Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Posiadam Call of Duty Modern Warfare 2 jest to wersja pudełkowa problem leży w tym ,że mój brat zapomniał loginu i hasła do konta ,a co gorsze nawet nie wie na jakim jest to e-mailu. Próbowałem wszystkie jakie mojemu bratu się przypomniały i nic i tutaj mam pytanie czy jest jakaś szansa na dowiedzenie się jaki może być chociaż e-mail?
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Jakby ci się przypomniał chociaż login, to mógłbyś próbować pisać do supportu.
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
No to szkoda, jeszcze po męczę brata i sam pokombinuje ,bo jeżeli znalazłbym e-mail to już bym odzyskał konto. Dzięki wam za pomoc.
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja:
7
Miałem kiedyś podobny problem tylko, że ja pamiętałem login. Jak ci się przypomni napisz do supportu i oni zmienią Ci e-mail na nowy. Na szczęście masz edycję pudełkową. Potrzebne Ci to będzie, bo support będzie chciał, abyś wysłał zdjęcie karteczki z kluczem.
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja:
223
Ale hej, na tym koncie miałeś tylko tą grę? Miałem kiedyś podobną sytuację, koleś z supportu poprosił o skan CD-keya i udostępnił mi wybrane informacje. Mimo wszystko napisz do supportu, może uda Ci się w tyn sposób odzyskać konto. powodzenia!
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 10
Reputacja:
28
Mi kiedyś skradziono moje pierwsze konto steam na którym był cs.
Odzyskałem je po latach pisząc do supportu i wysyłając zdjęcie cdkeya z podpisanym ticketem sprawy ( nanioslem go długopisem nad cdkey ).
Na tej podstawie zwrócili mi dane do konta.