Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Stacjonarne v
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11 Dalej »

Pomoc w znalezieniu gry Dragon Ball
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Pomoc w znalezieniu gry Dragon Ball
MrZooB Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
14-07-2015, 14:07
Witajcie drodzy forumowicze. Mam ogromną zagwozdkę i nie umiem jej rozwiązać... a mianowicie, miałem kiedyś entą podróbkę naszego polskiego Pegasusa. Grałem na nim w gry typu Contra, Mario, Kaczki etc. Jednakże była też pewna gra, był to Dragon Ball. Szukałem tej gry dosłownie kilka lat. Jako iż pegasus jest podróbką Famicoma, to na tę konsolę szukałem gier i okazało się, że powstały na nią same RPG-i. Jednak widząc screen z pewnej gry rozpoznałem, że to ta gra. Chodzi o DBZ - Super Butoden na SNES. Jestem przekonany, że to ta gra, identyczna grafika i tryb walki. Jak to jest możliwe, że grałem w 16-bitową grę na 8-bitowym systemie? Czy może jest 8-bitowa gra DBZ podobna do Super Butoden, o której nie słyszałem? Proszę, pomóżcie... Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
14-07-2015, 14:59
Na Famicoma wyszły pirackie wydania Super Butoden. Może to któryś z nich?
https://www.youtube.com/watch?v=OcMDwKqZ4xc
Szukaj
Odpowiedz
MrZooB Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
14-07-2015, 18:41
Wygląda na to, że to te wydania. I tak zapewne nie ma szans na znalezienie kartridża z tym wydaniem gdziekolwiek, chociaż może na jakichś miejskich pchlich targach coś się znajdzie. Dzięki za pomoc Grinning
P.S. Jakby ktoś miał gdzieś taki kart na naszego swoistego pegasusa i chciałby się "pozbyć" to proszę o wiadomość na PW.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 29-07-2025, 21:42 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.