Hej, omyłkowo zamieściłem 5 recenzji Daemonici - może ktoś usunąć pierwsze cztery ? Po prostu strona mi "muliła" i myslałem że nie działa a jednak działała i tak weszło 5 tekstów. Przepraszam za kłopot,
Taka dosyć śmieszna sprawa: Gdy wszedłem na główną stronę arhn.eu nie mogłem znaleźć linka do forum... Nawet przeglądarkowa szukajka nie znalazła frazy "forum"...
W końcu forum znalazłem po szybkim przejrzeniu źródła, ale moim zdaniem ta mała ikonka jest trochę myląca.
Fajne by było dodanie w Moich tekstach datę edytowania tekstu/szkicu. Przestraszyłem się, że nie udało się zapisać szkicu, bo data się nie zmieniła, ale całe szczęście myliłem się
Dobry wieczór. Nie mogę przyznać punktów reputacji użytkownikom serwisu. Gdy najadę myszką na "Przyznaj reputację" kursor zmienia się w łapkę i wielokrotne kliknięcia nie przenoszą mnie dalej. Sprawdzałem na kilku randomowych użytkownikach. Dziękuje
Na telefonie nie mogę wejść na forum przez Tapatalk, występuje problem, który już przez niektórych był opisywany. Gdy był poprzedni wygląd stronki, to jeszcze dało się z telefonowej przeglądarki wejść na forum, teraz niestety już takiej możliwości nie mam. Najwyraźniej telefon już nie wyrabia :/
Ja za to z Chromium (wersja 39.0.2140.0) nie potrafię się zalogować ani na stronę, ani na forum. Pokazuje mi się komunikat o zalogowaniu, ale jak zniknie, to mam tylko dwie opcje: Zaloguj się, Zarejestruj się.
Tylko na Chromium, ten post piszę na Operze, i jakoś działa.
Parę problemów, które wyłapałem podczas użytkowania strony:
- jak widać na załączonym poniżej obrazku nie wyświetlają się aczi i chyba styl się trochę sypie
- w niektórych kolekcjach robi mi się wielka przerwa od topki do samego wyświetlania listy gier, pomniejszyłem stronę, bo nic nie byłoby widać
- dodatkowo na stronie głównej polskie znaki wyświetlane są czcionką Times New Roman, reszta jest ok, muszę ściągnąć jakąś czcionkę czy coś? W przeglądarce mobilnej polskich znaków nie mam w ogóle
Na zakończenie dodam, że używam Firefox'a 32.03, systemu Windows 8.1 i mam ustawioną rozdzielczość ekranu na 1600x900
Z tego co pamiętam, jeszcze przed zmianą wyglądu arhn.eu był możliwy do uzyskania acziwment (Roczek) za okrągły jeden rok na forum. Zarejestrowałem się 4/11/2013. Sprawdzałem swój profil nie otrzymałem go. Czy ten aczik jest nadal aktalny? Serdecznie pozdrawiam
Witam
Zarejestrowałem się dzisiaj na stronie i chciałem na profilu dodać kilka informacji, ale gdy chciałem już zapisać wszystkie nowe dane wyskoczył mi błąd: "Wybierz właściwe ustawienia prywatności dotyczące daty urodzin". Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt, że nie mam możliwości wyboru tej prywatności. Dołączam screena tej sytuacji w załączniku. Z góry przepraszam gdy okaże się, że to moja głupota ;]
Hej Archon!
Wczoraj zobaczyłem, że coś się zepsuło z linkami do tematów po kliknięciu "Pokaż nowe posty"
Tutaj wrzucam screen z pokazanym problemem http://m.imgur.com/iRGYXkb
PS. Używam Lumii 820, Windows Phone 8.1, mobilny Internet Explorer.
Dobry wieczór. Gdy zalogowałem się dziś na forum moim oczom ukazał się taki oto layout. A gdy się wylogowałem wszystko było tak jak normalnie. Powtórzyłem logowanie i dalej mam ten stary layout. "Archą pomusz"
Nie mogę zalogować się na forum przez Tapatalka ani inną przeglądarkę/tę samą na innym komputerze. Loguję się przez FB i gdy próbuję to zrobić, otrzymuję komunikat o błędzie.
Hej, udało mi się naprawić Tapatalka, który z nieznanych mi przyczyn się wykrzaczył. Facebook również powinien działać do końca dnia. Dzięki za czujność.
04-01-2015, 12:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2015, 12:09 przez KannoxPL.)
Jak długo jeszcze mogą potrwać prace konserwacyjne związane z bazą danych? Trwa to już od ponad tygodnia i nie wiele wiemy o tym co zaszło.
Nie żeby ktoś naciskał albo pośpieszał kogokolwiek, tylko chodzi o informację kiedy wszytko wróci do normy.
Gdy klikam na stronie głównej w mój nick, albo w kolekcję, moim oczom ukazuje się biały ekran. Jest to problem związany z awarią bazy danych, czy to ja mam coś nie tak?