Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
![[Obrazek: PidNIM3fELc.jpg]](http://arhn.eu/ytcrop/PidNIM3fELc.jpg)
Powracamy z rozpakowaniem marcowego Loot Crate'a! Niestety, paczki wciąż nie są dostarczane do Polski, ale Gracze z Wielkiego Świata™ mogą zamówić swoje paki pod adresem:
http://www.lootcrate.com/
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Loot Crate - marzec 2014
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 47
Reputacja:
223
Czytaj Archon  , albo obejrzyj anime! Bardzo dobre  , a loot crate w tym miesiącu jest bardzo fajny tematycznie, bo również przeżyłem to głównie titanfallem
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja:
223
Archon ma nawet swoich ludzi od otwierania cukierków  Ogólnie LootCrate bardzo fajny, sam czekam na chwilę, kiedy będzie możliwość wysyłki do Polski :>
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 12
Reputacja:
13
skoro nie smakuje tytanem, to jak smakuje tytan?
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Hahaha cukierki najlepsze co nie?
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Archon, to są cukierki dla tytanów, a nie o smaku tytanów.
Reputacja:
0
"zjedzona" - jesteśmy z ciebie dumni!!!
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
A jakby smakowała tytanowa guma (cukierek)?
Liczba wątków: 13
Reputacja:
13
Cukierek 2/10.. wiedziałem
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 5
Reputacja:
11
Wow, swietna sprawa z tym loot cratem, rowniez czekam az zaczna to do PL wysylac ^^
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Attack on titan  33
Liczba postów: 49
Liczba wątków: 5
Reputacja:
1
Widok gumy mielącej się w mor... ustach Archona
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 7
Reputacja:
24
Archon, a może dałoby załatwić Loot Crate do sklepu arhn.eu?
Liczba postów: 1 595
Liczba wątków: 35
Reputacja:
86
może więcej recenzji jedzenia ? ^^
Reputacja:
0
Paczuszka fajna, choć jarania się Attack on Titan nie rozumiem, bo fabularnie jest cienkie jak wężowy zadek. Za to koszulkę z Titanfalla bym nosiła, bo zacna!
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja:
63
Z Dark Archona robi się powoli Dark Ashens. 
Rzeczywiście edycja na ten miesiąc prezentuje się imponująco w porównaniu do poprzedniej. Mnie najbardziej ucieszyłaby koszulka (miło, że w miarę normalnym rozmiarze, a nie dziecięcym) i poradnik, choć mangę też bym ogarnął, bo niemal zewsząd słyszę pozytywne opinie o Attack on Titan. Obstawiam, że w przyszłym miesiącu znowu będzie bieda.
Liczba postów: 149
Liczba wątków: 16
Reputacja:
3
(27-03-2014, 18:12)Rayos napisał(a): Wow, swietna sprawa z tym loot cratem, rowniez czekam az zaczna to do PL wysylac ^^
Prędko to pewno nie będzie. Niemniej, fajna gratka dla nerdów z cywilizowanej części świata  <zazdrości>.
3DS FC: 0301-9800-4470
Nintendo ID: SebastianL92
Reputacja:
742
(28-03-2014, 04:08)guy_fawkes napisał(a): Mnie najbardziej ucieszyłaby koszulka (miło, że w miarę normalnym rozmiarze, a nie dziecięcym)
Rozmiar koszulki wybiera się przy rejestracji na Loot Crate  Zawsze wysyłają odpowiednio wybrany rozmiar
Reputacja:
0
@guy_fawkes "bo niemal zewsząd słyszę pozytywne opinie o Attack on Titan"
No właśnie ja nie wiem, skąd te pozytywne opinie o SnK (Attack on Titan), bo obejrzałam anime i ani mnie nie porwało, ani też nie jest jakieś wybitne jeśli chodzi o kreskę (owszem wygląda całkiem estetycznie, ale widziałam mnóstwo ładniejszych animek). Fabuła ledwo kupy się trzyma, całość jest mocno przekombinowana.
Reputacja:
742
(28-03-2014, 15:18)Mortycja napisał(a): @guy_fawkes "bo niemal zewsząd słyszę pozytywne opinie o Attack on Titan"
No właśnie ja nie wiem, skąd te pozytywne opinie o SnK (Attack on Titan), bo obejrzałam anime i ani mnie nie porwało, ani też nie jest jakieś wybitne jeśli chodzi o kreskę (owszem wygląda całkiem estetycznie, ale widziałam mnóstwo ładniejszych animek). Fabuła ledwo kupy się trzyma, całość jest mocno przekombinowana.
Ej, a czemu oceniasz Attack on Titan na podstawie anime, a nie źródła? To jak ocenianie Władcy Pierścieni na podstawie tego:
To że animowana adaptacja nie przypadła ci do gustu, nie oznacza automatycznie, że materiał źródłowy jest równie słaby.
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
ARRGHHGGHGFGHGHH ze złej strony wydrukowali okładkę w tej mandze!13/212/1 -2/10
Reputacja:
0
@Archon - animowany Władca Pierścieni jest przesłodki i to jest klasyka.
Co do SnK - anime fabularnie niewiele odbiega od mangi i ogólne założenia się nie zmieniły  Za dużo by pisać o licznych nielogicznościach serii (zainteresowanych odsyłam do tekstu, który kiedyś spłodziłam: http://bardzosubiektywnie.blogspot.com/2...yojin.html - uwaga możliwe spoilery, zwłaszcza dla tych którzy nie czytali/nie oglądali).
PS. Jak się u was kurna cytuje? ;D
Liczba wątków: 13
Reputacja:
13
News z ostatniej chwili. W nowym dodatku do Starcraft II (Legacy of the Void) ma pojawić się parę nowych jednostek, w tym Qzak. Ci osobnicy będą mieli bardzo przydatną funkcję otwierania cukierków jednostek rodzaju Dark Archon.
Używałbym
Reputacja:
0
przydało by się by do polski był shipping ;p
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
LootCrate spisał się w tym miesiącu  Lecz pewnie za miesiąc będzie kicz :>
|