Do finału Gramytatywnie zostało trochę czasu, a My czekamy na to wydarzenie jak dzieci na prezenty świąteczne. Postanowiłem umilić trochę to niecierpliwe czekanie, oraz zrobiłem dość prymitywną grę na bazie cookie clicker'a, w geście podziękowania naszej ulubionej redakcji za to co robią.
Gra dostępna pod linkiem: Gra
Co jakiś czas na górze wyświetlają się reklamy więc proszę odświeżać stronę dopóki nie będzie reklamy tylko czarny pasek u góry. <zalety darmowej strony internetowej>
Grę również dołączam w załączniku, jest w pełni darmowa, zrobiona w programie Construct 2. Punkty naliczane są nawet gdy gra jest włączona, a my robimy coś na innej karcie.
Admina uprzejmie proszę o nie bicie mnie za moją szaloną składnię ew. poprawienie błędów.
16-11-2013, 17:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2013, 17:21 przez luklew.)
Znalazłem dość istotny bug... Mam gurgów, dzejów i kopalnie i zauważyłem, że dochody daje tylko kopalnia, mimo że przy dzejach i gurgach pojawia się liczba!
(16-11-2013, 17:20)luklew napisał(a): Znalazłem dość istotny bug... Mam gurgów, dzejów i kopalnie i zauważyłem, że dochody daje tylko kopalnia, mimo że przy dzejach i gurgach pojawia się liczba!
U mnie jeszcze lepiej. CTSG ani gwiezdne kokoszki nic nie robią, kopalnie chyba ogłosiły strajk, bo nie przynoszą zysków, koty pomagaju są niezsynchronizowane, powinny chyba bić kurnik w "kolejce", jak to było w oryginalnym cookie clickerze, nie? No i Dzej chyba wyjechał do Chin, bo też mi nie przynosi zysków.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻) Przepraszam za wszelkie błędy, postaram się jak najszybciej wypuścić nową wersję. Wielkimati koty klikają kurnik w takiej kolejności w jakiej je kupiłeś.
Ooooo, magic! Okej, to CTSG jednak działa. Ale zauważyłem też, że jak podnoszę poziom Grema, to jego młot nabija dalej tylko 10 kokoszek, chociaż jest na 10-tym poziomie.
16-11-2013, 18:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2013, 18:55 przez Dark Archon.)
No właśnie, jest kilka rzeczy, które nie mają sensu.
Wyngiel Doriana jest zdecydowanie najbardziej opłacalnym powerupem. Na 32 levelu dostarcza 960 kokoszek co ~5 sekund, a wciąż kosztuje tylko 5700 za level up. Z drugiej strony Gwiezdne Kokoszki, Banhammer, a nawet pasterz są w swojej cenie niemal bezużyteczne. Gwiezdne Kokoszki (które mają genialną animację btw) dostarczają kurczaków zdecydowanie zbyt wolno w stosunku do ceny i jak zauważył Grodek, są chyba popsute (ja mam je na 15 lv, a wciąż dostarczają tylko 100).
Oh, a CTSG byłby zdecydowanie wart swojej ceny, gdyby mnożył też małe kokoszki wypadające z kotka. Ale wtedy mógłby być już OP.
16-11-2013, 20:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2013, 20:08 przez Grodek.)
Mogę stwierdzić, że aktualnie Dorian jest za mocny bo na 74 poziomie generuje około 2k kokoszek, z czego dzej jest za słaby bo na 126 poziomie generuje 1k kokoszek.