Liczba postów: 34
Liczba wątków: 4
Obecnie gra jest dopiero w becie, a opis byłby długi więc cieszcie się linkiem do oryginalnego (angielskiego)
opisu
P.S. dostępne jest demo mimo że połowa gry nie jest ukończona
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Tylko czekać aż będzie bardziej rozwinięta

Mam demo, jednak gdy wybieram gaźnik gra się wiesza.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają,
Iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają!"
Mikołaj Rej
(24-11-2013, 15:40)multikamilp napisał(a): Tylko czekać aż będzie bardziej rozwinięta
Mam demo, jednak gdy wybieram gaźnik gra się wiesza.
mi działa dobrze
P.S. jakiego masz builda bo nie wiem czy to wina twojego kompa czy gry
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja:
77
Gra zapowiada się całkiem ciekawie. Jeżeli nie spaprają roboty gdzieś w trakcie to warto będzie zainwestować.
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 2
Reputacja:
16
Polecam śledzić ich kanał na youtubie, chłopaki robią co pewien czas aktualizację i pokazują rzeczy, które nie są dostępne w demie ani w becie. Przy okazji twórcy biorą udział w wyścigach i sami modyfikują swoje pojazdy, więc znają się na rzeczy.
Liczba postów: 202
Liczba wątków: 112
Reputacja:
79
Grę poznałem jakiś czas temu. Ktoś na forum motoryzacyjnym, którego jestem członkiem, wstawił do niej linka. Automation naprawdę wciąga - wraz z coraz bardziej zaostrzonymi wymaganiami, tworzenie kolejnych silników jest coraz trudniejsze (w demo jest dostępna tylko ta część gry, myślę, że pozostałe będą równie dobre). Również polecam kanał autorów gry w serwisie YouTube:
klik. Super sprawa, szczególnie dla fanów samochodów. Grę z pewnością kupię.
Post może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych.
Kupiłem już tą gre, naprawdę warto, satysfakcja z zrobienia repliki malucha operującej na turpodoładowanym V8 flatpane jest ogromna
(06-12-2013, 21:29)Kubboz napisał(a): Ja, panowie, jestem w niepublicznej becie tej gry. Robię też trochę grafiki na zamówienie (jeśli weszlibyście na profil tej gry na fb, zobaczylibyście mój nick przy niektórych autach.) Jeśli więc macie pytania, piszcie, a ja, jako najbliższe oficjalnego polskie źródło, odpowiem na nie z pełnym profesjonalizmem.
Tak swoją drogą...
(30-11-2013, 11:33)Kuba Stachurski napisał(a): Kupiłem już tą gre, naprawdę warto, satysfakcja z zrobienia repliki malucha operującej na turpodoładowanym V8 flatpane jest ogromna
Czy ty może nie jesteś Kubastach na oficjalnym forum Automation?
tia, czemu pytasz?
och, swoją drogą polecam też gearcity, prawie to samo co automation, tylko trochę (czytaj: o wiele) bardziej skomplikowane. Gearcity ma też częściowo ukończony tryb historii.