Witam, mam do sprzedania 6 oryginalnych kart pamięci do pierwszego PlayStation. Karty sprawne. Te, których zdjęcia są pojedyńczo 15 zł + przesyłka + dodaję plastikowe pudełka do nich lub odbiór osobisty w Krakowie lub na Podhalu. Pozostałe różnią się tym, że nie mają naklejek z tyłu i nie dodaję pudełka - koszt 10zł + przesyłka. Mogę wystawić na allegro.
[NIEAKTUALNE]Karty pamięci PSX
|
26-03-2014, 23:03
Hej! Byłbym zainteresowany kupnem jednej karty (albo dwóch, zależy jaka cena). Mam tylko pytanie, czy karty te są oryginalne, ile ich masz i czy mógłbym je kupić gdzieś tak w kwietniu. Fajnie by było, gdybyś wysłał zdjęcia jeszcze raz, ponieważ najwyraźniej serwis hostingowy się zbuntował
![]() Dzięki za szybką odpowiedź, pozdrowionka ![]()
Mam ich 6. Co do oryginalności, to jak wrócę do domu mogę je rozkręcić i sprawdzić czy w środku nie ma jakichś chińskich niespodzianek.
![]()
02-04-2014, 19:48
Dobrze. Czekam na zdjęcia i spodziewam się, że dwie karty zapewne kupię, bo się przydadzą do PS2.
![]()
03-04-2014, 21:25
Też bym dwa wziął
06-04-2014, 00:13
Ale dobra , ja sie zbyt na tym nie gram dopiero co zacząłem grywac w psx'a , bo to taka zjawka z dziecinstwa gry sobie sprawiłem sam tez kilka miałem lecz za kija nie moge znaleźć kart pamięci.
I tu moje pytanko czy one po prostu działąją i zapisuję gry bez zarzutu ?
Tak, wszystkie karty sprawdziłem.
![]() EDIT: 2 karty już poszły. Zostały mi 4 podróbki.
30-04-2014, 11:48
Odświerzam. Mam do sprzedania jeszcze 4 karty.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości