Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Podzielam zdanie Archona naprawdę żenująca kolekcjonerka w dodatku cholernie droga. Mówienie, że to się sprzeda w dodatku obnaża podejście twórców tej kolekcjonerki, którzy najwyraźniej chcieli wspomóc sprzedaż gry wśród młodszych odbiorców poprzez tak tani chwyt.
Ponadto patrząc na odzew widzów pod materiałem na YouTube boję się o wasz światopogląd jeśli komentujecie go tekstami w stylu "zachowujecie się jak stare babcie", nie mam pytań.
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Archon znając twoją wysoką aprobatę dla "poprawności politycznej" myślałem, że przesadzasz z tą figurką. Do czasu kiedy sam ją zobaczyłem :P
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jak nie chcecie tułowia to ja go z chęcią wysadzę, a tak serio lubię dziwne rzeczy na swoich półkach, tak więc gdybym miał X-Boxa pewnie zainwestował bym w kolekcjonerkę.
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 14
Reputacja:
8
29-04-2013, 19:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2013, 19:42 przez fafikozoom.)
Jaki bulwers ;____; Osobiście wolę Polską kolekcjonerkę, koszulka, karta, plakat, pełno super rzeczy. Ale po co mieć całą półkę gadżetów skoro można mieć statuetkę cycków. Jak chcecie zobaczyć piersi to zapraszam na RedTube, a nie się jarać kijową kolekcjonerką.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Jako mężczyzna chętnie bym sobie coś takiego postawił w swoim pokoju na półce. Niestety, jako gracz nie byłbym usatysfakcjonowany czymś takim. W ogóle nie nawiązuje do zawartości samej gry. Tak właściwie niczym nam nie sugeruje, że jest to figurka z kolekcjonerki tej konkretnej gry. To ma stać i wyglądać. Niestety panowie się tutaj nie popisali, jednak reszta zestawu jest w porządku.