| 

Liczba postów: 11 
	Liczba wątków: 2 

Reputacja: 
0 

31-01-2012, 16:52 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2012, 18:44 przez Vecti.)

Temat ma na celu skumulowanie w jednym miejscu Waszych propozycji na videorecenzje, unboxingi i inne filmowe igraszki. 
Propozycje prosiłbym umieszczać w pewnym porządku przedstawionym poniżej, aby Bossowie mieli łatwy, nie wymagający użycia szarych komórek, wgląd w nasze intencje.   Kategoria : Rozpudełkowanie
Propozycja : God of War 3 Collector's Edition . 
Krótkie Uzasadnienie/Opis Tytułu : 
Tytuł nie pierwszej młodości jednak uważam, że wersja kolekcjonerska jest dość fajna i zasługuje na chwilę uwagi.

Liczba postów: 10 
	Liczba wątków: 1 

Reputacja: 
0 

proponuję rozpudełkowanie Neko.

Liczba postów: 379 

Reputacja: 
223 

31-01-2012, 18:02 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2012, 18:09 przez grem.)

(31-01-2012, 16:52)Vecti napisał(a):  Propozycja: God's of War 3 Collector's Edition. 
 Krótkie Uzasadnienie/Opis Tytułu:
 Tytuł nie pierwszej młodości jednak uważam, że wersja kolekcjonerska jest dość fajna i zasługuje na chwilę uwagi.

te edycje? starawa juz jest...   http://imgur.com/bBqVQ 
also: GOD of war

Reputacja: 
0 

(31-01-2012, 18:02)grem napisał(a):  te edycje? starawa juz jest...  http://imgur.com/bBqVQ

also: GOD of war
 Ah, literówka, sorted. Jak napisałem nie jest pierwszej młodości jednak zasługuje na poświęcenie chwili. Poza tym jej wiek nie powinien mieć znaczenia podczas gdy GoW4 jest już w drodze.    

Liczba postów: 640 
	Liczba wątków: 51 

Reputacja: 
216 

Vecti - Grem miał na myśli, że ta edycja stoi już u niego na półce    

Reputacja: 
0 

(31-01-2012, 18:49)Dorczenzo napisał(a):  Vecti - Grem miał na myśli, że ta edycja stoi już u niego na półce  Doh, całą moją uwagę przykuły te okulary ;>. No ok, ok przepraszam. Widać video z unboxingu musiało mi gdzieś umknąć. 

Reputacja: 
223 

31-01-2012, 22:40 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2012, 22:42 przez grem.)

nic ci nie umknelo. kiedy to pudelko zawitalo w moim domu nie krecilem jeszcze materialow dla arhn.eu 
jesli bardzo bedziecie chcieli zobaczyc puszke pandory i jej zawartosc z bliska to nie ma sprawy, zajme sie tym. ale po urlopie, bo w tej chwili nie mam kiedy

ps. okulary to zaden hipsterski wynalazek. zwykle, kompletnie bezuzyteczne migawkowe patarzalki 3d. odsylam do naszego materialu z gaming roomow    

Liczba postów: 739 
	Liczba wątków: 60 

Reputacja: 
172 

(31-01-2012, 22:40)grem napisał(a):  nic ci nie umknelo. kiedy to pudelko zawitalo w moim domu nie krecilem jeszcze materialow dla arhn.eujesli bardzo bedziecie chcieli zobaczyc puszke pandory i jej zawartosc z bliska to nie ma sprawy, zajme sie tym. ale po urlopie, bo w tej chwili nie mam kiedy

ps. okulary to zaden hipsterski wynalazek. zwykle, kompletnie bezuzyteczne migawkowe patarzalki 3d. odsylam do naszego materialu z gaming roomow

A może jakiś cykl ununboxingów? :P

Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus 

Liczba postów: 260 
	Liczba wątków: 21 

Reputacja: 
30 

Ja bym poprosił Mhhroczną Edycję Wiedźmina 2 na X360. Chciałbym z bliska przyjrzeć się amuletowi, jeśli ktoś z was będzie takowy unboxing robił, moim życzeniem jest przybliżenie go do kamery. Dziękuję!
 Pozdrawiam: ExE221

Reputacja: 
223 

(01-02-2012, 05:55)ExE221 napisał(a):  Ja bym poprosił Mhhroczną Edycję Wiedźmina 2 na X360. Chciałbym z bliska przyjrzeć się amuletowi, jeśli ktoś z was będzie takowy unboxing robił, moim życzeniem jest przybliżenie go do kamery. Dziękuję! 
bedzie. jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem, bedzie i tradycyjny unboxing i wysokiej jakosci zdjecia. 
z jednym "ale". watpliwe jest, zebysmy wyrobili sie z tym w dzien premiery. edycje te sprzedaje tylko gram.pl, a oni nie wysylaja towaru nigdzie poza polske. musimy wiec zalatwiac to bocznymi kanalami, a to zajmie kilka dodatkowych dni

Reputacja: 
30 

Fajnie by było zobaczyć RAZER Hydra, w pełnej okazałości, wraz z recenzją. 

Liczba postów: 13 
	Liczba wątków: 3 

Reputacja: 
0 

Ja mam pomysł na to, aby zrobić coś typu to było coś i wspomnieć jakąś kultową grę w kilku słowach   .

Liczba postów: 1 446 
	Liczba wątków: 159 

Reputacja: 
742 

(16-02-2012, 22:54)p4key napisał(a):  Ja mam pomysł na to, aby zrobić coś typu to było coś i wspomnieć jakąś kultową grę w kilku słowach  . 
Mam jeszcze fajniejszy pomysł! Wezmę na przykład Mortal Kombat i zrobię z tego całą serię! To byłoby dopiero coś.    

Liczba postów: 29 
	Liczba wątków: 9 

Reputacja: 
2 

Liczba postów: 13 
	Liczba wątków: 3 

Reputacja: 
0 

Archon chodziło mi o coś nie jak w pigułce, a coś bardziej jak recenzja jakiejś starej gry, niekoniecznie tak popularnej jak Mortal Kombat, tylko takiej np. której została wydana nowsza wersja lub tzw. dwójka    

Liczba postów: 35 

Reputacja: 
2 

19-02-2012, 20:29 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2012, 20:32 przez Haruka.)

Kategoria: Recenzja
Propozycja : Pullblox
Krótkie uzasadnienie/Opis tytułu : Recenzję tego tytułu przeczytałam w PSX Extreme i bardzo mnie zainteresowało. Po obejrzeniu gameplay'u zaczęłam się zastanawiać nad kupnem. Recenzja tego tytułu utwierdziła by mnie w decyzji.    

Liczba postów: 25Liczba wątków: 2

Liczba postów: 30 
	Liczba wątków: 0 

Reputacja: 
1 

Kategoria: W pigułcePropozycja: Namco
 Krótkie uzasadnienie/Opis tytułu: Przybliżenie historii oraz najważniejsze tytuły w historii tej firmy na przestrzeni lat.

Reputacja: 
30 

A ja chciałbym ujrzeć CE Terrari! - Wraz z pokazaniem cyfrowej zawartości

Liczba postów: 4 

Reputacja: 
0 

Kategoria: unboxing 
Propozycja:Skylanders  Spyro's Giants 
Uzasadnienie: Wydaje mi się, że poprzez użycie realnych figurek w grze jest warto poświęcenia uwagi.Ta część wyjdzie podobno jeszcze w tym roku   

Liczba postów: 24 

Reputacja: 
1 

Kategoria: unboxing 
Propozycja: Assassin's Creed III Freedom Edition  
Uzasadnienie: Nie mam uzasadnienia, znalazłem w necie i napisałem   
Ogarnięty człowiek potrafi wszystko... ![[Obrazek: fs_overall.png]](http://raptr.com/badge/Korpeczka231/fs_overall.png)  ![[Obrazek: Maanta.png]](http://steamcard.com/do/modern/Maanta.png)  

Liczba postów: 1 

Reputacja: 
0 

29-03-2012, 21:01 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-03-2012, 21:51 przez marius150.)

Kategoria: Zrób to SamPropozycja: Zrób to Sam: Automat do Gier (dokoñczenie)
 Uzasadnienie: Ponieważ chciałbym zbudować kiedyś swój własny automat (może nie tylko ja) a nie jest napisane jak zbudować i itp. ;D

Liczba postów: 85 

Reputacja: 
0 

Ja chętnie zobaczę unboxing Gran Turismo 5 XL Edition.

Liczba postów: 139 
	Liczba wątków: 13 

Reputacja: 
15 

Kategoria: GameplayPropozycja: Odcinek z widzami

Krótkie Uzasadnienie/Opis Tytułu:
 Chodzi o to żeby nakręcić video przedstawiające jakąś fajną grę typowo co-op lub multi-player (np. left4dead, Brink itd... )

Liczba postów: 1 

Reputacja: 
0 

Ja bym zobaczył unboxing repliki Doomhammer'a, który Bli$$ard pokazał na swojej stronie. Pewnie za drogie ale strasznie mnie ciekawi z czego jest zrobiony i jak duży.
	 |