Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 62 Dalej »

cześć
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
cześć
ravvy Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Reputacja: 1
13-10-2016, 16:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-10-2016, 16:03 przez ravvy.)
cześć

Jestem Bartek, ale posługuję się nickiem Ravvy. Oczywiście, bardzo lubię materiały archona, ale oprócz tego śledzę uncle mroowę, ichaboda, nrgeeka, czy bananowego janka. Najbardziej lubię RTS-y (zwłaszcza starcrafta 2 - kiedyś śledziłem turnieje) i platformówki 3D. Jestem posiadaczem wii i peceta. Oprócz tego interesuje się mtg , tworzeniem różnych historii i grą na instrumencie :>
Szukaj
Odpowiedz
Wysy Offline
Pong
*
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 3
19-10-2016, 20:01
Siemasz Bartek! Wolisz Starcrafta od WarCrafta? Smiling Bierzesz udział w turniejach MtG? Na jakim instrumencie grasz?
Szukaj
Odpowiedz
ravvy Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
30-10-2016, 18:33
Ciężko mi zestawić te dwa RTS-y. Warcraft ma lepszego singla, multi równie dobre, ale chyba wolę starcrafta 2 - po prostu o wiele więcej się w niego zagrywałem i bardziej przypada mi rozgrywka opierająca się bardziej na makro, a nie mikrozarządaniu. Na pewno obie gry są godne polecenia.

Co do mtg, to grałem na tzw. "turniejach dla początkujących", które odbywały się w "jaskini trolla" w moim mieście. Jednak jaskinia została zamknięta, a  ja gram o wiele mniej i raczej towarzysko z kolegami Smiling

Jeśli chodzi o instrument to gram na ukochanej gitarze elektrycznej, najwięcej gram power metalu, bo to mój ulubiony gatunek muzyczny. Chociaż jestem otwarty na różne rodzaje Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-05-2025, 11:09 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.