Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
1 2 3 4 5 ... 62 Dalej »

Dobrý Deň
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Dobrý Deň
Mrozard Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
27-09-2017, 16:28
Cześć. Z tej strony Bartek, lat 23, student czwartego roku kierunku transport, od okolic 2013/14 roku regularny widz arhn.eu, nieco później zacząłem stale bywać na streamach i się udzielać.
Mimo że głównymi moimi zainteresowaniami są motoryzacja (i transport, głównie kwestie transportu publicznego), muzyka (wszystko od okolic metalu/hard rocka, przez (głównie) rock progresywny, new wave, po italo disco; język nieważny, może być polski, angielski, niemiecki, francuski, czeski, słowacki, węgierski, serbski... itd.) i fotografia (tu się to łączy z transportem - busspotting, te sprawy), to jednak gry także mają swoje miejsce.
Zaczynałem za dzieciaka od Pegasusa... który w sumie był moją jedyną dotychczas konsolą. Grinning Od lat jestem zagorzałym miłośnikiem grania na PC, aczkolwiek nie wykluczam zakupu konsoli za jakiś czas. Wśród moich ulubionych gatunków gier są te z otwartym światem (na czele z GTA), strategiczne (Civ, SimCity), rajdowe/wyścigowe (NFSy z początku wieku, Coliny) i FPSy.
Co tu więcej... mam nadzieję że zagrzeję miejsce na forum i że mnie nie pogonicie za szybko. :P
Pozdrawiam serdecznie!
Szukaj
Odpowiedz
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
27-09-2017, 16:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2017, 16:29 przez Dark Archon.)
Cześć Mrozard, skąd cię kojarzę? Z livestreamów?

[Obrazek: Thinking_Face_Emoji.png]
Szukaj
Odpowiedz
Mrozard Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
27-09-2017, 16:31
Najprędzej ze streamów i grupy livestreamowej na fejsie. Winking
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 12-06-2025, 09:33 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.