Liczba postów: 68
Liczba wątków: 20
Reputacja:
104
Świetna robota bleub!
W zestawieniu zabrakło mi tylko Middle-earth: Shadow of Mordor. Chyba jedyna interesująca mnie gra AAA w nadchodzących miesiącach, chociaż po początkowym zachwycie, potem przyszło otrzeźwienie i boję się, że będzie to tylko klon asasyna, czego nie zniosę.
Liczę też na jakieś niespodzianki mniejszych producentów, niekoniecznie indyków, ale zwyczajnie mniej szumnie zapowiadanych pozycji.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zapomnieliście o The crew i forza horizon
No chyba że to ma być w materiale o grach wyścigowych
Dead rising jeszcze na PC wychodzi.
Ja nie czekam na wiedźmina, jakoś mnie do niego nigdy nie ciągło
Lecz w tym roku mam zamiar nadrobić starsze premiery i nie wyczekuje niczego (no może far cry 3)
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
Niestety, po tragicznym Dragon Age 2 nie jestem w stanie nawet zmusić się do wydania złotówki na Inkwizycje. Drugi raz się oszukać nie dam.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wiedźmin może okazać się ciekawy, bardzo ciekawy, ponieważ ma być sporo odniesień do książki.Czekam jeszcze tylko na najnowszego Mortala.
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 4
Ja najbardziej czekam na... Eee... E tam. Mam za słabego blaszaka na te gry, chociaż i tak kupie sobie GTA 5, jeśli będzie to wersję kolekcjonerstką. Na szczęście niedługo kupie sobie WiiU i będę grał w zeldy i mariany, więc jakoś przeżyje.
Liczba postów: 99
Liczba wątków: 2
Reputacja:
28
Ja najbardziej czekam na Dreamfalla Chapters. I to będzie chyba jedyna gra, którą w tym roku kupię w premierę.
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
A o nowych pokach nic nie wspomniano ;_;
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Ja tam jeszcze nie ograłem Ogromnej Kradzieży Auta 5, bo jako pecetowy gracz nie mam w domu żadnej konsoli (Oprócz Nintendo Wii, którego nie odpalałem od 6 miesięcy)