Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Kieszonkowe v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 7 Dalej »

Informacje i ciekawostki o Nintendo Game & Watch
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Informacje i ciekawostki o Nintendo Game & Watch
gacorek11 (KrzychuJabol) Offline
uczę się, ale chętnie pomogę :)
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 7
Reputacja: 0
Information  26-04-2015, 00:21
Cześć, ostatnio naszła mnie ochota na przygotowaniu materiału wideo na temat Nintendo Mini Classics i chciałem do niego dodać trochę historii pierwowzoru. Tu niestety natrafiłem na problem z dostępem do informacji. Znalazłem cokolwiek praktycznie tylko na Wikipedii (i to angielskiej, bo polski artykuł był dosyć ubogi) oraz na nintendo.wikia.com, no i oczywiście w filmach mego mentora - Pana Archona Winking
Jeśli ktoś miałby ochotę pomóc i podrzucić mi coś ciekawego na temat (ewentualnie udostępnić mi zdjęcie Game&Watcha bo na wikipedii jest w słabej rozdzielczości, a nie chcę kraść) to odwdzięczę się umieszczeniem nicku (lub jak kto woli imienia i nawziska) na końcu filmu Grinning
PS. Zauważyłem, że w mojej stopce dalej tkwi link do strony z moimi filmami z przed roku. Nie są one najwyższych lotów (wtedy kręciłem "na żywca") ale jak ktoś ma ochotę zobaczyć to ok

__________________________________________________________________________________
Nudzisz się? wejdź na mój blog o retro grach www.oldtimegame.blogspot.com
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Kenshiro Offline
Top Kek
*
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 4
Reputacja: 5
10-05-2015, 18:17
Listę gier masz tu (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Gam...atch_games) razem ze zdjęciami nienagannej jakości i pod licencją Creative Commons, więc możesz brać, tylko wspomnij na końcu o wikipedii jako o źródle.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 15:20 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.