01-10-2013, 16:59
Smartphone - Htc One V, Tablet - Yarvik Xenta 7" TAB07-200 ^^
Jakiego masz smartfona?
|
01-10-2013, 16:59
Smartphone - Htc One V, Tablet - Yarvik Xenta 7" TAB07-200 ^^
13-10-2013, 21:36
U mnie Sony Xperia E
19-10-2013, 22:40
iPhone 3GS, muli trochę
19-10-2013, 22:49
od jakiegoś czasu iPhone 4 8GB :bieda_strajk:
20-10-2013, 10:50
Sony Erricsson Xperia Neo V - kupiłem go za 40zł więc nie spodziewałem się żadnych rewelacji, ale działa na nim emulator GBA więc jest dobrze.
22-10-2013, 13:25
Samsung Galaxy S2 mini - polecam ze wzgledu na cena/jakosc. Dosc czesto uszkadzam telefony ,wiec nie kupuje nic lepszego. Poza tym mam wstret przed smartfonami z wiekszymi ekranami ,poniewaz lubie obslugiwac telefon jedna reka i nie zmieniac ulozenia dloni zeby dosiegnac do gory ekranu
![]()
22-10-2013, 18:10
Jako siedzący głęboko w androidzie przeszło dwa i pół roku - Nexus 4
23-10-2013, 11:20
Jeśli chodzi o smartfony to od lat jestem wierny Apple. Aktualnie posiadam czwartą generację iPhone'a.
25-10-2013, 16:06
SGS Advance , nadal na andku 2.3.6
![]()
25-10-2013, 17:21
Samsung Galaxy Mini, niezły złom ale do rozmów wystarcza
![]()
26-10-2013, 15:42
Sony J i M, jakiś tam tablet Lenovo(nie pamiętam modelu ;x), Galaxy mini
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają,
Iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają!" Mikołaj Rej
Od 2 tygodni posiadam Samsunga Galaxy S, a teraz wgrywam oficjalny ROM 2.3.6.
02-11-2013, 23:10
Obecnie posiadam Samsunga Galaxy Young, nie spodziewałem się po nim wiele, ale mile mnie zaskoczył. Jest całkiem wydajny, gry chodzą na nim w sposób całkowicie mnie zadowalający, choć na takim ekranie wiadomo, że cudów nie ma :P Jedynym większym minusem jest jego zamulanie, gdy długo nie jest restartowany, ale na szczęście wystarczy restart i telefon powraca do normalnego działania
![]()
Podobnie jak kugi, od kilku lat jestem zadowolonym posiadaczem iPhona, obecnie spędzam ostatnie miesiące z iPhonem 4 16GB (poprzednio używany prawie 2 lata 3GS 16GB). Urzekła mnie jego niezawodność, prostota obsługi, możliwości, dopracowanie, bezproblemowe aktualizacji programów/OSa, cały ekosystem Apple oraz podcasty
![]()
05-11-2013, 14:36
Samsung S3
![]()
07-11-2013, 19:35
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Samsunga Galaxy s3
07-11-2013, 21:18
Ja mam troszkę starszego Samsung GT-S5660 znany także jako Samsung Galaxy Gio ;] Telefon może nie najnowszy, ale nie narzekam. Szczególnie, że dla mnie telefon służy do umilania podróż (czyt. słuchania muzyki) oraz pisania smsów
![]() ![]()
09-11-2013, 02:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2013, 02:51 przez van Radwan.)
W życiu popełniłem wiele błędów. Od wyborów uczelni, kumpli, dziewczyn, przebrania na bal maturalny, lecz żadngo z nich nie żałuję.
Oprócz jednego. Rok temu, gdy znudziło mi się korzystanie z leciwego Sony Ericssona k800i, postanowiłem zmienić mój mały, zamknięty świat, urozmaicając go o dodanie nowego gadżetu do mojej kolekcji. Nie wiedziałem jeszcze, że w konstruowanie tej śmiercionośnej i noszącej spustoszenie w zdrowiu psychicznym maszynie maczał palce sam Satanael tuż po Buncie Aniołów. Bo któż mógłby wiedzieć, że Sony Xperia U jest skalana piętnem szatańskiego nasienia? Telefon ma chyba tylko jedną zasadniczą funkcję bliźniaczą do folklorystycznych targów koni w Bobowie - tak jak potencjalnemu reproduktorowi, mocarnemu i jurnemu ogierowi mają świecić jajca z odległości nie mniej jak trzysta jardów, tak Xperia U też w założeniu miała świecić swoją magiczną diodą zmieniającą kolor w zależności od dominującej barwy na wyświetlaczu. Problem w tym, że ta plama na honorze Sony, która hucznie nazywana jest smartfonem, nie jest w porównaniu do konia ani jurna, ani mocarna. To gniot. Wielki gniot. Wielki, cholerny, pieprzony, zamulający, brzydki jak ja o poranku - gniot! Zawiesza się. Zawsze, wszędzie, niezależnie od dnia i od użytkowania. Ot, po prostu. Bazuje na Androidzie Ice Cream Sandwich, który mało, że sam w sobie jest pomyłką, to w połączeniu z takim tworem jak Xperia U, zakreśla nowe granice technologicznego spierdolenia. Wifi traci zasięg. Na stałe. Bo tak! Pomaga tylko reset, a czasami, tak dla hecy, nawet i ta funkcja jest zawieszona. Pomaga tylko chłopskie podejście wyciągnięcia baterii i hard reset. Przez ten niecały rok, podczas którego mam wątpliwą przyjemność starania się nie rzucenia moim telefonem o ścianę, nauczyłem się co najmniej parunastu nowych definicji słowa "cierpliwość". Czasami ma wrażenie, że jakieś mózgi z Sony i Googla usiedli raz przy piwku w knajpie i rzucili w eter: "Chłopaki - a wyobrażacie sobie jakby wyglądał najbardziej zjebany telefon jaki możemy tylko stworzyć?" Takim telefonem jest właśnie Xperia U. Nie polecam. Joł. "Kto nie chce kiedy może, ten nie będzie mógł, kiedy będzie chciał."
![]()
23-11-2013, 21:21
Samsung galaxy S3 mini
23-11-2013, 21:55
HTC 8S, pod WP8 z najnowszym GDR3 . Jeśli ktoś ma jakieś pytania, związane z systemem, czy samym telefonem - śmiało!
ja mam nokię lumię 920,fajna,nie tnie,gorilla glass i wytrzymała upadek z 1m(bez zniszczeń,no,1 mm ryska) więc polecam,może na wp niema jakiś fajnych gier f2p(a tylko takie się liczą bo jak chcesz coś kupić to KARTA!ale ja nie mam karty i demka i f2p >.< )ale mimo wszystko POLECAM to jest udany zakup.
24-11-2013, 22:24
Samsung S2, ale następnym razem wezmę coś mniejszego. Myślałem, ze jak będę miał większy ekran to będzie mi wygodniej okazuje się, ze wcale nie
![]() Nie mniej narzekać nie mogę, nic nie tnie, podstawowe funkcje spełnia doskonale, a po założeniu kondoma za 15 zl potrafi upaść z biurka, przejechać po podłodze i nic mu nie jest. Ponadto dla mało wymagających polecam Nokie 100, której używam na drugim numerze ![]() ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|