Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
![[Obrazek: 8OYKUbUId4M.jpg]](http://arhn.eu/ytcrop/8OYKUbUId4M.jpg)
Przed wami "pilotażowy" odcinek programu Podgląd. Seria ta będzie moim hobbystycznym projektem podczas którego spróbuję zagrać w każdą z ponad 1000 posiadanych przeze mnie gier, których nigdy wcześniej nie zainstalowałem i opowiedzieć Wam o tym co czekało na mnie po drugiej stronie monitora. Każdy z odcinków będzie debiutował na arhn.eu na tydzień przed publikacją na Youtube'owym kanale arhn2eu. Jest to mój poboczny, "leniwy" projekt montowany niemal na żywo słabszej jakości sprzętem i moim skromnym zdaniem nie nadaje się na nasz kanał główny.
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Alien Shooter - Podgląd #000
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38
Ta akcja podoba mi się, szczególnie, że sam mam wiele gier, w które nie zdążyłem jeszcze zagrać, nie wspominając o tych kilku tytułach ze steama (czyli, praktycznie wszystkich na nim), które posiadam i których nie zdążyłem nawet pobrać.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Liczba postów: 658
Liczba wątków: 55
Reputacja:
101
Może wreszcie odkryję coś co mnie zainteresuje, zamiast instalować wszystko po kolei.
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja:
7
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38
Crix, ty instalujesz wszystko po kolei, ja nawet nie wyciągam gier z pudełek, tylko biorę pudełko i mówię, "później w to zagram, jak skończę ogrywać obecną grę" i wychodzi na to, że kupuję 3 kolejne gry i ogrywam jedną z nich.
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja:
77
Fajny pomysł. Nawet takie granie "od ręki" może pokazać czy gra jest warta ogrania. Przy kilku platformach i masie gier w które chciałbym zagrać mogę zobaczyć czy gra faktycznie tak bardzo mi się spodoba. Good Job
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 108
Reputacja:
225
Jakość audio sprawia, że przypominają się początki kanału na YouTube i pierwsze recenzje
Pomysł na serię całkiem niezły, chociaż nie wiem czy nie skrzywdzisz jakichś gier tylko dlatego, że jedna, krótka sesja nie będzie w stanie przekonać cię o fajności tytułu.
A tak nawiasem, 1000 gier po 5 tygodniowo zajmie ci prawie 4 lata  Gratuluję zapału.
Liczba postów: 96
Reputacja:
4
Takie "leniwe" projekty i tak zawsze z ogląda się przyjemnością
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
(31-01-2014, 21:02)Johnny napisał(a): A tak nawiasem, 1000 gier po 5 tygodniowo zajmie ci prawie 4 lata Gratuluję zapału.
Zakładasz, że przez te 4 lata nie kupię więcej
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
świetny pomysł ^^ liczę na więcej
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 1
Reputacja:
6
Witamy w weekly, naszym cotygodniowym przeglądzie... oh wait. Pomysł bardzo dobry,a materiału starczy na 10 lat.
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja:
77
(31-01-2014, 21:04)Dark Archon napisał(a): (31-01-2014, 21:02)Johnny napisał(a): A tak nawiasem, 1000 gier po 5 tygodniowo zajmie ci prawie 4 lata Gratuluję zapału.
Zakładasz, że przez te 4 lata nie kupię więcej 
Bundle weekly wychodzi raz na tydzień i w pakiecie za 1 dolara są min. 3 gry, do tego co 2gi tydzień wychodzi "zwykły" bundle w którym za 1$ są min.4 gry
ok. 50tyg rocznie daje 3x50 + 4x25 = 250 gier z samych HiB.
No i są jeszcze wyprzedaże na steam, inne bundle, konsole i ogólnie "chuje muje dzikie węże"  ddd
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 47
Reputacja:
223
Alien shooter  Jako dzieciak zagrywałem w tą grę
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Tak, pomysł na serie rzeczywiście świetny a pilotażowy odcinek wręcz rewelacja (uważam tak z kwestii sentymentalnych i nie tylko). Aż się łezka w oku kręci jak patrzy się na Alien Shooter'a. Jedna z moich pierwszych gier na PC, pełno fun'u i frajdy niby niepozorna gra z jakiegoś czasopisma za przysłowiową dychę ale i tak sprawiała że jako 13 latek trudno mi było odejść od komputera (hmm to chyba nie do końca dobrze). To właśnie takie tytuły przekonały mnie niewprawionego do końca młodziana że powszechny mit o grafice to bzdura. Jak wiadomo w tamtym okresie czyli ok 2005 (to data jak ja pocinałem w ten tytuł, data wydania chyba 2003) było więcej "ładniejszych tytułów" ale nie jedna z nich była lata świetlne pod względem gameplay'u wobec Alien Shooter.
Dzięki wielkie Archon za odświeżenie pamięci dobra kończę i zabieram się za przeszukiwanie starych płyt w poszukiwaniu tego tytułu
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Kurczę powiem krótko i na temat - takie krótkie, codzienne materiały to naprawdę świetny pomysł.
Liczba postów: 77
Liczba wątków: 2
Reputacja:
36
Jakoś tak zawiało klimatem starego arhn.eu i Archon też jakby jakiś inny  bardzo na plus, jeśli materiały mają pojawiać się codziennie, obiecuje je na bieżąco oglądać!
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Super pomysł na serie i czekam na więcej.
Liczba postów: 85
Reputacja:
2
Super sprawa  Po ile czasu zamierzasz ogrywać każdą Podglądową grę?
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 7
Reputacja:
25
Pomysł jest świetny!
Może jakieś gierki przekonają mnie do zakupu 
Dzięki!
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Czy ja wiem czy takie slabsze... No aczkolwiek troche racji, ze na glowny kanal sie nie nadaje, bo tam sa glownie recenzje nowosci, a to tak w pewnym sensie odchodzi od tematu.
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 4
Reputacja:
1
Bardzo dobry pomysł na serię. Czekam na więcej.
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jedna z moich pierwszych gier kocham całą serię i osobiście gorąco polecam.
Liczba postów: 42
Reputacja:
3
Alien Shooter świetna strzelanka mimo, że stara zawsze z chęcią ją odpalam. Dobrze, że kupiłem ją kiedyś z jakąś gazeta bo na steam tego nie mam.
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 6
Reputacja:
5
Pamiętam jak katowałem ten świetny klasyk, aż łezka się w oku kręci. Pomysł na serie jest świetny więc strzał w dziesiątkę.
|