Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 43 Dalej »

Mario Golf: World Tour
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Mario Golf: World Tour
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
24-04-2014, 17:04
[Obrazek: 4A9jDwli5KI.jpg]
Po zaskakująco słabym Mario Tennis Open, wąsaty hydraulik wraca do łask fanów gier sportowych z pomocą swojej najnowszej przenośnej golfowej przygody. Mario Golf: World Tour to momentami frustrująca, ale bardzo satysfakcjonująca gra dla miłośników tego dżentelmeńskiego sportu.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Mario Golf: World Tour
Szukaj
Odpowiedz
Warzywko Offline
Pong
*
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 5
Reputacja: 0
24-04-2014, 17:34
Jak ja lubię jak Archon coś recenzuje Winking
Szukaj
Odpowiedz
Misiukawa Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
24-04-2014, 18:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2014, 18:12 przez Misiukawa.)
OOO.... Gra jest naprawdę świetna, widzę jak płynnie się w nią gra. Grafika jest zaskakująco ładna, więc co? Trzeba kupić, nie da rady inaczej. Premiera gry jest w moje urodziny 2 Maja Smiling Smiling

OOO.... Gra jest naprawdę świetna, widzę jak płynnie się w nią gra. Grafika jest zaskakująco ładna, więc co? Trzeba kupić, nie da rady inaczej. Premiera gry jest w moje urodziny 2 Maja Smiling Smiling
Szukaj
Odpowiedz
sero332 Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
24-04-2014, 18:19
Gra bardzo fajna zobaczymy jak będzie wyglądał multiplayer.
Szukaj
Odpowiedz
HackBoy Offline
BANNED
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja: 77
24-04-2014, 18:32
Mam wrażenie, że dodanie do nazwy "Mario" jest bardziej komercyjnym zagraniem niż chęcią wypuszczenia kolejnej dobrej gry z Marianem. Wiadomo przecież, że duża część pobocznych serii z tytułowym hydraulikiem to totalne niewypały. Do tego golf, w którego na bardzo podobnym silniku gracze mogli grać już sporo lat temu na innych konsolach. Według mnie ta gra to kolejny niewypał. Jeśli Nintendo chciało zrobić grę w golfa, to nie można było tego nazwać np. Mii golf:World tour? No nie, bo tytuł nie brzmi już tak zachęcająco.
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
[Obrazek: 2efkgah.jpg]
Szukaj
Odpowiedz
FireStorm Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 4
Reputacja: 30
24-04-2014, 18:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2014, 18:52 przez FireStorm.)
Zgadzam się z recenzją, produkt jest naprawdę dobrze wykonany. Dodatkowo posiada niesamowicie niski próg wejścia - jedyną niezbędną wiedzą jest przeznaczenie piłeczki. Cała reszta zostanie przedstawiona w szeregu tutoriali wyjaśniających podstawy gry, pozwalających ćwiczyć poszczególne fragmenty oraz objaśniających poszczególne golfowe terminy. Jednocześnie gracze bardziej zaawansowani docenią wiele niuansów oraz tryb manualny, który, mimo trudności w opanowaniu, pozwala na znacznie większą swobodę

Mam jedno zastrzeżenie do wybranych fragmentów. Ogrody Peach oraz trzy główne pola turniejowe jednak nie do końca oddają, jak wiele elementów z platformówek znalazło się w Mario Golf. IMHO znacznie lepszym wyborem byłaby jedna z późniejszych map, jak np. ta poświęcona Donkey Kongowi, gdzie można znaleźć m.in. "wyrzutnie".

Fakt, nie ma zapisów w trakcie turniejów, ale tryb quick play umożliwia dużą personalizację kolejnych dołków, dzięki czemu możliwe jest rozegranie rozgrywki na sześć, a nawet i na 3 dołki. Marna pociecha, jednakże wrogów widać głównie w trybie pojedynku przy okazji wyzwań. Nie pomoże to podczas turnieju, aczkolwiek można co nieco podpatrzeć u przeciwników.

Jedynie dwie kwestie nie do końca mi podeszły. Castle Club, niestety, nie jest najlepiej zaprojektowany. Posiada wiele zupełnie zbędnych pomieszczeń, a jednocześnie nie zapewnia odpowiedniej ilości skrótów, by można było bez przeszkód i w szybkim tempie przemieszczać się między butikiem a polem golfowym. Drugą wadą jest sam butik - mimo posiadania ogromnej ilości części ubioru do odblokowania, poszczególne części nie różnią się zbytnio między sobą. Zazwyczaj zmieniają współczynniki w ten sam sposób, co sprawia, że jedynie względy estetyczne zmuszają do dłuższych posiedzeń w tym miejscu.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
InkScaled Offline
n00b
*
24-04-2014, 18:37
Ta miina avatara Mii przez całą grę: "Mii się tak strasznie nie chce i nawet nie lubię golfa, ale muszę, bo mii Niintendo nie da kolacji." x'3
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
24-04-2014, 18:45
(24-04-2014, 18:33)FireStorm napisał(a): Mam nieco zastrzeżenie do wybranych fragmentów. Ogrody Peach oraz trzy główne pola turniejowe jednak nie do końca oddają, jak wiele elementów z platformówek znalazło się w Mario Golf. IMHO znacznie lepszym wyborem byłaby jedna z późniejszych map, jak np. ta poświęcona Donkey Kongowi, gdzie można znaleźć m.in. "wyrzutnie".

Na arhn.eu bardzo ostrożnie podchodzimy do tego co powinniśmy i możemy pokazać na filmie. Zazwyczaj zasada jest taka, by nie pokazywać niczego co nie jest dostępne w początkowych etapach rozgrywki, by nie psuć przyjemności graczom z odkrywania tego co kryje gra. Dodatkowe pola do odblokowania były moim zdaniem "spoilerem", więc postanowiłem ich nie pokazywać. Smiling
Szukaj
Odpowiedz
remasspl23 Offline
kokoszki
*
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
24-04-2014, 19:16
Fajna gra a lepsze jest wykorzystanie avatara mii. To takie słodkie Heart
Szukaj
Odpowiedz
refere3 Offline
n00b
*
27-04-2014, 11:17
powiem szczerze, że spodziewałem się jakiejś rewolucji a tu nic Childish
Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
02-05-2014, 23:42
Jako ciekawostkę dodam, że kupując wersję cyfrową gry zupełnie gratis dostaniemy Mario Golfa znanego z GBC (oczywiste jest, że również w wersji cyfrowej)
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 14-05-2025, 10:40 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.