Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 23 24 25 26 27 ... 41 Dalej »

Problemy z Black and White
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Problemy z Black and White
Grander Offline
Zapomniana kanapka w twoim plecaku.
*
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 4
Reputacja: 1
20-03-2014, 20:11
Siemka!
Piszę tu z dwoma problemami dotyczącymi gry Black and White.
Pierwszy problem polega na tym że podczas rozgrywki zapisuje stan gry i wyłączam grę to po ponownym włączeniu stan gry jest jakby cofnięty. Nie ładuje gry od momentu ostatniego zapisania tylko wcześniej a mianowicie po rozpoczęciu Questa z łodzią (dokładniej po zbudowaniu statku i tuż przed daniem zboża).

Nie wiem czym to jest spowodowane ale strasznie przeszkadza w rozgrywce.

Drugi problem polega na rozdzielczości ekranu. Na wstęp dodam że szukałem w google i nie mogłem znaleźć plików odpowiadających za rozdzielczość.
Chciałbym wiedzieć czy jest jakaś opcja zmienienia rozdzielczości bez użycia regedit.

To chyba wszystkie problemy z tą grą. Mam nadzieje że odpowiedzi na moje problemy pojawią się szybko bo chce zagrać w ten tytuł jak najszybciej.

Przepraszam za błędy których (najpewniej) jest masa. Mam nadzieje że nie przeszkodzi to w czytaniu. =X
Szukaj
Odpowiedz
kamil.z7 Offline
Bazyl
**
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 17
Reputacja: 11
20-03-2014, 20:41
Witam Smiling
Pamiętam że niedawno grając w Black & White sam napotkałem mnóstwo różnych problemów, gra potrafiła się wysypać albo w ogóle nie uruchomić. Nie wiem czy nie rzucam zbyt dużym banałem, ale próbowałeś może ustawić tryb zgodności np. na Windows 2000 lub XP? Być może rozwiąże to problem ze znikającym save'm? U mnie sprawiło że gra w końcu stała się możliwa do ogrania na Win7. Smiling
Co do rozdzielczości - sam szukałem rozwiązania i nic nie znajdując pogodziłem się z wizją gry z dwoma czarnymi pasami po bokach.. Childish
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Szukaj
Odpowiedz
Grander Offline
*
20-03-2014, 20:47
(20-03-2014, 20:41)kamil.z7 napisał(a): Witam Smiling
Pamiętam że niedawno grając w Black & White sam napotkałem mnóstwo różnych problemów, gra potrafiła się wysypać albo w ogóle nie uruchomić. Nie wiem czy nie rzucam zbyt dużym banałem, ale próbowałeś może ustawić tryb zgodności np. na Windows 2000 lub XP? Być może rozwiąże to problem ze znikającym save'm? U mnie sprawiło że gra w końcu stała się możliwa do ogrania na Win7. Smiling
Co do rozdzielczości - sam szukałem rozwiązania i nic nie znajdując pogodziłem się z wizją gry z dwoma czarnymi pasami po bokach.. Childish
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Próbowałem ze zgodnością. Niestety nie działa. A co do rozdzielczości to ci zazdroszczę. Ja nie mam samych pasków i góry i u dołu tylko mam całe obramowanie. Childish
Szukaj
Odpowiedz
emu23 Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 27
Reputacja: 0
20-03-2014, 22:52
Co do save'ów to B&N ma dziwny system, spróbuj zamiast wychodzić i liczyć na autosave zapisać ręcznie w komnacie zapisywania w twojej świątyni.
Szukaj
Odpowiedz
Grander Offline
*
21-03-2014, 00:05
Tak robię za każdym razem. Winking
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 24-06-2025, 01:51 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.