Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Kolekcjonerzy v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

Schizo - Moja kolekcja
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Schizo - Moja kolekcja
Schizo Offline
Ephe Gaming Team
*
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 6
Reputacja: 3
03-03-2015, 09:35
Kolekcjonuję gry itd jakoś od listopada - wcześniej miałem tylko 7 sztuk PS1 i 5 gier na nie Smiling Teraz jest już tego trochę więcej.

Póki co, część z kolekcji:

[Obrazek: eqecko.jpg]

[Obrazek: 2vjub8z.jpg]

[Obrazek: x3mgz.jpg]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
03-03-2015, 16:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-03-2015, 16:02 przez Link.)
Od listopada? Anno Domini 2014? Zazdro, piękny rozwój kolekcji, jaki nakład finansowy w to włożyłeś? Ja swój retro kącik buduję już rok, wpompowałem w niego jakieś...
2 000 zł. Terrified (ops, mogłem nie liczyć) i nie mam tak pokaźnej kolekcji gier, jedynie konsol.
Jak możesz to daj zoomka na gierki od PSXa i pokaż co tam masz, tak samo z NESem i kartridżami do Pegasusa Smiling Jestem bardzo ciekawy jakie perełki tam skrywasz. Ze swojej strony życzę tylko dalszego tak szybkiego rozwoju kolekcji.
Szukaj
Odpowiedz
matizc Offline
Pegasus Fan
Liczba postów: 238
Liczba wątków: 20
Reputacja: 42
03-03-2015, 17:55
widze, ze na pegasusa to kolega ma nasze zółte dyskietki... jest tam jednak moze cos fajnego ? zlota 4 lub 5 ? moze 168in1 ?

Pozdrawiam i psx piękny zestaw Winking)
Moja kolekcja
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Schizo Offline
Ephe Gaming Team
*
03-03-2015, 20:35
Zgadza się. Od Listopada 2014. Co do nakładu finansowego to na etapie 1000zł przestałem liczyć, bo nie chciałbym zejść na zawał Smiling
Ja staram się polować na różnego rodzaju okazje, czasem da się dorwać fajne fanty w śmiesznej cenie.

Co do NES to:

- Top Gun
- Pirates!
- Soccer
- Mega Man 2
- Mega Man 3
- Excite Bike
- Super Mario Bros/Duck Hunt (NTSC)
- Tetris
- LowGMan
- Super Mario 3
- Duck Tales
- Ice Climber
- Blades of steel

Co do kartridży z pegasusa to na razie nie ma za bardzo nic ciekawego Smiling Ale cyknę foto jak znajdę chwilę, to samo tyczy się PS1.
Perełek jakoś dużo nie ma, ale już jest w co grać Smiling Dzięki za miłe słowa, również życzę szybkiego rozwoju kolekcji i niskich cen Smiling

Co do pega - przegrałem ostatnio aukcję gold 4, gold 5 a kartridż 168in1 przyszedł uszkodzony. Tak więc na razie lipa Childish

Dzięki za zainteresowanie wątkiem i komentarze.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
GobiPLX Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 183
Liczba wątków: 13
Reputacja: 11
03-03-2015, 20:41
Kurde, od samego listopada tyle uzbierać. Szacunek Smiling

Troszkę tych PS'ów nazbierałeś :x
[Obrazek: 76561198031917843.png]
Szukaj
Odpowiedz
Nowatsky Offline
Nieruchomy Poruszyciel
**
Liczba postów: 99
Liczba wątków: 18
Reputacja: 9
04-03-2015, 13:40
Wow Mom please! Robi to naprawdę ogromne wrażenie. Sam nie pogardziłbym taką kolekcją zważywszy na to, że PSX to konsola mojego dzieciństwa ale cóż studencki budżet nie pozwala na takie inwestycje Crying w każdym bądź razie tak trzymaj i aktualizuj temat w miarę rozwoju ! Smiling
Blog: http://mattwithpad.blogspot.com/

[Obrazek: Nowatsky.png]

Szukaj
Odpowiedz
Schizo Offline
Ephe Gaming Team
*
04-03-2015, 23:55
No fakt. PSów się trochę nazbierało Grinning Ale to długa historia Grinning haha

Postaram się aktualizować temat, ale różnie bywa u mnie z czasem Smiling Cyknąłem fotę cartów od pega. Niektóre z nich nie miały etykiet jak dotarły do mnie do domu, tak więc dostały etykiety zastępcze Grinning

[Obrazek: 20sxesn.jpg]

Foto gier na PSX dopiero cyknę.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Schizo Offline
Ephe Gaming Team
*
17-03-2015, 02:05
Hej, aby nieco odświeżyć, wrzucam aktualniejsze foty:

[Obrazek: 20jgyfq.jpg]

[Obrazek: 2w1w2ac.jpg]

Jak będę mieć wreszcie fotkę całej kolekcji związanej z PSX to podrzucę Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
sekut1626 Offline
GameBoyMaster
**
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 8
17-03-2015, 11:26
Świetna kolekcja ! Podziwiam Winking
Psyduck Mind Blown
Szukaj
Odpowiedz
damian_wax Offline
Zapalony PC-towiec i CS-owiec
**
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 8
17-03-2015, 18:46
O w morde.... Smiling Świetna kolekcja i wielkie gratulacje Smiling Ile czasu wszystko było zbierane ?
[Obrazek: 76561198084197447.png]
Szukaj
Odpowiedz
matizc Offline
Pegasus Fan
Liczba postów: 238
Liczba wątków: 20
Reputacja: 42
17-03-2015, 19:22
Co do cartów na Pegasusa... Niestety nic ciekawego fakt Winking U mnie złota piątka w pudełku leży grzecznie na szafce Winking

co do uszkodzonego 168 in 1 zawsze można go naprawić Winking tez miałem jednego uszkodzonego lutownica w łapę i wszystko można zrobić Smiling

Moja kolekcja liczy ponad 320 cartów na pegasusa jednak "zaokrąglonych" żółtych nie mam żadnej Smiling ale wiadomo ja się skupiłem właśnie na pegasusie, tak jak Ty na PSX i szacun, bo ładna kolekcja.

Czy masz może jakieś pudełka do tych konsol czy gołe konsole?
Moja kolekcja
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Schizo Offline
Ephe Gaming Team
*
23-03-2015, 01:23
(17-03-2015, 18:46)damian_wax napisał(a): O w morde.... Smiling Świetna kolekcja i wielkie gratulacje Smiling Ile czasu wszystko było zbierane ?

Hmm.... Zbierane to jest od listopada Smiling Wcześniej miałem kilka gier na PSX i kilka konsolek, potem poszliśmy już na całość.

Co do cartów to za jakiś czas ma dojechać kilka do kolekcji, jednakże nie pamiętam co to dokładnie było - musiałbym się spytać kumpla, który to wszystko załatwia.

Co do Twojej kolekcji - liczba ta robi wrażenie Smiling Aż poszukam sobie Twojego tematu.

Pudełko mam niestety na razie jedno jeśli chodzi o PSX.

Przy okazji odpowiedzi, aktualizacja.

W sobotę przyszła do nas ogromna paczka z grami na PSX.

Stąd też musiałem zrobić miejsce na regale dla gier. Regał aktualnie prezentuje się tak:

[Obrazek: 20siura.jpg]

Relacja z odpakowywania paczek już za jakiś czas Smiling

Trafiło też do nas to:

[Obrazek: 2w2pwgm.jpg]

W dzieciństwie miałem tylko jedną kartę pamięci. Obiecałem sobie, że jak dorosnę to będe mieć ich dużo. Myślę, że dotrzymałem swojej obietnicy Grinning

[Obrazek: 17frls.jpg]

Zbiór PlayStation Magazyn trochę się powiększył. Cel: Uzbierać wszystkie numery.

[Obrazek: xn9gyr.jpg]

Nabyłem też to maleństwo:

[Obrazek: se2621.jpg]

Tutaj taki mały smaczek ze świata atari (nakład był ograniczony):

[Obrazek: 2r287xd.jpg]

Z racji zwolnienia miejsca na gry, z regału musiałem zdjąć to wszystko i położyć tymczasowo na półce.

[Obrazek: 1zo8312.jpg]
[Obrazek: 10cjgic.jpg]

Jestem w trakcie załatwiania nowego regału. Chociaż zastanawiam się czy nie załatwić czasem od razu dwóch Grinning

W przesyłce z grami, było również etui na płyty. Od razu poszło do prania i prezentuje się teraz tak:

[Obrazek: 5e8gle.jpg]

Wraz z książką, przyszła również mata taneczna, za którą dałem 5złotych Smiling Myślę, że była to okazja.

[Obrazek: 2qve1i8.jpg]

Liczba przedmiotów do tworzenia kanału na YT zwiększa się bardzo szybko. Teraz pora skupić się na tworzeniu filmów z grami, bo póki co to większość była z otwieraniem paczek Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 19:17 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.