24-04-2014, 01:03
-.- Pomyliło mi się z Cieniem Czarnobyla, a ty zamiast coś sam napisać poprawiasz tylko czyjeś posty.
![[Obrazek: Felix25PL.jpg]](http://gamercard.zaamit.com/bigsiggreen/Felix25PL.jpg)
jakie gry polecicie na słabego laptopa?
|
24-04-2014, 01:03
-.- Pomyliło mi się z Cieniem Czarnobyla, a ty zamiast coś sam napisać poprawiasz tylko czyjeś posty.
![]()
24-04-2014, 01:06
Cień Czarnobyla też nie pójdzie.
Owszem, poprawiam, gdy widzę rażącą ignorancję tematu wątku. Może i rzucasz jakieś propozycje, ale bardziej z czapy, niż po faktycznym sprawdzeniu, że mogą się uruchomić. Z taką postawą daleko nie zajedziesz.
04-05-2014, 01:45
Polecam tetrisa z całego serca. Długie godziny gry gwarantowane ;p
04-05-2014, 18:12
Polecam Spore. Gra spokojnie Ci pójdzie, a wciąga jak mało która.
04-05-2014, 20:01
Warcraft 3 z dodatkiem, Wolfensteina: ET lub stare dobre Disciples 2.
![]()
12-05-2014, 03:16
Ja mogę polecić
Baldury, Tormenta, Lionheart. Myślę też że chyba każda część z serii Legacy of Kain ruszy, szczególnie polecam Soul Reaver-y. Aliens Vs predator 2, to jeden z moich ulubionych fps-ów. Jeśli uda Ci się dorwać może gdzieś to final fantasy 7 i 8 ![]() No i może Tomb Raider last revelation
Z pewnością Diablo II Ci się spodoba
![]() Bardzo prosiłbym o odrobinę wysiłku przy pisaniu tego typu postów - rzucenie tym, czy innym tytułem niewiele pomoże autorowi tematu w wyborze gier. Najlepiej byłoby uargumentować swoją propozycję stosownym wyjaśnieniem, z jakiego powodu dany tytuł godny jest uwagi.
13-05-2014, 19:47
Jeżeli lubisz stare, wymagające i wciągające platformówki polecam ci Cave Story, więcej o te grze tutaj: http://www.cavestory.org/ (jakby co gra jest w 100% darmowa).
A jeśli to cię się nie spodoba to może Soldat? Świetna gra, a dodatku stworzona przez polaka (jakby to miało coś do rzeczy .-.). Strona gry http://soldat.thd.vg/en/ Od tego samego wydawcy polecam też King's Arthur gold, z tym, że tutaj jest taka sprawa, że wersja f2p jest znacznie słabsza od tej płatnej :/ https://www.kag2d.com/en/
13-05-2014, 23:41
(24-04-2014, 01:06)guy_fawkes napisał(a): Cień Czarnobyla też nie pójdzie.Na Sempronie 1,8 GHz i Radeonie 9250 poszedł ale płynność była bardzo niska. Dorzucę jeszcze parę gier. Tomb Raider Legend i Aniversary powinny pójść bez problemu, Underworld będzie się strasznie ciął. Nie powinno być także problemu z Prince of Persia: Piaski czasu, Dusza wojownika, Dwa Trony.
19-08-2016, 17:57
Ja Ci Bardzo Polecam Grę O Tytule Don't Starve, Gra Bardzo Spoko. Cała Gra Kończy Się Na Przetrwaniu, Szukania Jedzenia,
Zbudowania i Rozbudowywania Swojego Obozu, Na Pierwszy Rzut Oka To Takie Proste, a Wcale Takie Nie Jest, Możesz Sobie Jeszcze Poczytać o Tej Grze w Encyklopedii. Don't Starve hmmmmmm..... Polecam Magda Gesler!
17-09-2016, 02:09
Podepnę się pod temat.
Obecnie jestem skazany na korzystanie z Laptopa Compaq Evo N620c o takich parametrach: -Grafika ATI Mobility 7500 (32mb) -Procesor Intel Pentium M 1500 Mhz -RAM 512MB Działa mi na tym nawet niezle Windows XP,ale chrome z kilkoma kartami już przymula. Z działających gier wyczaiłem że pójdą mi następujące: -Organ Trail Directors Cut -Seria Silent Hill 2 i 3 -Black & White -Shadow of Destiny -Wszelakie gry emulowane przez emulator EPSXE -GTA 2 -Hotline Miami też mi powinno ruszyć a lubię takie gry w stylu Postala 2 Szukam jakichś ciekawych gier typu horror o podróżach w czasie. Lubię grać też w tzw Visual Novel Ktoś pomoże znalezc coś ciekawego? Dodam że wszystkie czesci Silent Hill pokończyłem kiedyś na lepszym PC stacjonarnym. W Amnesie grałem,Resident Evil też poprzechodziłem. GTA za bardzo nie lubię. Lubię też grać w gry detektywistyczne oraz prawnicze typu Ace Attorney (nawyk z Nintendo DS). Ktoś coś?
17-09-2016, 18:33
(17-09-2016, 02:09)Kurajmo napisał(a): Podepnę się pod temat. jak chcesz visual novel to koniecznie clannad ;p
18-09-2016, 03:50
(17-09-2016, 18:33)Kenshiro napisał(a):(17-09-2016, 02:09)Kurajmo napisał(a): Podepnę się pod temat. Sprawdzę w wolnym czasie jak mi internet pozwoli pobrać to ze Steama. Bo czasami działa tak szybko że masakra. Jakieś inne propozycje? Nie muszą być gry typu Visual Novel. Mogą być np jakieś kryminalne w stylu CSI lub z Adwokatami itp ewentualnie jakiś dobry horror na odstresowanie. Ogólnie to jeszcze 2/3 porządne gry potrzebuję i po wolutku będę sobie je kończyć w wolnym czasie. Aktualnie kończę Shadow of Destiny tak mnie ta gra wciągnęła, przechodzę 3 raz po kilku latach pierwszego przejscia na PSP. Świetna tu jest hisoria. Jakby ktoś coś jeszcze znał to niech śmiało pisze. Pozdrawiam
05-01-2017, 22:44
Stare gry jak plants vs zombies rayman 2 czy angry birdsy
06-01-2017, 15:30
Minecraft... (legendy głoszą że da się go odpalić na tosterze
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|