dlatego administracja i wszyscy kogo znacie z filmów przestali przychodzić na soboty.
Reputacja:
129
Moi drodzy, myślę że minęło już wystarczająco dużo czasu, by uzbierać tematów, weny twórczej i ochoty na kolejne teamspeakowe soboty.
Nasze spotkanie odbędzie się w sobotę 16/11 o godzinie 22:00, data i godzina pojawi się w przyszłotygodniowym grafiku ARHN.EU.
Zapraszamy stałych bywalców, nowych użytkowników forum, administrację i redakcję do pogadania o wszystkim i o niczym.
Przewiduję, że czas trwania naszych sobotnich dyskusji to 1,5h do 2h. Chętni oczywiście mogą zostać dłużej, ja jednak nie gwarantuje swojej obecności po północy
Na 16/11 proponuję:
1) PGA-otrzymaliśmy już relację z samego wydarzenia, jestem jednak ciekawa czy działo się coś, co nie nadawało się do żadnej oficjalnej wypowiedzi, może jakieś smaczki, przehandlowane plotki lub rzeczy o których nie wypada głośno mówić
2) Mam 2DS-a, jakieś pytania?
3) Gramytatywnie - kto z was oglądał nas rok temu? Co wam się podobało, co możnabyło pominąć lub co chcielibyście kompletnie wymazać z pamięci?
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
(07-11-2013, 18:49)neko napisał(a): 1) PGA-otrzymaliśmy już relację z samego wydarzenia, jestem jednak ciekawa czy działo się coś, co nie nadawało się do żadnej oficjalnej wypowiedzi, może jakieś smaczki, przehandlowane plotki lub rzeczy o których nie wypada głośno mówić 
Reputacja:
157
07-11-2013, 19:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-11-2013, 19:11 przez Wielkimati.)
(07-11-2013, 19:05)Dark Archon napisał(a): (07-11-2013, 18:49)neko napisał(a): 1) PGA-otrzymaliśmy już relację z samego wydarzenia, jestem jednak ciekawa czy działo się coś, co nie nadawało się do żadnej oficjalnej wypowiedzi, może jakieś smaczki, przehandlowane plotki lub rzeczy o których nie wypada głośno mówić 

Zauważyłem, że po powrocie z PGA zachowujesz się zupełnie inaczej w stosunku do Shaydar, niż ostatnio. Np. przed wyjazdem cały czas chciałeś ją zaprosić do swojej piwnicy, a po powrocie-
![[Obrazek: kq-uajcqemwawaixqlezghx.jpg]](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/screenshooter-legacy/kq-uajcqemwawaixqlezghx.jpg) . Pszypadek? Nie Sondze!
Reputacja:
101
Mati zostaw to na TS. Będzie wtedy sporo czasu na wyciąganie brudów
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 47
Reputacja:
223
Powrót Tsowych sobót
Liczba postów: 64
Liczba wątków: 2
Reputacja:
99
(07-11-2013, 18:49)neko napisał(a): Moi drodzy, myślę że minęło już wystarczająco dużo czasu, by uzbierać tematów, weny twórczej i ochoty na kolejne teamspeakowe soboty.
Nasze spotkanie odbędzie się w sobotę 16/11 o godzinie 22:00, data i godzina pojawi się w przyszłotygodniowym grafiku ARHN.EU.
Zapraszamy stałych bywalców, nowych użytkowników forum, administrację i redakcję do pogadania o wszystkim i o niczym.
Przewiduję, że czas trwania naszych sobotnich dyskusji to 1,5h do 2h. Chętni oczywiście mogą zostać dłużej, ja jednak nie gwarantuje swojej obecności po północy 
Na 16/11 proponuję:
2) Mam 2DS-a, jakieś pytania?
Ech, najbardziej interesujący mnie temat a w niedzielę o 5.00 trzeba wstać 
No nic, najwyżej Kropcia dostanie kartkę z pytaniami ode mnie
[url=http://facebook.com/TypowySnorlax][/url]
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38
Ja na pewno się pojawię, żeby wypytać neko o 2DSa.
Nie wiem jak do końca wyglądało gramytatyw. Rok temu ale chciałbym zaproponować aby taka teamspeakowa sobotę dodać do akcji ( o ile tego nie było) nie na głos aby każdy to słyszał, mógłby ktoś tylko siedziec i co ciekawsza rozmowę dawać na głos? Moim zdaniem taka forma interakcji jest o wiele fajniejsza niż twich chat
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Reputacja:
129
Obawiam sie ze nie da rady, jest zaplanowanych tyle rzeczy, że dodanie takiego ts-owego bełkotu wprowadziłoby tylko zamęt
W takim razie szkoda. Wyobrażam sobie ile to roboty :-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Reputacja:
129
Ostatnie Ts-owe soboty uznaje za bardzo udane, krótko, zwiezle i na temat, kazdy chyba mial szanse sie wypowiedziec i nawet troszeczke posmiac 
Nastepne Ts-owe soboty 07/12, dokladnie tydzien po gramytatywnie, wiec powinno byc o czym porozmiawiac
Reputacja:
101
Robimy Teamspeakową sobotę w bardzo biednej wersji. Każdy kto chce może wbić żeby pogadać. Macie jakieś sugestie co do gry, w którą byśmy mogli między czasie pograć? Może Killing Floor? Ale nie wiem ile tam graczy max może być.
Reputacja:
157
Na zwykłych serwerach max 6 graczy, na zmodowanych więcej. Plus, nie wiadomo, kiedy naprawią serwer tsa, więc  .
|