Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 15 16 17 18 19 ... 62 Dalej »

Yo!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Yo!
Enma Offline
Różowy duszek
*
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 2
Reputacja: 1
06-05-2014, 22:11
Witajcie! Nigdy nie wiem od czego zacząć witanie się, ale postaram się jak najbardziej sprostować każde moje słowo Winking. Jak każdy tutaj mam swoją ksywkę do której jestem przyzwyczajona (o dziwo nie była zajęta przez jakiegoś murzyna DSmiling. Enma wzięło się od podobnej wymowy do mojego prawdziwego imienia. Nie wiem dokładnie skąd, ale już tak zostało wśród znajomych Laughing Interesuję się kulturą japońską i chińską a mniej więcej jeżeli chodzi o chiny to epoką 3 królestw. Uwielbiam gry konsolowe i komputerowe. Na liście nie mam jeszcze wszystkich dodanych ale staram się to nadrobić. Prowadzę tryb życia jak typowy Hikikomori, a raczej prowadziłam i przez ten czas dużo rzeczy robiłam Laughing Tutaj zapraszam na moje My anime list. --> http://myanimelist.net/profile/Leo-Kliesen
Większość czasu spędzam na PS2 i na Wii. Jestem fanką serii Fatal Frame (project zero, Dynasty Warriors i Harvest Moon'a a także i Rune Factory Cute. Ogólnie uwielbiam Survival Horror'y. Jednym z takich mniej znanych a zarazem moim ulubionym horrorem jest The Path <kocham psychologiczne horrory>. Czasami też lubię sobie pograć w j-rpg np
Final Fantasy, Rune Factory (tak jak pisałam), Shin Megami Tensei etc. Jestem takim mieszańcem bo także lubię sobie pograć w GTA 5 Online lub w inne ciekawe multiplayer'y. Oprócz tego uwielbiam seriale jak Doktor House i Glee. Wracając po raz setny do gier uwielbiam rpg maker'y, eroge i otome. Rzadko gram w zwykłe visualki novel's. Oprócz tego jestem grafikiem na średnim poziomie rysowania. Zazwyczaj wykonuje ilustracje w znanej wszystkim mangowej kresce. Rysunki i szkice wykonuję na tablecie graficznym. Co do wieku nie lubię go zdradzać, ale powiem tyle, że jestem w liceum :]. Mam nadzieję, że wszystko napisałam. W razie pytań to pytajcie i byłabym bardzo wdzięczna za jakieś porady lub jakbyście mieli coś do polecenia ^-^ *Jestem tutaj zielona i nowa*
[Obrazek: Leo-Kliesen.png]
Szukaj
Odpowiedz
Wielkimati Offline
Trololo™
*
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 86
Reputacja: 157
06-05-2014, 22:25
Witaj!
Na początek sugeruję zapoznanie się z regulaminem oraz faq (http://arhn.eu/faq/).
Miło, że mamy tutaj kolejną dziewczynę, która interesuje się anime oraz dobrymi grami (Shin Megami Tensei: Persona 4 Heart). Mam nadzieję, że szybko znajdziesz tutaj nowych kolegów. Oraz, jeśli lubisz Osu!, to zapraszamy na Osu!boty w każdą sobotę o 21.00. Pozdrawiam.

Ps. Kali czeka na Silent Hilla. Torll
Szukaj
Odpowiedz
Mkali Offline
Pan od ostówek
*
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 47
Reputacja: 223
06-05-2014, 22:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2014, 22:40 przez Mkali.)
Witam serdecznie na naszym forum Smiling Zapewniamy miłą rodzinną atmosferę wszystkim Animefagom! Zalecam zapoznanie się z FAQ, chętnie odwiedzaj na shoutboxa. A na Silent Hilla grzecznie oczekuje Smiling Może napisz nam jakie jest twoje ulubione anime? Grinning
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
farmaceuta Offline
Final Fantasy Fan
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja: 38
06-05-2014, 22:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2014, 22:41 przez farmaceuta.)
Witaj Wololo
Jak lubisz pograć w Finala i SMT to zostań moją żoną Torll

A tak na bardziej poważnie, mam nadzieję że będziesz się udzielała na forum i shoucie. W końcu ktoś kto też woli grać na konsolach niż na PC, oprócz mnie Laughing. Tak nawiązując do piractwa, na forum tego precedensu nie propagujemy np. ja przestałem piracić właśnie dzięki arhn.eu ( więc usuń tego linka do twojego konta na chomiku, z sygnatury, bylibyśmy wdzięczni Smiling )

Mamy tu wciąż rosnącą grupę "animezjebów", więc mam nadzieję, że się wśród nas odnajdziesz.

Jeśli chodzi o gry, to sporo osób chętnie ci pomoże w doborze dobrych tytułów. Ja na przykład ogrywam ostatnio w jRPG, i te lepsze (jak Final Fantasy IX Heart, Persona 3 FES, The World Ends With You) i te gorsze (jak The Last Remnant, Lost Odyssey).
[Obrazek: Q8KmzuE.jpg?1]
Szukaj
Odpowiedz
Enma Offline
Różowy duszek
*
06-05-2014, 23:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2014, 23:15 przez Enma.)
(06-05-2014, 22:40)farmaceuta napisał(a): Witaj Wololo
Jak lubisz pograć w Finala i SMT to zostań moją żoną Torll

A tak na bardziej poważnie, mam nadzieję że będziesz się udzielała na forum i shoucie. W końcu ktoś kto też woli grać na konsolach niż na PC, oprócz mnie Laughing. Tak nawiązując do piractwa, na forum tego precedensu nie propagujemy np. ja przestałem piracić właśnie dzięki arhn.eu ( więc usuń tego linka do twojego konta na chomiku, z sygnatury, bylibyśmy wdzięczni Smiling )

Mamy tu wciąż rosnącą grupę "animezjebów", więc mam nadzieję, że się wśród nas odnajdziesz.

Jeśli chodzi o gry, to sporo osób chętnie ci pomoże w doborze dobrych tytułów. Ja na przykład ogrywam ostatnio w jRPG, i te lepsze (jak Final Fantasy IX Heart, Persona 3 FES, The World Ends With You) i te gorsze (jak The Last Remnant, Lost Odyssey).

Już usunęłam link Smiling A lubię, lubię. Mimo iż w j-rpg często rzucam padem to i tak lubię Gah_2 Nie powiedziałabym o sobie "animezjeb", bo w ogóle nie lubię się mieszać w takie towarzystwo, bo potem jestem właśnie uznawana za taką psychofankę co się drze itp... The world ends with you, brzmi ciekawo i bardzo chętnie sprawdzę gierkę ^^. Co do mojego ulubionego anime to trudno mi powiedzieć, ale zdecydowanie Bleach (jedyny tasiemiec jaki lubię) i Myself Yourself góruję. Uwielbiam psychologiczno-dramatyczne anime + wyciskacze łez. A także horrory, ale anime jako w postaci horroru w ogóle mnie nie rusza a oglądam je tylko na wątków które mi się podobają i fabuły Winking
Szukaj
Odpowiedz
farmaceuta Offline
Final Fantasy Fan
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja: 38
06-05-2014, 23:22
The World Ends With You jest najlepszą pozycją na Nintendo DS, tak dla informacji. Użyłem formy "animezjeby", bo tak nas często tu nazywają.
[Obrazek: Q8KmzuE.jpg?1]
Szukaj
Odpowiedz
Mkali Offline
Pan od ostówek
*
06-05-2014, 23:35
The World Ends with you i Chrono Trigger to są gry, w które należy zagrać Fap
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Wielkimati Offline
Trololo™
*
06-05-2014, 23:40
No i Persona 4. I Persona 3. I Silent Hill 2. I Dark Soulsy. Fap
Szukaj
Odpowiedz
Enma Offline
Różowy duszek
*
07-05-2014, 00:10
(06-05-2014, 23:40)Wielkimati napisał(a): No i Persona 4. I Persona 3. I Silent Hill 2. I Dark Soulsy. Fap

Grałam we wszystkie z wyżej wymienionych oprócz Dark Soulsy Grinning
Co do animezjebów, to nie dopiero świeża tu jestem i w ogóle nie znam określeń jakimi tu się nazywacie Childish
Kolega Wielkimati też lubi gatunek Survival Horrors? ^^
Szukaj
Odpowiedz
Wielkimati Offline
Trololo™
*
07-05-2014, 00:22
Koleżanko Enmo, do Survival Horrorów raczej podchodzę sceptycznie. Niezbyt jara mnie granie w gry, by się bać, chociaż i tak mało co, co jest na ekranie mnie potrafi przestraszyć. A w Silent Hilla 2 grałem, ponieważ lubię dobre fabuły w grach i generalnie w większość gier gram właśnie dla nich. Ale dla przyjemności mogę z kimś pograć w jakiś horror w ramach kanapowego posiedzenia.
Szukaj
Odpowiedz
Enma Offline
Różowy duszek
*
07-05-2014, 00:37
(07-05-2014, 00:22)Wielkimati napisał(a): Koleżanko Enmo, do Survival Horrorów raczej podchodzę sceptycznie. Niezbyt jara mnie granie w gry, by się bać, chociaż i tak mało co, co jest na ekranie mnie potrafi przestraszyć. A w Silent Hilla 2 grałem, ponieważ lubię dobre fabuły w grach i generalnie w większość gier gram właśnie dla nich. Ale dla przyjemności mogę z kimś pograć w jakiś horror w ramach kanapowego posiedzenia.

Jeżeli preferujesz w bardziej psychologiczną wersję SH to polecam część Shattered Memories. Potrafi wciągnąć i nie jest akuratnie horrorem Smiling Taki spin-off całej serii. Fabuła powala i mimo iż dostałam spoilera na start (jeszcze przed dostaniem gry) to i tak świetnie mi się grało i odkrywało historię postaci.
Szukaj
Odpowiedz
Wielkimati Offline
Trololo™
*
07-05-2014, 00:40
Nah. Zagrałem w Sh2 z powodu polecenia tej gry przez Grema i Chmurowatego, a oni twierdzą, że wszystkie spin-offy ssą. A ja Gremowi ufam, bo może jest to kawał skurwiela, ale na grach to on się zna.
Szukaj
Odpowiedz
Enma Offline
Różowy duszek
*
07-05-2014, 00:47
(07-05-2014, 00:40)Wielkimati napisał(a): Nah. Zagrałem w Sh2 z powodu polecenia tej gry przez Grema i Chmurowatego, a oni twierdzą, że wszystkie spin-offy ssą. A ja Gremowi ufam, bo może jest to kawał skurwiela, ale na grach to on się zna.
Ten akurat jest warty zagrania i nie widziałam jeszcze osoby, która Shattered Memories nie zachęcałaby do zagrania. Trzyma poziom i naprawdę po tej grze miałam duże feelsy. Lepiej nie oglądać filmików z niej i nie czytać komentarzy, bo dużo razy można się natknąć na spoilery. Trzeba zagrać samemu, bo wtedy sam prowadzisz do takiego zakończenia jakie cię usatysfakcjonuję. Plus jest duża interakcja z otoczeniem.
Szukaj
Odpowiedz
Wielkimati Offline
Trololo™
*
07-05-2014, 00:49
Spoczko, każdy ma własne zdanie. Smiling
Może kiedyś zagram, może nie. Póki co mam do nadrobienia inne gry, jak np. The Last Remnant, którego własnie ogrywam. No i chciałem zakupić Okami w najbliższym czasie.
Szukaj
Odpowiedz
Mkali Offline
Pan od ostówek
*
07-05-2014, 23:33
Shattered Memories Fap Jedyny spin-off, który jest fajny!
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 03-08-2025, 16:02 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.