13-11-2013, 23:43
Nasze filmy wideo
|
A to nowy filmik z walki Pokemonowej wraz z polską narracją. Dotyczy jeszcze V generacji ale już powoli będę ostatecznie przechodził do starć w VI only. Z nowej generacji jest to co ponizej ale jakość video słaba bo nagrywane zewnętrzną kamerką :< Przegląd wybranych przeze mnie ciekawych tytułów, które ukażą się w nadchodzącym miesiącu. Zapraszam do oglądania i komentowania.
![]()
Spłodziłem coś co można nazwać rap zajawką na gramytatywnie 2013.
Celem było podkreślenie, że bez względu na to w co grasz, czy grasz czy nie, warto wziąć udział w akcji.
02-12-2013, 03:07
Witam wszystkich. Chciałbym wam pokazać mój pierwszy filmik. Robiony w Windows Movie Maker na którym kompletnie się nie znam(wiem że jest bardzo prosty w obsłudze ale to moja pierwsza "przygoda" z nim). Filmik jest o bugach i glitchach w ACIV które spotkałem. Wybaczcie jakość ale przy moim internecie wysyłanie tego prawie 150 megabajtowego "dzieła" zajęło mi 1,5h... Zapraszam do oglądania, oceniania, komentowania i udostępniania :] http://youtu.be/zas325SWDrg
03-12-2013, 21:33
Miłego oglądania, liczę na opinie jakieś. Tyle
![]() Przepraszam jeszcze za badziewną jakość gameplaya.
Mój kanał na Tubie:
http://www.youtube.com/user/plaskikubek?feature=watch Gry, które stworzyłem: http://gamejolt.com/profile/z-a-c/22462/
05-12-2013, 00:39
Kolejne szybkie newsy. Tym razem o nadchodzącej imprezie VGX (Video Game Awards) oraz coś na temat "The Elder Scrolls Online).
Zainspirowany akcją "Gramytatywnie" postanowiłem stworzyć prezentację na temat akcji charytatywnych z udziałem gier i graczy.
22-12-2013, 22:37
Cześć! Kiedyś próbowałem nagrywać na yt, ale po miesiącu przestałem i nie dawno postanowiłem do tego powrócić. Niestety nagrałem tylko jeden odcinek, ponieważ komputer odmówił mi posłuszeństwa.
27-12-2013, 18:28
Oto błąd który sam znalazłem
05-01-2014, 19:30
Jakość jest jaka jest, ale w końcu sprzęt to podobno najmniejszy problem.
07-01-2014, 22:55
Gunpoint to platformówka z elementami logicznymi, w której wcielamy się w szpiega pracującego na zlecenie. Naszym cele jest głównie infiltracja budynków, omijanie zabezpieczeń i likwidacja strażników. Proste? Nie do końca.
Jest to moja pierwsza recenzja więc zależy mi na waszych opiniach (przede wszystkim szczerych). Miłej zabawy ![]()
24-01-2014, 04:18
Kurczę bele - założyłem taki ładny przywitalny temat, który zabałaganiłem reklamą mojego kanału, gdy tutaj istnieje taki elegancki temat! Pozwolicie, że tutaj też podlinkuję dwa moje filmy
![]() Jeden to świeżutka recenzja Minecrafta. Grę lubię, ale klockami w niej nie wymiatam, dlatego korzystałem głównie z materiałów udostępnionych przez innych w YT. Bo moje chatki to jednak zazwyczaj takie... lepianki z dirtu ![]() Drugi film za to dotyczy całkiem innej tematyki, bo podróży w czasie. I tego, że są możliwe. Choć w nieco inny sposób niż moglibyśmy tego chcieć ![]()
A ja ze swojej strony zapraszam na podsumowanie growych wydarzeń mijającego tygodnia
![]()
27-01-2014, 16:04
Zioman, bardzo przyjemny materiał. Musisz tylko uważać na prawidłowe wykorzystanie pewnych fraz. Powiedziałeś na przykład, że Dead Rising 3 ma patcha, bagatela, 13GB.
Bagatela to coś małego, nieistotnego. Zakładam, że chciałeś przekazać, że patch jest duży - wtedy powinien być niebagatelny. Podobnie ze stwierdzeniem "trochę, z naciskiem na trochę, wolnego miejsca", którego nie rozumiem wcale. ![]() Do samych materiałów nie mogę się przyczepić, chociaż wolałbym nazwy gier "wbudowane" w film, a nie dodawane w formie adnotacji. No i od połowy materiału brzmisz na baaaaardzo znudzonego czytaniem, szczególnie we fragmentach, gdy silisz się na cynizm, czy próbujesz domknąć temat.
27-01-2014, 16:47
Ech, tak to jest jak czyta się "pisane" rzeczy. To miała być ironia (odnośnie bagateli i "trochę" wolnego miejsca).
Co do wbudowywania, to będę musiał się tym zainteresować, bo praktycznie się na tym nie znam (żeby to jakoś wyglądało). A co do znudzenia... tak to jest, jak się nagrywa wszystko jednym rzutem (studia, życie osobiste, pasja - ciężko to połączyć wszystko nieraz)
27-01-2014, 17:11
Plus, taka moja uwaga - weź pod uwagę, lub nie - lepiej unikać żarcików odnoszących się do aktualnych wydarzeń politycznych, kulturalnych, etc. Może w przypadku takich filmików stawiających na aktualność to ma jeszcze jakiś sens, ale ogólnie, jak ktoś sobie odpali taki filmik za np. pół roku i słyszy "sorry, taki mamy klimat" to albo nie będzie wiedział kompletnie o czym mowa, albo uzna to za wyjątkowo nieśmieszne
27-01-2014, 17:14
Rozumiem - ale "wiadomości" sprzed pół roku będą szukane raczej tylko przez największych zapaleńców. Tutaj raczej chodzi o chwytanie chwili i puszczenie oka do widza, komentując obecny stan rzeczy. Nawet jeśli ktoś cofnie się o tydzień, dwa - nadal "powinien" wiedzieć o co biega. Jeśli nie - cóż, bywa - to tylko maluczki element całego materiału.
27-01-2014, 22:36
Cześć wszystkim. Jeżeli ktoś z was czeka na grę Kingdome Come: Deliverance to zapraszam do rzucenia okiem na materiał mojego autorstwa przedstawiający ten tytuł. Pozdrawiam "Newsy z Gospody" to seria materiałów, w których omawiam w dość luźny sposób wybrane przeze mnie informacje ze świata gier.
Tak sobie myślę, że komuś tutaj może się to spodobać.
Mój ojciec tworzy muzykę i poezję, a kilka dni temu napisał nowy kawałek, który uważam za naprawdę udany. Przekaz tego utworu jest banalny i w jakiś sposób bliski jutuberom - mnie osobiście porusza do głębi. No ale to mój ojciec ![]() A gdyby komuś się spodobało, to podsyłam jeszcze kawałek nagrany już w studiu. Pochwalę się, że projektowałem okładkę do płyty - wszystko zostaje w rodzinie ![]() Bluesik po ślunsku o mojej rodzinnej miejscowości.
29-01-2014, 22:41
Mój subiektywny przegląd co ciekawszych Pokemonów z VI generacji (XY). Filmik dotycz ich użyteczności w walkach WiFi w trybie Single.
06-02-2014, 16:23
Aktualizacja #71 zdradza informacje na temat "mocno bijących" klas postaci czyli Łotrzyka i Łowcy. Co myślicie?
10-02-2014, 01:44
Jeden z największych przeciwników przemocy w grach komputerowych głównym pomysłodawcą gry, gdzie krew leje się hektolitrami? I do tego dostępna jest za darmo.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości