[Zdjęcia/Filmy] Największe Fail'e jakie was spotkały.
|
07-06-2011, 11:09,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-08-2011, 13:13 przez zabikt.)
|
|||
|
|||
[Zdjęcia/Filmy] Największe Fail'e jakie was spotkały.
Tutaj wstawiajcie zdj. lub krótkie filmiki (Jeśli macie) swych fail'ów
Ja na stanie nie mam zdjęcia, ale jak będę miał dodam ![]() Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
viewtopic.php?f=5&t=418 |
|||
07-06-2011, 15:15,
|
|||
|
|||
Re: Największe Fail'e jakie was spotkały.
Niestety nie mam zdjęcia, ale mogę napisać jaki był mój największy fail z terrarii ;d
Gdy włączam mikrofon, gdy gadam przez TS'a, muszę kliknąć "TAB". Akurat stałem przed lawą, a w eq miałem przygotowane Sunfury. Chcąc nacisnąć "Tab", nasnełem przypadkowo "Q", co spowodowało wyrzucenie Sunfury. |
|||
07-06-2011, 18:07,
|
|||
|
|||
No jak mogę opisać to miałem b. podobnie, ale z innym programem i z całym stakiem gwiazd ;/
Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
|||
08-06-2011, 00:03,
|
|||
|
|||
Ja w pierwszych 10min gry zaraz po premierze wywaliłem kilof i nie moglem go znaleźć. Nie wiedziałem też, jak go odzyskać ^^ Panika była, bo musiałem nową postać założyć, bo nie miałem jak wykopać miedź na drugi kilof.
![]() Chcesz śledzić nowości dotyczące Terrarii ? --> http://www.terrariahq.pl Chcesz wiedzieć co można w grze znaleźć, zrobić, osiągnąć ? --> http://wiki.terrariahq.pl |
|||
17-06-2011, 23:39,
|
|||
|
|||
no tak, Chodziłem po podziemiach znalazłem kuferek, był w nim jakiś dobry przedmiot. Kolega, z którym grałem podkopał klocki pode mną a ja spadłem wprost w lawę. Trzymając poza ekwipunkiem item. Użyłem Ivy Whip i się uratowałem ale wypuszczony item spadł do gorącej cieczy.
A i jeszcze to. Grałem sobie z kolegą. Zaraz przed wejściem na meteoryt miałem dać mu Obsidian Skull, żeby kopał rudę. Zamiast mu ją dać to wylałem na niego lawę. Miałem wiaderko z lawą w ręku a czaszka spaliła się gdy chciałem mu ją położyć na ziemi :P Od tej pory wiem że lawa pali. Mój kolega (ależ on dzisiaj sławny ![]() Nie boję się dawać - i +
Daję ocenę na którą zasługujesz! |
|||
23-06-2011, 17:18,
|
|||
|
|||
Chodziłem po jaskiniach i znalazłem skrzynkę e środku była chmurka w butelce, a że miałem zaśmiecony ekwipunek chciałem wyrzucić jakiś niepotrzebny item.
Akurat przechodziła koło mnie siostra i szturchnęła mnie.Zamiast śmiecia wyrzuciłem Muramase Zauważyłem w tym momencie że mnie potwory biją. Próbowałem się bronić lecz było już za późno i zginąłem.Muramasy nigdy nie znalazłem. ![]() |
|||
07-07-2011, 19:09,
|
|||
|
|||
Ja kedyś budowałem epicką budowlę, ale z sand. Jeszcze nieznałem tej gry i budowałem dach również z tego surowca. Do dziś wiem jak się kopie piasek
![]() |
|||
28-07-2011, 14:22,
|
|||
|
|||
Ja mialem tak ze znalazlem latajaca wyspe. Chcialem sprawdzic co jest w skrzynce a ze miaem w rece dynamit i nietrafilem na skrzynke...
dalej chyba nie trzeba opowiadac. ![]() |
|||
28-07-2011, 15:15,
|
|||
|
|||
Odkąd skrzynie otwiera się Prawy Przyciskiem Myszy?
|
|||
29-07-2011, 01:02,
|
|||
|
|||
RE: Największe Fail'e jakie was spotkały.
Zdecydowanie największym failem było wybranie phpbb3 na forum ;-) Teraz jesteśmy na MyBB. Proszę o wyrozumiałość przez kilka dni!
![]() Chcesz śledzić nowości dotyczące Terrarii ? --> http://www.terrariahq.pl Chcesz wiedzieć co można w grze znaleźć, zrobić, osiągnąć ? --> http://wiki.terrariahq.pl |
|||
31-07-2011, 00:17,
|
|||
|
|||
Quanzari(worki jak zle napisałem nick) o co ci chodzi z prawym przyciskiem przecież i otwiera sie skrzynię lewym i rzuca dynamitem tez lewym
|
|||
31-07-2011, 00:32,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2011, 00:35 przez andy!.)
|
|||
|
|||
Dobrze wpisałeś ;]
Skrzynie otwiera się prawym. ;o Dynamit rzuca się lewym... Panie. Nie wpajaj mi czegoś, czego nie jesteś pewien, bo grałem w tą grę jeszcze przed premierą... |
|||
19-08-2011, 12:33,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2011, 12:35 przez jankowal.)
|
|||
|
|||
Tak? To sry dawno nie grałem w terrarie i byłem troche nie ogarniety w tych sprawach
Dalej nie mam czasu na grę i nie gralem już z miesiąc |
|||
19-08-2011, 20:04,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2011, 20:04 przez Stivi.)
|
|||
|
|||
Quan, zaliczyłeś właśnie faila :P Umówmy się, że nie grałeś przed premierą
![]() ![]() Chcesz śledzić nowości dotyczące Terrarii ? --> http://www.terrariahq.pl Chcesz wiedzieć co można w grze znaleźć, zrobić, osiągnąć ? --> http://wiki.terrariahq.pl |
|||
19-08-2011, 21:01,
|
|||
|
|||
A o ile idziesz, że grałem?
Tak wiem o co Ci chodzi ;D To była próbka przedsmaku. |
|||
10-11-2011, 19:24,
|
|||
|
|||
RE: [Zdjęcia/Filmy] Największe Fail'e jakie was spotkały.
ja kiedyś zbudowałem dużą chate (naprawde było ciężko ją zbudować) budowałem bardzo długo i pewnego dnia miałem pójść kopać meteoryt ponieważ bardzo dużo mi go spadło i w ręce trzymałem dynamit i nagle brat szturchnął mi ręke i wyrzuciło mi się kilka dynamitów i BUUUM!! patrze a tu niema, cała chata wyparowała niemogłem w to uwierzyć, ale nieźle mnie to ubawiło hehe
![]() |
|||
13-11-2011, 21:34,
|
|||
|
|||
Taak. Największym failem było to...
Zamiast przyzwać oczko walnołem dynamit. Zabiło mnie a ja grałem na trybie hardcore. Byłem w piekle i już nigdy nie zobaczyłem swojego Eq. Czy To Boli Czy Nie Boli Volda Zawsze Coś Spie*doli
Jak spatoli, jak spatoli to mu Tabo wypie*doli. Volde boli Volde boli ale to nie z jego woli. Główka bloki główka boli (tu podsyłać mi propozycke fast) |
|||
11-12-2011, 11:25,
|
|||
|
|||
Mój kolejny fail przedstawię w opowiadaniu:
Nazbierałem sporo hellstone, aby stworzyć w końcu Fiery Greatsword. Tak więc pełen zapału tworzę ten jakże zacny przedmiot, krążą mi myśli - ciekawe jakie będzie miał staty, pewnie damage +17, Melee speed + 20. I stworzyłem... Nadal podekscytowany sprawdzam staty, dołączam obrazek, abyście zobaczyli jakie piękne staty dostał mój Fiery Greatsword: ![]() |
|||
11-12-2011, 13:14,
|
|||
|
|||
Mój Fail Sorki że bez zdjęcia
Chodziłem se Po świecie kiedy grałem byłem cały uzbrojony w najlepszą zbroję(Hellstone Armor)Nagle Pomyślałem iśc do piekła z kolegą i nagle chciałem mu dac dwa razy to samo co ja (Przygotowałem se to ![]() |
|||
14-12-2011, 19:34,
|
|||
|
|||
Erm teraz ja ...
Gdy z kolegą gralismy po tym gdy zginąłem w piekle on kampił się tam ciągle i miał zebrać 10 hellstone i nagle napis : Wall of Flesh Awoken ! Terminator has been slain... I potem nasze wieeelkie zdziwienie co to było ![]() Stało się chyba przez to, że zabił demona, VOODOO demona ... Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
|||
11-01-2012, 16:06,
|
|||
|
|||
Wiesz, to mogło być spowodowane tym, że jeśli grałeś na Mediumcore to gdy ginesz, twoje WSZYSTKIE itemy wypadają. Może miałeś lalkę voodoo guide'a i wpadła przez twoją śmierć do lawy, co spowodowało narodzenie się Wall of Flesh.
Czy to prawda, że miałeś lalkę guide'a, i że grasz na Mediumcore? ![]() |
|||
19-01-2012, 23:23,
|
|||
|
|||
A ja jak mialem 200 star zbieralem je 1h bilem 1 raz wall of flesh na platformie nie patrzylem na the hundred i wof'owi zostalo 58 hp
i zabil mnie. pozdrawiam 666evilMario
![]() Fajne daj like czyli reputacja.[size=xx-small] I lubię placki!?:huh ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości